3
NL
FUNCTIES
6
th
SENSE
Met deze functies wordt automatisch de
beste bereidingsmethode voor alle soorten voedsel
geselecteerd.
6
th
SENSE OPWARMEN
Voor het opwarmen van kant-en-klaar voedsel,
ingevroren of op kamertemperatuur. De oven berekent
automatisch de gewenste instellingen voor de beste
resultaten, zo kort mogelijk. Plaats het voedsel op een
bord of schaal die magnetronbestendig en ovenvast zijn.
VOEDSEL Gewicht (g)
KANT-EN-KLAAR MAALTIJD 250 - 500
DIEPVRIESMAALTIJD 250 - 500
DIEPVRIESLASAGNE 250 - 500
SOEPEN 200 - 800
DRANKEN 100 - 500
6
th
SENSE BEREIDEN
Om snel voedsel te bereiden en optimale
resultaten te bereiken. Gebruik een hittebestendige
plaat/schaal die is geschikt voor gebruik in magnetrons.
VOEDSEL Gewicht (g)
GEBAKKEN AARDAPPELEN
(Omdraaien als dit wordt gevraagd)
200 - 1000
VERSE GROENTEN
(In stukken van gelijke grootte snijden en 2 tot
4 theelepels water toevoegen). Afdekken)
200 - 800
DIEPVRIESGROENTEN
(Omdraaien als dit wordt gevraagd. Afdekken)
200 - 800
GROENTEN UIT BLIK 200 - 600
POPCORN 100
6
th
SENSE CRISP
Voor het snel opwarmen en bereiden van
ingevroren voedsel, en het een goudbruin, knapperig
laagje te geven. Gebruik alleen de bijgeleverde
crisperplaat bij deze functie. Draai het voedsel om als
dit wordt aangegeven.
VOEDSEL Gewicht (g)
FRITES
(in een enkele laag uitspreiden en vóór de
bereiding met zout bestrooien)
200 - 500
PIZZA, DUNNE BODEM 200 - 500
PIZZA, DIKKE BODEM 200 - 800
KIPVLEUGELS, KIPSTUKKEN
(Vet de plaat in met een beetje olie)
200 - 500
VISSTICKS
(Crisp-plaat moet voorverwarmd zijn)
200 - 500
Benodigde accessoires: Crisperplaat, handgreep voor de
crisperplaat
MAGNETRON
Om voedsel en dranken snel te bereiden en op te
warmen.
VERMOGEN (W) AANBEVOLEN VOOR
1000
Snel opwarmen van dranken of andere
voedingsmiddelen met een hoog watergehalte.
800
Bereiden van groenten.
650
Bereiden van vlees en vis.
500
Bereiden van vleessauzen of sauzen met kaas of ei.
Afwerken van vleespasteien of pasta uit de oven.
350
Langzame, voorzichtige bereiding. Perfect voor het
laten smelten van boter of chocolade.
160
Ontdooien van ingevroren voedsel of zacht laten
worden van boter en kaas.
90
IJs zacht laten worden.
ACTIE VOEDSEL
VERMOGEN
(W)
DUUR (min.)
Opwarmen 2 bekers 1000 1 - 2
Opwarmen
Aardappelpuree
(1 kg)
1000 9 - 11
Ontdooien Gehakt (500 g) 160 13 - 14
Bereiden Luchtige cake 800 6 - 7
Bereiden Custard 650 11 - 12
Bereiden Gehaktbrood 800 18 - 20
GRILL
Om het voedsel een bruin korstje te geven, om te
grillen of te gratineren. Het is raadzaam om het voedsel
tijdens de bereiding te draaien.
VOEDSEL DUUR (min.)
Toast 10 - 12
Garnalen 18 - 22
Aanbevolen accessoires: Rooster
GRILL + MAGN.
Om gerechten snel te bereiden en te gratineren,
een combinatie van de magnetron en grillfuncties.
VOEDSEL
VERMOGEN
(W)
DUUR (min.)
Gegratineerde
aardappelen
650 20 - 22
Gebraden kip 650 40 - 45
Aanbevolen accessoires: Rooster
CRISP
Om een gerecht een perfect bruin korstje, zowel
bovenop als onderaan het voedsel, te geven.. Deze
functie mag alleen met de speciale Crispplaat gebruikt
worden.
VOEDSEL DUUR (min.)
Gegiste cake 7 - 10
Hamburgers 8 - 10 *
* Draai het vlees halverwege de bereidingstijd om.
Benodigde accessoires: Crispplaat, handgreep voor de
crispplaat