Uitpakken en controleren nl
27
Uitpakken en controleren
Uitpakken en controleren
Hier wordt beschreven waarop u bij
het uitpakken moet letten.
Toebehoren en onderdelen
uitpakken
1. Het toebehoren uit de verpakking
nemen.
2. Alle verdere onderdelen en de be-
geleidende documenten uit de ver-
pakking nemen en gereed leggen.
3. Verwijder het aanwezige verpak-
kingsmateriaal.
4. Verwijder alle stickers en folie.
Leveringsomvang
Controleer na het uitpakken alle on-
derdelen op transportschade en de
volledigheid van de levering.
→Afb.
1
Citruspers
Begeleidende documenten
Toebehoren voor het eerste
gebruik reinigen
1. De zeef uit de kom halen.
2. Alle onderdelen die met levens-
middelen in aanraking komen voor
het eerste gebruik reinigen.
→"Reiniging en onderhoud",
Pagina28
3. De gereinigde en gedroogde on-
derdelen gereed leggen voor het
gebruik.
Het toebehoren leren kennen
Het toebehoren leren ken-
nen
Leer uw accessoires kennen.
Onderdelen
Hier vindt u een overzicht van de on-
derdelen van uw toebehoren.
→Afb.
2
Reservoir
Zeef met perskegel
Vóór het gebruik
Vóór het gebruik
Bereid het basistoestel en het toebe-
horen voor het gebruik voor.
Basisapparaat voorbereiden
AanwijzingDe afgebeelde keuken-
machine kan qua vorm en uitrusting
van uw model afwijken.
1. Het basisapparaat plaatsen zoals
is beschreven in de gebruiksaan-
wijzing.
2. De ontgrendelknop indrukken en
de draaiarm omhoog bewegen tot
deze vastklikt.
→Afb.
3
3. De kom op het basisapparaat
plaatsen.
→Afb.
4
4. De kom tegen de klok in draaien
tot deze vastklikt.
→Afb.
5
5. De ontgrendelknop indrukken en
de draaiarm omlaag drukken tot
deze in de stand1 vastklikt.
→Afb.
6
6. Het beschermdeksel van aandrij-
ving 2 bij de markering naar
beneden duwen en eraf halen.
→Afb.
7
Citruspers plaatsen op het ba-
sisapparaat
1. De zeef in de kom plaatsen.
→Afb.
8