67
NL
• Verwijder pitten uit fruit en snij het in stukken vóór het blenden.
• Gebruik het apparaat niet voor harde voedingsmiddelen zoals
koebonen, ijsblokjes, suiker, granen of chocolade.
• Gebruik de blenderstaaf of de garde niet in de hakkom.
RECEPTEN
• Mayonaise – Blenderstaaf, 10 seconden op snelheid 2
Doe 1 eidooier, 1 eetlepel mosterd, 1 eetlepel azijn, zout en peper in
de maatbeker (H) en begin te blenden. Voeg geleidelijk aan 1/4 liter
olie toe terwijl u de blender op en neer beweegt.
• Groentesoep – Blenderstaaf, 30 seconden op snelheid 2
Kook 500 g aardappelen, 400 g wortelen, 1 prei, zout en peper in 1,8
l water.
Blend de ingrediënten.
• Pannenkoekenbeslag – Garde, 60 seconden op snelheid 1
200 g bloem, een snuie zout, 1/2 l melk, 40 g gesmolten boter, 3 eieren.
• Slagroom – Garde, 2 minuten op snelheid 2
200 g koude, vloeibare crème fraîche, 40 g poedersuiker.
• Hakker – Schakel het apparaat verschillende keren kort in tot u
het gewenste resultaat bereikt. Snelheid 2
Specerijen (zoals witte of zwarte peper) (125g) 15 seconden
Hazelnoten (125g) 15 seconden
Paneermiddel (40g) 15 seconden
Vlees (150g) 15 seconden
Amandelen (125 g) - 15 seconden
Beschuit (40 g) - 10 seconden
Peterselie (30 g) - 5 seconden
Ui in kwartjes (200 g) - 6 seconden
• Minihakker – Snelheid 2
Met dit accessoire kunt u 70g buikvleeszwoerd (of rundvlees van het
zwoerd) in blokjes van 1,5 cm jnhakken in 5 seconden.