5
ACCESSOIRES
ALGEMEEN
A
LS EEN METAALHOUDEND ACCESSOIRE in aanraking
komt met de binnenkant van de oven, terwijl
de oven werkt, kunnen er vonken overschieten
die de oven zouden kunnen beschadigen.
PLATEAUDRAGER
G
EBRUIK ALTIJ D DE PLATEAUDRAGER als
steun onder het glazen draaipla-
teau. Plaats nooit andere voorwer-
pen op de plateaudrager.
Plaats de plateaudrager in de oven.
GLAZEN DRAAIPLATEAU
GEBRUIK HET GLAZEN DRAAIPLATEAU bij alle toepas-
singen. Het vangt spetters, sap-
pen en kruimels op die anders
de ovenruimte zouden bevuilen.
Plaats het glazen draaipla-
teau op de plateaudrager.
CONTROLEER VOOR GEBRUIK OF HET KOOKGEREI DAT U
GEBRUIKT geschikt is voor de
oven en microgolven
doorlaat.
Z
ORG ERVOOR DAT VOEDSEL EN KOOKGEREI niet in aan-
raking komen met de binnenkant van de oven.
Dat is vooral belangrijk bij accessoires van
metaal of met metalen delen.
C
ONTROLEER ALTIJ D of het draaiplateau vrij kan
draaien voordat u de oven start.
CRISPHANDGREEP
GEBRUIK DE MEEGELEVERDE SPECIALE
CRISPHANDGREEP om de hete crisp-
plaat uit de oven te halen.
CRISPPLAAT
L
EG HET VOEDSEL DIRECT OP DE CRISPPLAAT.
Gebruik altijd het glazen
draaiplateau als steun wan-
neer u de crispplaat ge-
bruikt.
ZET GEEN KEUKENGEREI op de crispplaat
omdat deze erg heet wordt en het
gerei waarschijnlijk zal beschadigen.
DE CRISPPLAAT kan voorverwarmd worden voor ge-
bruik (max. 3 min). Gebruik altijd de crispfunctie
bij het voorverwarmen van de crispplaat.
E
R ZIJN VERSCHILLENDE accessoires verkrijgbaar.
Overtuig u er vóór de aankoop van dat deze
geschikt zijn voor gebruik in de magnetron.
ROOSTER
GEBRUIK HET ROOSTERBIJ het gril-
len of bij een combinatie van de
grill- en kookfunctie (magnetron en grill).
STOOMPAN
G
EBRUIK DE STOOMPAN MET HET
STOOMROOSTER voor voedsel
als vis, groenten en aardap-
pelen..
GEBRUIK DE STOOMPAN ZONDER
HET STOOMROOSTER voor voedsel als rijst, pasta en
witte bonen.
PLAATS DE STOOMPAN ALTIJD op het glazen draai-
plateau.
DEKSEL
HET DEKSEL wordt gebruikt om het
voedsel af te dekken wanneer het
alleen met microgolven wordt be-
reid en opgewarmd. Het helpt
spatten te verminderen, het vocht
in het voedsel te behouden en de
bereidingstijden te verkorten.
GEBRUIK het deksel bij het verwarmen op twee
niveaus.