de Buyer 5613.32 Handleiding

Categorie
Frituurpannen
Type
Handleiding
NEDERLANDS

         



         

          






        
          


Indien er aangebrande rest blijven iw uw pan :
          
 







GEBRUIKSAANWIJZING VAN UW
IJZEREN PAN

Documenttranscriptie

NEDERLANDS GEBRUIKSAANWIJZING VAN UW IJZEREN PAN Inbakken: voorbereiding van uw pan De pan met zeer heet water afwassen en vervolgens zorgvuldig afdrogen met bv keukenpapier. De bodem overgieten met olie en gedurende 5 minuten laten koken. Olie afgieten en de pan afdrogen met bv keukenpapier. Hoe vaker de pan gebruikt wordt, des te beter het bakresultaat wordt. Hoe zwarter de pan aan de binnenkant wordt, des te minder de produkten aanbakken. Gebruik Een beetje vetstof in de pan opwarmen; van zodra de pan warm is, de voedingsmiddelen op elke kant aanbakken, het vuur lager zetten om de bereiding te beëindigen. Onderhoud na elk gebruik 1) Om de eigenschappen te beschermen en roestvorming te voorkomen, dienst u de bakresten in de pan te verwijderen met warm/heet water 2) Onmiddellijk afvegen met een doek of absorberend papier. Indien er aangebrande rest blijven iw uw pan : Reinigen van de pan: grof zout verwarmen in de pan gedurende anderhalve minuut op een hoog vuur en vervolgens afdrogen met bv keukenpapier. Het zout lost de resterende bakresten op en absorbeert de geuren. Lichtjes insmeren met olie en opbergen in een vochtvrije ruimte. Opgelet! Niet laten inweken. Indien de voedingsmiddelen blijven kleven, een groene spons gebruiken. Niet geschikt voor de afwasmachine. Demonstratievideo op www.debuyer.com
  • Page 1 1
  • Page 2 2
  • Page 3 3
  • Page 4 4
  • Page 5 5
  • Page 6 6
  • Page 7 7
  • Page 8 8
  • Page 9 9
  • Page 10 10
  • Page 11 11
  • Page 12 12
  • Page 13 13
  • Page 14 14
  • Page 15 15
  • Page 16 16

de Buyer 5613.32 Handleiding

Categorie
Frituurpannen
Type
Handleiding