11
NL
DRAAIENDE WARMTE
(Aanbevolen temperatuur van 180°C min 35°C max 250°C)
•
Het bakken gebeurt met het verwarmingselement aan de achterzijde van de oven en de
luchtmengingsschroef.
•
Snelle temperatuurstijging.
•
Aanbevolen om wit vlees, vis, groenten zacht te houden.
Voor meerdere bakbeurten tot 3 niveaus.
GECOMBINEERDE WARMTE
(Aanbevolen temperatuur van 205°C min 35°C max 230°C)
•
Het bakken gebeurt met het verwarmingselement aan de onder- en bovenzijde van de
oven en de luchtmengingsschroef.
•
Drie gecombineerde warmtebronnen: veel warmte onderaan, een beetje draaiende
warmte en een vleugje grill om te bruinen.
•
Aanbevolen voor quiches, taarten, sappige fruittaart, bij voorkeur in een aarden schotel
geplaatst.
TRADITIONEEL
(Aanbevolen temperatuur van 200°C min 35°C max 275°C)
•
Het koken gebeurt met het verwarmingselement aan de onder- en bovenzijde.
•
Al het koken gebeurt zonder voorverwarmen.
ECO
(Aanbevolen temperatuur van 200°C min 35°C max 275°C)
•
Het koken gebeurt met het verwarmingselement aan de onder- en bovenzijde.
•
Met deze positie wordt energie bespaard terwijl de kookkwaliteiten behouden blijven.
•
Al het koken gebeurt zonder voorverwarmen.
TURBO GRILL
(Aanbevolen temperatuur van 200°C min 100°C max 250°C)
•
Het koken gebeurt met het verwarmingselement aan de bovenzijde van de oven en de
luchtmengingsschroef.
•
Voorverwarmen overbodig. Gevogelte en rollade zijn sappig en krokant gebakken aan
alle kanten.
•
Schuif de lekbak in het onderste niveau.
•
Aanbevolen voor alle gevogelte en gebraad aan het spit, om lam aan te braden en goed
uit te bakken, rundsribben. Om vissteaks sappig te houden.
KRACHTIGE GRILL
(Aanbevolen stand 4 - min 1 - max 4)
•
Het bakken gebeurt met het bovenste verwarmingselement zonder luchtmenging.
•
5 minuten voorverwarmen.
•
Aanbevolen voor het gratineren van groente-, pasta-, fruitschotels ... die op het rooster
geplaatst worden.
*
*
“EXPERT” KOOKGIDS
•
*Sequentie(s) gebruikt voor de melding geschreven op het energielabel in overeenstemming met de Europese norm EN
50304 en in overeenstemming met de Europese richtlijn 2002/40/EG.
2 / GEBRUIK VAN UW TOESTEL