VT 256
NL
461969455811
BEKNOPTE HANDLEIDING
AANBEVOLEN GEWICHTEN VOOR JET DEFROST
GEBRUIK DEZE FUNCTIE UITSLUITEND om te ontdooi-
en.
De Jet Defrost-functie kan uitsluitend worden
gebruikt voor het snel ontdooien van voedsel
dat valt onder de hier genoemde categorieën.
Gebruik de functie handmatig ontdooien voor
andere, niet genoemde soorten voedsel of ge-
wichten.
LET OP
O
M PERFECTE RESULTATEN TE BEHALEN is het NOODZA-
KELIJK om:
Het GEWICHT van het geselecteerde voedsel
zo nauwkeurig mogelijk in te voeren.
Het voedsel om te draaien wanneer dit wordt
gevraagd.
AANBEVOLEN GEWICHTEN VOOR STOMEN STEAM
AANBEVOLEN GEWICHTEN VOOR JET MENU
TECHNISCHE SPECIFICATIES
VOEDINGSGROEP HOEVEELHEID TIPS
q
VLEES 100 G - 2 KG Gehakt, kotelet, biefstuk, braadvlees.
w
GEVOGELTE 100 G - 2,5 KG Hele kip, in stukken of fi lets.
e
VIS 100 G - 1,5 KG Heel, moten of fi lets.
r
GROENTEN 100 G - 1,5 KG Gemengde groenten, doperwten, broccoli enz.
t
BROOD 100 G - 1 KG Heel brood, zoete broodjes en kadetjes.
V
OOR VOEDSEL DAT NIET IN ONDERSTAANDE TABEL is genoemd of dat minder of meer weegt dan het aanbevo-
len gewicht, moet u de procedure voor “Koken en opwarmen met de magnetron” aanhouden en 160
W kiezen voor het ontdooien.
VOEDINGSSPANNING 230 V/50 HZ
OPGEGEVEN INGANGSVERMOGEN 2000 W
Z
EKERING 10 A
U
ITGANGSVERMOGEN MAGNETRON 800 W
G
RILL 800 W
A
FMETINGEN BUITENKANT (HXBXD) 300 X 521 X 438
A
FMETINGEN BINNENKANT (HXBXD) 200 X 326 X 320
q
AARDAPPELEN/WORTELEN 150 G - 500 G
GEBRUIK EVEN GROTE STUKKEN.
Snijd de groenten in gelijke stukken.
Laat 1-2 minuten staan na de bereiding.
w
GROENTEN
(bloemkool en broccoli)
150 G - 500 G
e
BEVROREN GROENTEN 150 G - 500 G LAAT 1-2 MINUTEN STAAN na de bereiding.
r
VISFILETS 150 G - 500 G
VERDEEL DE FILETS GELIJKMATIG over het stoomroos-
ter. Leg dunne stukken over elkaar heen. Laat 1-2
minuten staan na de bereiding.
VOEDINGSGROEP
AANBEVOLEN
HOEVEELHEID
TE GEBRUIKEN ACCESSOIRES
TIJDENS DE BEREI
DING
q
RIJSTGERECHTEN 300 G - 650 G PLAATS DE LEGE CRISPPLAAT. PLAATS HET
VOEDSEL ZODRA “ADD FOOD” (VOEDSEL
PLAATSEN) WORDT WEERGEGEVEN.
ROER HET VOEDSEL OM.
w
PASTAGERECHTEN 250 G - 550 G PLAATS DE LEGE CRISPPLAAT. PLAATS HET
VOEDSEL ZODRA “ADD FOOD” (VOEDSEL
PLAATSEN) WORDT WEERGEGEVEN.
ROER HET VOEDSEL OM.
e
SOEP 250 G - 1000 G MAGNETRONBESTENDIGE SCHAAL.
ROER HET VOEDSEL OM.
r
KANT-EN-KLAAR
MAALTIJD
200 G - 500 G MAGNETRONBESTENDIG BORD.
t
GEMENGDE GROENTEN 150 G - 600 G MAGNETRONBESTENDIGE SCHAAL.
ROER HET VOEDSEL OM.
y
KIPPENBORST / KIP-
NUGGETS
250 G - 500 G GEBRUIK DE CRISPPLAAT.
DRAAI HET VOEDSEL
OM.
u
FRANSE FRITES 250 G - 500 G GEBRUIK DE CRISPPLAAT.
ROER HET VOEDSEL OM.
i
DUNNE PIZZA 250 G - 500 G GEBRUIK DE CRISPPLAAT.
o
PANPIZZA 300 G - 700 G GEBRUIK DE CRISPPLAAT.
a
QUICHE 250 G - 600 G GEBRUIK DE CRISPPLAAT.
s
GEPANEERDE VIS / VIS-
STICKS
250 G - 500 G PLAATS DE LEGE CRISPPLAAT. PLAATS HET
VOEDSEL ZODRA “ADD FOOD” (VOEDSEL
PLAATSEN) WORDT WEERGEGEVEN.
DRAAI HET VOEDSEL
OM.
d
CORDON BLEU 1 - 4 STUKS (100
- 125 G PER STUK)
PLAATS DE LEGE CRISPPLAAT. PLAATS HET
VOEDSEL ZODRA “ADD FOOD” (VOEDSEL
PLAATSEN) WORDT WEERGEGEVEN.
DRAAI HET VOEDSEL
OM.
VOOR VOEDSEL DAT NIET IN ONDERSTAANDE TABEL is genoemd of dat minder of meer weegt dan het aanbe-
volen gewicht, moet u de procedure voor “Koken en opwarmen met de magnetron”.
OPMERKING:
Tijdens het voorverwarmen kan een kleine hoeveelheid olie of boter op de crispplaat worden aangebracht.