Lees voor het gebruik van het apparaat ook de gebruiksaanwijzing
Beknopte handleiding
3
A. Koelvak
1. Groente- en fruitladen
2. Afdekking groenteladen
3. Schappen / Ruimte voor schappen (gekookt
voedsel)
Minst koude zone
Gemiddeld koude zone
Koudste zone
4. Verlichtingsgroep (afhankelijk van het model)
5. Controlepaneel van de werking van het
apparaat (afhankelijk van het model)
6. Bovenste schap (boter)
7. Deurvakken
8. Flessenplank
9. Flessenblokkering (indien bijgeleverd)
10. Serienummerplaatje (naast de groente- en
fruitlade)
11. Vak voor verse "vlees- en vis"
B. Vriesvak
12. Bovenste korf (invrieszone)
13. Bewaarvak ingevroren en diepgevroren
voedsel
14. IJsbakje (in de korf)
15. Binnendeur vriesvak
Opmerkingen: Het aantal schappen en de vorm van de accessoires kunnen van model tot model
verschillen.
Alle planken, vakken en schappen kunnen worden verwijderd.
Zie voor het verwijderen van de componenten van het "vlees- en visvak" de instructies in het boekje.
Let op:
de accessoires van de koelkast mogen niet in de vaatwasmachine worden gewassen.
De schappen van het "vlees- en visvak" mogen niet in water worden ondergedompeld, maar
moeten met een vochtige spons worden schoongemaakt.