20
NL
GEBRUIK
• Blenderstaaf – FIG 2
– Bevestig de blenderstaaf (E) op de motoreenheid (A) tot u de klik van
de vergrendeling hoort.
BELANGRIJK: schakel het apparaat niet in om
"leeg" te draaien.
– Uw blender is ideaal voor de bereiding van sauzen, soep, cocktails,
milkshakes, mayonaise, pannenkoekenbeslag en wafelbeslag.
– Op spatten te voorkomen, plaatst u de blenderstaaf eerst in de
bereiding, steekt u vervolgens de stekker in het stopcontact en drukt
u op knop (B) of (C). Maak een op en neer gaande draaibeweging om
de bereiding gelijkmatig te blenden.
– Haal na gebruik de stekker uit het stopcontact en druk op de knop
om de blenderstaaf los te maken.
• Garde – FIG 6
– Plaats de garde (G) in het opzetstuk (F) en bevestig het geheel op de
motoreenheid (A) tot u de klik van de vergrendeling hoort.
– De garde is geschikt voor lichte bereidingen (pannenkoekenbeslag,
eiwit, slagroom, enz.).
– Schakel het apparaat in en druk op knop (B) of (C). Haal na gebruik
de stekker uit het stopcontact en druk op de knop om de garde los
te maken.
• Hakker – FIG 5
Voordat u de hakker gebruikt:
• Plaats de motoreenheid (A), het opzetstuk voor de garde (F) of het
deksel van de hakker (I1) nooit in de vaatwasmachine.
• Dompel ze nooit onder in water en houd ze nooit onder de kraan.
Maak ze schoon met een vochtige spons.
• De blenderstaaf (E) (met het mes naar boven), de garde (G) (met
de garde naar boven), de beker (H), het mes (I2) en de hakkom (I1)
mogen in de vaatwasmachine.
• Het is aanbevolen om de blenderstaaf telkens meteen na gebruik schoon
te maken. Als de plastic onderdelen verkleuren door voedingsmiddelen
zoals wortelen, kunt u ze inwrijven met een doek gedrenkt in bakolie en
vervolgens op de gewone wijze schoonmaken.