KitchenAid KRCB 6066 Program Chart

Categorie
Accessoires voor het maken van koffie
Type
Program Chart
Productinformatieblad
Lees voor het gebruik van het apparaat ook de gebruiksaanwijzing
Beknopte handleiding
3
A. Koelvak
1. Groente- en fruitladen
2. Afdekking groenteladen
3. Schappen / Ruimte voor schappen (gekookt
voedsel)
Minst koude zone
Gemiddeld koude zone
Koudste zone
4. Verlichtingsgroep (afhankelijk van het model)
5. Controlepaneel van de werking van het
apparaat (afhankelijk van het model)
6. Bovenste schap (boter)
7. Deurvakken
8. Flessenplank
9. Flessenblokkering (indien bijgeleverd)
10. Serienummerplaatje (naast de groente- en
fruitlade)
11. Vak voor verse "vlees- en vis"
B. Vriesvak
12. Bovenste korf (invrieszone)
13. Bewaarvak ingevroren en diepgevroren
voedsel
14. IJsbakje (in de korf)
15. Binnendeur vriesvak
Opmerkingen: Het aantal schappen en de vorm van de accessoires kunnen van model tot model
verschillen.
Alle planken, vakken en schappen kunnen worden verwijderd.
Zie voor het verwijderen van de componenten van het "vlees- en visvak" de instructies in het boekje.
Let op:
de accessoires van de koelkast mogen niet in de vaatwasmachine worden gewassen.
De schappen van het "vlees- en visvak" mogen niet in water worden ondergedompeld, maar
moeten met een vochtige spons worden schoongemaakt.
Vriesgedeelte
1. "On/Stand-by"-knop van het apparaat
2. Knop voor het verhogen van de temperatuur
van de vriezer
3. Knop voor het verlagen van de temperatuur
van de vriezer
4. Weergave van de temperatuur van de vriezer
10. Rood alarmlampje
11. Knop voor het uitschakelen van het
geluidsalarm
12. Geel lampje van de Snelvriesfunctie (ook "Extra
lading", "Super" of "Fast Freezing" genoemd)
13. Knop van de Snelvriesfunctie (ook "Extra
lading", "Super" of "Fast Freezing" genoemd)
Koelgedeelte
5. Knop van de optie "Vacation" (Vakantie) van het
koelgedeelte
6. Groen lampje van de optie "Vacation"
(Vakantie)
7. Display van de temperatuur die in het
koelgedeelte ingesteld is
8. Knop voor het verhogen van de temperatuur in
het koelgedeelte
9. Knop voor het verlagen van de temperatuur in
het koelgedeelte
14. Geel lampje van de functie "vlees- en visvak".
De functie is actief als het lampje brandt.
15. Knop van de functie "vlees- en visvak".
Bedieningspaneel
268 1214
15131110975431
Raadpleeg voor meer informatie over bovengenoemde functies de gebruiksaanwijzing.
TOETSENBLOKKERING
Zodra de temperatuur van de koel- en vriesvakken is geselecteerd, kan de toetsenblokkering worden
ingeschakeld.
Druk minstens 3 seconden tegelijkertijd op de toetsen 13 en 15 om deze functie te activeren. Een
geluidssignaal waarschuwt dat de functie is ingeschakeld. Als de functie "Toetsenblokkering" is ingeschakeld,
blijft het hele toetsenbord geblokkeerd, met uitzondering van de toets 11 "reset alarm". Bovendien hoort u
bij elke druk op een toets een geluidssignaal en op het display met de temperatuur van de vriezer verschijnt
de melding "CL", zolang op de toets wordt gedrukt.
Ga voor de deblokkering van het toetsenbord te werk als hierboven door de toetsen 13 en 15 minstens 3
seconden ingedrukt te houden.
Opmerking: de luchttemperatuur van de omgeving, de frequentie waarmee de deur wordt geopend en de
plaats van het apparaat kunnen van invloed zijn op de binnentemperatuur van de koelkast en daarmee ook op
die van het vleesen visvak; geadviseerd wordt daarom om de temperatuurinstelling te variƫren op basis van
deze factoren.
4
1 - Draai de schroef los en verwijder de diffusor.
2 - Denk er bij de vervanging van het lampje aan
dat er een speciaal lampje in dit apparaat is
gemonteerd (max. 25W met bajonetaansluiting,
dat alleen bij de klantenservice verkrijgbaar is);
om dit te vervangen moet u het niet
losdraaien, maar naar de binnenkant van de
koelkast toe trekken (zoals aangegeven door de
pijl).
5
Vervangen van het lampje
5019 708 01022
Printed in Italy
n
03/09
NL
  • Page 1 1
  • Page 2 2
  • Page 3 3
  • Page 4 4
  • Page 5 5
  • Page 6 6
  • Page 7 7
  • Page 8 8

KitchenAid KRCB 6066 Program Chart

Categorie
Accessoires voor het maken van koffie
Type
Program Chart