nl
100
Inhoudsopgave
Veiligheid.....................................101
Algemene aanwijzingen ...............101
Bestemming van het apparaat.....101
Inperking van de gebruikers ........101
Veiliger transport ..........................102
Veilige installatie...........................102
Veilig gebruik................................103
Beschadigd apparaat...................106
Het voorkomen van materiële
schade .........................................108
Milieubescherming en bespa-
ring...............................................108
Afvoeren van de verpakking ........108
Energie besparen.........................108
Opstellen en aansluiten..............109
Leveringsomvang .........................109
Apparaat opstellen en aanslui-
ten.................................................109
Criteria voor de opstellocatie .......110
Het apparaat voor het eerste ge-
bruik voorbereiden .......................110
Apparaat elektrisch aansluiten.....110
Uw apparaat leren kennen..........111
Apparaat.......................................111
Bedieningselementen...................111
Uitrusting.....................................111
Accessoires..................................111
De Bediening in essentie............112
Apparaat inschakelen...................112
Opmerkingen bij het gebruik .......112
Machine uitschakelen...................112
Temperatuur instellen...................112
Extra functies ..............................112
Automatische Super-functie .........112
Handmatige Super-functie............113
Alarm............................................113
Temperatuuralarm ........................113
Vriesvak.......................................113
Invriescapaciteit............................114
Vriesvakvolume volledig gebrui-
ken................................................114
Tips voor het inkopen van diep-
vrieskost .......................................114
Tips voor het bewaren van le-
vensmiddelen in het vriesvak.......114
Kleinere hoeveelheid levensmid-
delen snel bevriezen ....................114
Tips voor het bevriezen van ver-
se levensmiddelen .......................115
Houdbaarheid van de diepvries-
waren bij −18°C..........................115
Diepvrieskalender.........................116
Ontdooimethodes voor diep-
vrieswaren ....................................116
Ontdooien....................................116
Ontdooien in het vriesvak ............116
Reiniging en onderhoud.............117
Apparaat voorbereiden voor rei-
niging............................................117
Apparaat schoonmaken...............117
Ventilatierooster reinigen..............118
Onderdelen eruit halen ................118
Storingen verhelpen ...................119
Functiestoringen...........................119
Aanwijzingen op het display ........119
Geluiden .......................................120
Geurtjes ........................................120
Opslaan en afvoeren...................121
Apparaat buiten gebruik stellen ...121
Afvoeren van uw oude apparaat..121
Servicedienst...............................121
Productnummer (E-nr.) en pro-
ductienummer (FD) ......................122
Technische gegevens.................122