6
Gebruik de juiste pannen
Bij gebruik van pannen van goede
kwaliteit, benut men de energie
allerbest. De pannen moeten geschikt
zijn voor glaskeramische platen. De
pannen moeten de kookzone helemaal
bedekken, maar mogen ook wel groter
zijn. Zij moeten een vlakke bodem
hebben. Zorg ervoor, dat de pan en de
kookzone droog zijn als u gaat koken.
Pannen met geëmailleerde bodem
veroorzaken meer slijtage op de
decoratie van de vand e glasplaat. Het
wordt ontraden pannen met gelakte
bodem te gebruiken, daar
lakschilfertjes in de glasplaat
vastbranden.
Pas op!
Pannen met aluminium bodem kunnen
lichte vlekken op de glasplaat maken.
Deze kunnen verwijderd worden met
het bijgevoegde reinigingsmiddel.
Reinging van de glas-
keramische plaat
De glasplaat moet altijd na gebruik
schoon gemaakt worden, gebruik
daartoe een vochtig, warm doekje en
vloeibaar reinigingsmiddel.
Als er iets overkookt, moet dit dadelijk
verwijderd worden, terwijl de plaat
nog warm is. Gebruik daarvoor