G
• Lees de instructies aandachtig door vóór gebruik.
• Check vóór het eerste gebruik of het voltage overeenkomt met de netstroom.
• Geschikt voor gebruik in huis. Gebruik het niet voor andere doeleinden.
• Raak de mixstaven niet aan tijdens het draaien.
• Gebruik de mixer niet voor harde ingrediënten, zoals harde boter. Hierdoor
kan de motor beschadigen.
• Was de mixer zelf niet met water. Zodra het in contact komt met water, dien
je de stekker eruit te trekken en het compleet te laten drogen.
• Voordat je de stekker uit het stopcontact trekt, zet de mixer op "0" snelheid
• Druk de mixstaven in het apparaat en draai ze om ze vast te zetten.
• Laat de mixstaven zakken in het te mixen mengsel.
• Stop de stekker in het stopcontact.
• Pas de snelheid aan via de snelheidsknop.
• Zodra het mengsel goed is gemixt, zet je de snelheid op "0". Wacht tot de
mixstaven niet meer draaien en haal de stekker uit het stopcontact.
• Druk op de uitwerpknop om de mixstaven uit de mixer te halen.
• Om spatten te voorkomen, plaats je de mixstaven en deeghaken in het
mengsel, vóórdat je de mixer aanzet.
Let op: Pas de snelheid van het mixen aan op basis van het soort voedsel. Begin
altijd op een lage snelheid en ga stapsgewijs omhoog.
• Om oververhitting van de motor te voorkomen, laat je het apparaat na 10
minuten gebruik even afkoelen tot kamertemperatuur.
• Haal altijd de stekker uit het stopcontact vóórdat je het schoonmaakt.
• Was de mixstaven met warm water en zeep en laat het drogen.
• Was de rest van de mixer met een vochtige doek, maar was het nooit direct
met water.
• Gebruik geen heige/chemische schoonmaakmiddelen, metalen borstels en
sponzen of organische oplosmiddelen
A. Snelheidsknop
B. Mixer unit
C. Mixstaven
D. Deeghaken
E. Uitwerpknop
F. Turboknop
G. Houder
Voorkom gevaar: Zorg bij gebruik van de deeghaken dat je de staaf met de grote
ring in het rechter gat stopt, en de staaf met de kleinere ring links. Dit voorkomt
het knoeien van de ingrediënten.
Beschrijving
Geschikt voor het begin van mixen van droge ingrediënten.
Geschikt voor het begin van mixen van natte ingrediënten.
Geschikt voor het mixen van cake-, koek- en broodbeslag.
Geschikt voor het mixen van boter en suiker, toetjes, etc.
Geschikt voor het kloppen van eieren, glazuur, aardappelen
en slagroom.
Duur
5 minuten
3 minuten
3 minuten
5 minuten
3 minuten
5 minuten
3 minuten
3 minuten
Capaciteit
Max. 500 g bloem
Ong. 750 g
Ong. 750 g
Max. 3 eidooiers
Max. 750 g
Max. 500 g
Max. 5 eiwitten
Ong. 750 g
Ingrediënt
Gistdeeg
Wafel- en pannenkoekbeslag
Dunne saus, room en soep
Mayonnaise
Aardappelpuree
Slagroom
Geklopte eieren
Cakemix
Snelheid
1
2
3
4
5
A. Belangrijke veiligheidsmaatregelen
B. Onderdelen
C. Gebruik van de mixer
D. Mix handleiding
E. Voorbereidingsrichtlijnen
F. Schoonmaken en onderhouden
G
• Please read this manual before use and save it for future reference.
• Before first switching on check that the voltage indicated on unit rating label
corresponds the mains voltage in your home.
• For home use only. Do not use for any other purposes.
• Do not touch rotating beaters with the hand or any other objects!
• Do not use the beaters to mix hard ingredients, such as a frozen butter.
Mixing heavy ingredients may cause motor damage.
• Never wash mixer in water, if the mixer accidentally was immersed or spilled,
immediately unplug it, completely dry and let it checked in service center.
• Before unplug the appliance, ensure that the speed switch is at "0" position.
Do not pull the cord, but the plug only.
• Push the beaters into slots, slightly turning until locking into proper position.
• Immerse the beaters into products mixture.
• Plug the mixer into the wall socket.
• Slide the speed control switch to the desired speed.
• When the desired consistency is reached, slide the speed control switch to
"O'' position. Wait until the beaters stops and unplug mixer.
• Press beater release button and remove the beaters.
• To avoid splashing, place the beaters or dough hooks inside the batter before
operating the appliance.
NOTE: Set the speed depending on type of food. Always start to work at low
speed, and then gradually increase it. As the mixture during processing becomes
thicker, increase power by switching to a higher speed
• To prevent motor overheating does not work continuously longer then 10
minutes and obligatory stop mixer for less than 10 min, letting it cool to room
temperature.
• Always unplug the unit from the power supply before cleaning.
• Wash beaters with warm soapy water and then dry.
• Clean the body with a damp cloth and never wash or spill mixer with water.
• Do not use the abrasive cleaners, metal brushes and sponges, organic
solvents or aggressive liquids.
Thank you very much for using our Hand Mixer
A. Ejector & Speed Selector
B. Mixer Unit
C. Beaters
D. Dough Hooks
E. Eject
F. Turbo
G. Stand
CAUTION: When inserting the dough hooks, remember that the rod with the large
washer should be inserted to the right-hand slot, and the one with the small
washer into the le-hand slot This is to avoid the risk of the ingredients spilling
over the rim of the utensils/receptacle.
Description
This is a good starting speed for mixing dry foods.
Best speed to start mixing liquid ingredients, salad dressings.
For mixing cakes, cookies and breads.
For creaming butter and sugar, beating uncooked candy, desserts, etc.
For beating eggs, cooking icings, whipping potatoes. Whipping cream.
Etc.
Duration
5 minutes
Duration
3 minutes
3 minutes
5 minutes
3 minutes
5 minutes
3 minutes
3 minutes
Capacity
Max.S00g flour
Capacity
Approx.750g
Approx. 750g
Max.3 egg yolks
Max.750g
Max.S00g
Max.5 egg whites
Approx.750g
Dough
Yeast dough
Beaters
Batters for waffles, pancakes, etc
Thin sauces, creams and soups
Mayonnaise
Mash potatoes
Whipping cream
Whisking egg whites
Cake mixture
Speed
1
2
3
4
5
A. Important Safeguards
B. Parts Identification
C. Using Your Mixer
D. Mixing Guide
F. Preparation Guideline Chart
F. Clean And Care
INSTRUCTION MANUAL