KitchenAid KOTP 7025 Program Chart

Type
Program Chart
Gebruiksaanwijzing
Belangrijke veiligheidsinstructies 4
Installatie 5
Milieutips 6
EG Verklaring van overeenstemming 6
Opsporen van storingen 6
Klantenservice 7
Reiniging 7
Onderhoud 8
Aanwijzingen voor het gebruik van de oven 10
Tabel beschrijving functies 23
Bereidingstabel 25
Tabel Geteste recepten 28
Adviezen en suggesties voor het gebruik 29
4
Belangrijke veiligheidsinstructies
UW VEILIGHEID EN DIE VAN ANDEREN IS
ERG BELANGRIJK
Deze handleiding en het apparaat zelf zijn voorzien
van belangrijke veiligheidsaanwijzigen, die te allen
tijde moeten worden gelezen en opgevolgd.
Dit is het waarschuwingssymbool waarmee
mogelijke risico's voor de gebruiker en voor
anderen worden aangegeven. Alle
veiligheidsberichten worden voorafgegaan
door het waarschuwingssymbool en door
de volgende termen:
Duidt op een gevaarlijke situatie die ernstig
letsel veroorzaakt.
Duidt op een gevaarlijke situatie die ernstig
letsel kan veroorzaken.
Alle veiligheidsberichten geven het mogelijke gevaar
aan en geven aan hoe het risico op letsel, schade en
elektrische schokken voortvloeiend uit het onjuiste
gebruik van het apparaat beperkt kan worden. Houd
u strikt aan de volgende instructies:
De stekker van het apparaat moet altijd uit het
stopcontact getrokken zijn voordat welke
installatiehandeling dan ook verricht wordt.
Installatie en onderhoud moeten worden uitgevoerd
door een gespecialiseerd monteur, volgens de
instructies van de fabrikant en in overeenstemming
met de plaatselijke veiligheidsvoorschriften.
Repareer of vervang geen enkel onderdeel van het
apparaat, behalve als dit expliciet aangegeven wordt
in het gebruikshandleiding.
De aarding van het apparaat is wettelijk verplicht.
De voedingskabel van het apparaat moet lang
genoeg zijn om het apparaat vanuit de
inbouwpositie in het meubel te kunnen aansluiten
op het stopcontact van de netvoeding.
Om ervoor te zorgen dat de installatie voldoet aan
de geldende veiligheidsvoorschriften, is er een
omnipolaire schakelaar met een afstand van
minstens 3 mm tussen de contacten nodig.
Gebruik voor de aansluiting geen meervoudige
contactdozen of verlengsnoeren.
Trek niet aan de voedingskabel om de stekker uit
het stopcontact te halen.
Na de installatie mogen de elektrische onderdelen
niet meer toegankelijk zijn voor de gebruiker.
Raak het apparaat niet aan met vochtige
lichaamsdelen en gebruik het niet als u op blote
voeten loopt.
Het apparaat is uitsluitend bestemd voor
huishoudelijk gebruik en alleen voor het bereiden
van voedsel. Elk ander gebruik is verboden (bijv.
het verwarmen van de ruimte). De fabrikant
aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor
schade die het gevolg is van oneigenlijk gebruik of
een foute instelling van de bedieningsknoppen.
Dit apparaat mag niet worden gebruikt door
personen (waaronder kinderen) met beperkte
lichamelijke, zintuiglijke of verstandelijke
vermogens of gebrek aan ervaring en kennis, tenzij
ze onder toezicht staan of instructies met
betrekking tot het gebruik van het apparaat
hebben ontvangen van een persoon die
verantwoordelijk is voor hun veiligheid.
De toegankelijke onderdelen kunnen zeer heet
worden tijdens het gebruik. Kinderen moeten op
afstand worden gehouden en in de gaten gehouden
worden, zodat ze niet met het apparaat gaan spelen.
Raak de verwarmingselementen of de binnenkant
van de oven tijdens en na het gebruik niet aan,
omdat dit brandwonden kan veroorzaken. Vermijd
contact met doeken of andere brandbaar
materiaal tot alle onderdelen van het apparaat
voldoende zijn afgekoeld.
•O
pen de deur van het apparaat voorzichtig na afloop
van van de bereiding, en laat de warme lucht of de
damp geleidelijk ontsnappen voordat u het gerecht
uit de oven haalt. Als de deur van het apparaat
gesloten is, komt de warme lucht naar buiten door
de opening boven het bedieningspaneel. Blokkeer de
ventilatieopeningen nooit.
Gebruik ovenhandschoenen om schalen en
accessoires uit de oven te halen, en let erop dat u
de verwarmingselementen niet aanraakt.
Plaats geen brandbaar materiaal in het apparaat of
in de buurt ervan. Het apparaat kan dan in brand
vliegen als het per ongeluk wordt ingeschakeld.
Verwarm of bereid geen voedsel in gesloten
potten of blikken in het apparaat. De druk in het
blik of de pot kan door de warmte hoog oplopen,
waardoor het explodeert en het apparaat
beschadigt.
Gebruik geen schalen of houders van synthetisch
materiaal.
Oververhit vet of oververhitte olie vat gemakkelijk
vlam. Houd de bereiding van gerechten met veel
vet of olie in de gaten.
Laat het apparaat nooit onbewaakt achter tijdens
het droogproces van gerechten.
Als u voor het roosteren van vlees, of bakken van
taarten alcoholische dranken toevoegt (bijv. rum,
cognac, wijn) moet u er rekening mee houden dat
alcohol bij hoge temperaturen verdampt. De
alcoholdamp kan vlam vatten wanneer deze in
contact komt met het elektrische
verwarmingselement.
Afvalverwerking van huishoudelijke apparaten
Dit product is vervaardigd van recyclebaar of
herbruikbaar materiaal. Volg bij het afdanken de
plaatselijke voorschriften voor afvalverwerking.
Knip het netsnoer door zodat het apparaat niet
meer op het elektriciteitsnet kan worden
aangesloten.
Voor nadere informatie over de behandeling,
terugwinning en recycling van dit apparaat wordt
u verzocht contact op te nemen met het
stadskantoor in uw woonplaats, uw
afvalophaaldienst of de winkel waar u het product
heeft aangeschaft.
WAARSCHUWING:
GEVAAR:
5
Controleer na het uitpakken van de oven of het
apparaat tijdens het transport geen beschadigingen
heeft opgelopen en of de ovendeur goed sluit.
Neem in geval van twijfel contact op met uw
leverancier of de klantenservice. Om eventuele
schade te voorkomen wordt geadviseerd om de
oven pas voor de installatie van de piepschuim
bodem te halen.
Voorbereiding van het meubel voor inbouw
De keukenkastjes naast de oven moeten tegen
hitte bestand zijn (min. 90 °C).
Voer eerst alle zaagwerkzaamheden uit voordat
u de oven plaatst, en verwijder nauwgezet alle
spaanders en zaagresten.
Het onderste gedeelte van de oven mag niet
meer toegankelijk zijn na de installatie.
Voor een correcte functionering van het
product mag de minimale opening tussen het
werkblad en de bovenkant van de oven niet
geblokkeerd worden.
Aansluiting op het elektriciteitsnet
Controleer of de elektrische spanning die
aangegeven staat op het typeplaatje van het
product overeenkomt met de voedingsspanning
van uw woning. Het typeplaatje bevindt zich op de
voorrand van de oven (zichtbaar wanneer de
ovendeur openstaat).
Eventuele vervangingen van de voedingskabel
(type H05 RR-F 3 x 1,5 mm2) mogen uitsluitend
worden uitgevoerd door erkende technici.
Wend u tot erkende servicecentra.
De oven is geprogrammeerd voor een opname van
elektrisch vermogen dat hoger is dan 2,5 kW
(aangegeven met "HOOG" in de instellingen zoals
weergegeven in onderstaande afbeelding) dit komt
overeen met een elektrisch vermogen van uw
installatie dat hoger is dan 3 kW. Als het vermogen
van uw elektrische installatie lager is dan
noodzakelijk, moet de waarde verlaagd worden
("LAAG" in de instellingen). In onderstaande tabel
zijn de waarden van het elektrische vermogen
weergegeven die per land aanbevolen worden.
1. Om het niveau van opgenomen vermogen te
verlagen kiest u "INSTELLINGEN" in het
hoofdmenu met de toetsen
2. Bevestig uw keuze met de toets
3. Kies het menu "vermogen"
4. Bevestig uw keuze met de toets
5. Kies het niveau "LAAG"
6. Druk op de toets ; op het display verschijnt
een bevestigingsbericht.
ALGEMENE AANBEVELINGEN
Voordat u de oven in gebruik neemt:
Verwijder de kartonnen beschermingen,
transparante folie en stickers van de oven en
van de accessoires.
Haal de accessoires uit de oven en verwarm
hem ongeveer een uur lang op 200 °C om de
geur van het isolatiemateriaal en de
beschermende vetlaag te verwijderen.
Tijdens het gebruik:
Leg geen zware voorwerpen op de deur, omdat
deze de deur kunnen beschadigen.
Steun niet op de deur en hang geen
voorwerpen aan de handgreep.
Bedenk de binnenkant van de oven niet met
aluminiumfolie.
Giet geen water in de warme oven; de lak kan
beschadigd raken.
Schuif niet met pannen of schalen over de
bodem van de oven, omdat dit krassen op de
lak kan geven.
Zorg ervoor dat de elektrische kabels van
andere apparatuur niet in contact komen met
hete onderdelen van de oven en niet vast
komen te zitten tussen de ovendeur.
Stel de oven niet bloot aan weersinvloeden.
Installatie
LAND
INSTELLING ELEKTRISCH
VERMOGEN
DUITSLAND HOOG
SPANJE LAAG
FINLAND HOOG
FRANKRIJK HOOG
ITALIË LAAG
NEDERLAND HOOG
NOORWEGEN HOOG
ZWEDEN HOOG
VERENIGD KONINKRIJK
LAAG
BELGIË HOOG
Instellingen
Reiniging
Traditionele
Instellingen van de oven en van het display
Vermogen
Taal
Tijd
Instellingen van de oven en van het display
Hoog
Laag
Hoger dan 2,5 kW
6
Milieutips
Verwerking van de verpakking
Het verpakkingsmateriaal is 100% recyclebaar,
zoals aangegeven wordt door het
recyclingsymbool ( ).
De diverse onderdelen van de verpakking
mogen daarom niet bij het gewone huisvuil
worden weggegooid, maar moeten worden
afgevoerd volgens de plaatselijke voorschriften.
Afvalverwerking van het apparaat
Dit apparaat is voorzien van het merkteken
volgens de Europese Richtlijn 2002/96/EG
inzake Afgedankte Elektrische en Elektronische
Apparatuur (AEEA).
Door ervoor te zorgen dat dit apparaat op de
juiste manier wordt afgevoerd, helpt de
gebruiker om mogelijk negatieve consequenties
voor het milieu en de gezondheid te
voorkomen.
Het symbool op het product, of op de
bijbehorende documentatie geeft aan dat dit
product niet mag worden behandeld als huisvuil,
maar moet worden afgeleverd op een geschikt
inzamelpunt voor de recycling van elektrische
en elektronische apparatuur.
Energiebesparing
Verwarm de oven alleen voor als dit speciaal
wordt vermeld in de bereidingstabel of in het
recept.
Gebruik donkere, zwart gelakte of
geëmailleerde bakvormen, omdat deze de
warmte beter opnemen.
Dit apparaat is bedoeld om in aanraking te komen met voedingsmiddelen en is in overeenstemming met
de richtlijn ( ) n.1935/2004 en is ontworpen, vervaardigd en op de markt gebracht in
overeenstemming met de veiligheidsvoorschriften van de "Laagspanningsrichtlijn" 2006/95/EG (die
73/23/EEG en daaropvolgende amendementen vervangt) en de beschermingsvoorschriften van de
"EMC"-richtlijn 2004/108/EG.
EG Verklaring van overeenstemming
De oven werkt niet:
controleer of het elektriciteitsnet spanning heeft en of de oven is aangesloten.
Zet de oven uit en weer aan, om te controleren of het probleem verholpen is.
De elektronische programmeerfunctie werkt niet:
Als op het display " F " met een cijfer verschijnt, neem dan contact op met de dichtstbijzijnde
Klantenservice. Specificeer in dat geval het nummer dat volgt op de letter " F ".
Opsporen van storingen
7
Voordat u contact opneemt met de Klantenservice:
1. Controleer of u het probleem zelf kunt oplossen
aan de hand van de punten die beschreven zijn
in "Opsporen van storingen".
2. Zet het apparaat uit en weer aan, om te
controleren of het probleem opgelost is.
Als na het uitvoeren van deze controles de
storing nog steeds aanwezig is, contact
opnemen met de dichtstbijzijnde
Klantenservice.
Vermeld altijd:
een korte beschrijving van de storing;
het type en het exacte model van de oven;
het servicenummer (dit is het nummer na het
woord Service op het typeplaatje), rechts aan de
binnenkant van de ovenruimte (zichtbaar met de
deur open). Het servicenummer staat ook in het
garantieboekje;
uw volledige adres;
uw telefoonnummer.
Wendt u, in het geval dat reparatie noodzakelijk is,
tot een erkende klantenservice (alleen dan heeft
u zekerheid dat originele vervangingsonderdelen
worden gebruikt en de reparatie correct wordt
uitgevoerd).
Klantenservice
Reiniging
- Gebruik geen stoomreinigers.
-
Maak het apparaat schoon als het afgekoeld is.
- Koppel het apparaat los van de netvoeding.
Buitenkant van de oven
BELANGRIJK: gebruik geen bijtende of
schurende reinigingsmiddelen. Als een
dergelijk product per ongeluk in contact komt
met het apparaat, verwijder het dan
onmiddellijk met een vochtig doekje.
Reinig de oppervlakken met een vochtig doekje.
Als de buitenkant zeer vuil is, voeg dan een paar
druppels afwasmiddel toe aan het water.
Afdrogen met een droge doek.
Binnenkant van de oven
BELANGRIJK: gebruik geen schuursponsjes,
sponsjes van staalwol of metalen schrapers.
Hierdoor kunnen de gelakte oppervlakken en het
glas van de deur op den duur beschadigd raken.
Laat de oven na elk gebruik afkoelen en reinig
het apparaat bij voorkeur als het nog lauw is om
aangekoekte etensresten (bijv. voedsel met veel
suiker) makkelijker te kunnen verwijderen.
Gebruik speciale ovenreinigingsmiddelen en
houdt u aan de aanwijzingen van de fabrikant.
Reinig het glas van de deur met een speciaal
vloeibaar glasreinigingsmiddel. Om de deur
gemakkelijker te kunnen reinigen kunt u deze
verwijderen (zie ONDERHOUD).
Houdt u aan de volgende aanbevelingen
voor de reiniging van de ronde afdekking
van de roestvrij stalen ventilator (Disco
Twelix):
- gebruik een zachte doek (een microvezeldoekje
is beter) bevochtigd met water of een middel
voor dagelijkse reiniging van glas.
- gebruik geen keukenpapier want dat kan
sporen van papier en strepen achterlaten op de
schijf.
OPMERKING: tijdens het langdurig bakken
van gerechten die veel water bevatten (bijv.
pizza, groenten etc.) kan er condens worden
gevormd op de deur en op de afdichting.
Neem de condens af met een doek of een
spons als de oven afgekoeld is.
Accessoires:
Laat de accessoires na gebruik weken in water
met afwasmiddel. Pak ze vast met handschoenen
als ze nog heet zijn.
Voedselresten kunnen met een afwasborstel of
met een sponsje worden verwijderd.
Reinigingscyclus met pyrolysefunctie (indien
aanwezig):
- Raak de oven niet aan tijdens de
pyrolysecyclus.
- Houd de kinderen uit de buurt van de oven
tijdens de pyrolysecyclus
Met deze functie kunt u vuil dat tijdens de bereiding
is ontstaan verwijderen. De vuilresten worden
verbrand (bij een temperatuur van ongeveer 500
°C) waarbij aanslag ontstaat die makkelijk met een
vochtige spons verwijderd kan worden nadat de
oven is afgekoeld. Gebruik de pyrolysefunctie niet
WAARSCHUWING:
WAARSCHUWING:
8
Reiniging
na elke bereiding in de oven, maar alleen als de oven
zeer vuil is of als er vieze geuren zijn
tijdens het voorverwarmen of de bereiding.
Als de oven onder een kookplaat geïnstalleerd is,
dient u zich ervan te verzekeren dat de branders
of elektrische platen tijdens de zelfreiniging
(pyrolyse) uit staan.
De accessoires moeten uit het apparaat worden
gehaald voordat u de pyrolysefunctie inschakelt.
Verwijder, voordat u de pyrolysefunctie start,
met een vochtige spons de vlekken van de ronde
afdekking van de roestvrij stalen ventilator (Disco
Twelix ) en de binnenkant van de glazen deur.
Het apparaat is uitgerust met 2 pyrolytische functies:
1. Zuinige cyclus (PYRO EXPRESS/ECO):
vermindert het verbruik met ongeveer 25% ten
opzichte van de standaard pyrolytische cyclus.
Schakel deze functie met regelmatige intervallen
in (nadat u minimaal 2-3 keer achter elkaar vlees
heeft gebraden in de oven).
2. Standaardcyclus (PYRO): garandeert een
grondige reiniging als de oven zeer vuil is.
In ieder geval wordt geadviseerd om na een
bepaald aantal bereidingen en op basis van de
hoeveelheid vuil, een zelfreinigingscyclus uit te
voeren. Dit wordt aangegeven door een bericht
op het display.
OPMERKING: tijdens de pyrolysefunctie blijft
de deur van de oven vergrendeld en kan deze
niet geopend worden tot de temperatuur
binnenin de ovenruimte een veilig niveau heeft
bereikt.
- Draag beschermende handschoenen.
- Voer de aangegeven werkzaamheden uit als het apparaat
afgekoeld is.
- Koppel het apparaat los van de netvoeding.
VERWIJDERING VAN DE DEUR
Om de deur te verwijderen:
1. Zet de deur helemaal open.
2. Til de twee vergrendelingen van de scharnieren omhoog en naar voren tot ze
niet verder kunnen (fig. 1).
3. Sluit de deur tot de blokkering (A), til hem op (B) en draai hem (C) tot de deur
loshaakt (D) (fig. 2).
De deur weer terugplaatsen:
1. Plaats de scharnieren in de zittingen.
2. Zet de deur helemaal open.
3. Duw de twee vergrendelingen
omlaag.
4. Sluit de deur.
WAARSCHUWING:
Onderhoud
(fig. 1)
(fig. 2)
9
VERWIJDERING VAN DE ROOSTERS AAN DE ZIJKANT
De roosters aan de zijkant die als steun dienen voor de accessoires zijn
voorzien van twee bevestigingsschroeven (fig. 3) waardoor de stabiliteit
vergroot wordt.
1. Verwijder de schroeven en de bijbehorende plaatjes rechts en links, met
behulp van een munt of een gereedschap (fig. 4).
2. Verwijder de roosters door ze op te tillen (1) en ze om te draaien (2)
zoals weergegeven in fig. 5.
VERVANGING VAN HET LAMPJE
Voor het vervangen van het lampje aan de achterkant (indien
aanwezig):
1. Koppel de oven los van de netvoeding.
2. Draai het beschermkapje los, vervang het lampje (zie de opmerking voor
het type lampje) en draai het beschermkapje weer vast.
3. Sluit de oven weer aan op de netvoeding.
OPMERKING:
- Gebruik alleen gloeilampjes van 25-40W/230V type E-14, T300 °C, of
halogeenlampjes van 20-40W/230 V type G9, - T300 °C.
- De lampjes zijn verkrijgbaar bij de Klantenservice.
BELANGRIJK:
- Raak halogeenlampjes niet met blote handen aan om te
voorkomen dat ze beschadigd worden door uw vingerafdrukken.
- Gebruik de oven niet voordat het beschermkapje is
teruggeplaatst.
Onderhoud
(fig. 3)
(fig. 4)
(fig. 5)
10
RAADPLEEG VOOR DE ELEKTRISCHE AANSLUITING HET HOOFDSTUK OVER DE
INSTALLATIE
1. Bedieningspaneel
2. Bovenste verwarmingselement/grill
3. Koelventilator (niet zichtbaar)
4. Typeplaatje (mag niet verwijderd worden)
5. Lampjes
6. Rond verwarmingselement (niet zichtbaar)
7. Ventilator
8. Draaispit (indien bijgeleverd)
9. Onderste verwarmingselement (niet zichtbaar)
10. Deur
11. Plaats van de inzetroosters (het nummer van de steunhoogte vindt u op de voorkant van de oven)
12. Tussenschot
13. Aansluiting gaarthermometer
14. Twelix-schijf
OPMERKING:
- Tijdens de bereiding kan de koelventilator afwisselend ingeschakeld worden om het energieverbruik te
verminderen.
- Na afloop van de bereiding, nadat de oven is uitgeschakeld, kan de koelventilator nog een tijdje blijven
werken.
- Als de deur wordt geopend tijdens de bereiding worden de verwarmingselementen uitgeschakeld.
Aanwijzingen voor het gebruik van de oven
1
12
5
2
4
13
8
9
11
10
7
6
3
14
11
BIJGELEVERDE ACCESSOIRES
A. ROOSTER (2 stuks): kan gebruikt worden om voedsel op te grillen of
als draagrooster voor pannen, bak- en cakevormen en ovenvaste
schalen.
B. OPVANGBAK (1): is bedoeld om vet op te vangen wanneer hij onder
het rooster wordt geplaatst, of als bakplaat voor het bereiden van vlees,
vis, groenten, focaccia, enz.
C. BAKPLAAT (1): kan gebruikt worden voor het bereiden van brood of
gebak, maar ook voor gegrild vlees, vis in folie, enz.
D. GAATTHERMOMETER: om de binnentemperatuur van de gerechten
te meten tijdens de bereiding.
E. ROOSTER VOOR HET DROGEN VAN LENSMIDDELEN (1): kan
gebruikt worden om fruit, paddenstoelen of groenten te drogen.
F. DRAAISPIT (1): te gebruiken voor het gelijkmatig grillen van grote
stukken vlees en gevogelte.
NIET BIJGELEVERDE ACCESSOIRES
Bij de Klantenservice kunt u apart andere accessoires aanschaffen.
Aanwijzingen voor het gebruik van de oven
(fig. A)
(fig. B)
(fig. C)
(fig. D)
(fig. E)
(fig. F)
12
PLAATSEN VAN DE ROOSTERS EN ANDERE ACCESSOIRES IN DE OVEN
Het rooster en de andere accessoires zijn voorzien van een blokkeersysteem, zodat ze niet per ongeluk
naar buiten kunnen worden getrokken.
1. Schuif het rooster horizontaal in de oven, met het verhoogde gedeelte "A" omhoog gericht (fig. 1).
2. Houd het rooster schuin op de vergrendelingsstand "B" (fig. 2).
3. Houd het rooster weer horizontaal en duw tot het helemaal in de oven zit "C" (fig. 3).
4. Ga in omgekeerde volgorde te werk om het rooster uit de oven te halen.
Het plaatsen van de andere accessoires, zoals de opvangbak en de bakplaat, gebeurt op precies dezelfde
manier. Het uitstekende gedeelte op de bak en de plaat zorgt voor de vergrendeling.
Aanwijzingen voor het gebruik van de oven
BESCHRIJVING BEDIENINGSPANEEL
DISPLAY
AANRAAKTOETSEN:
druk op het betreffende symbool om de toets te gebruiken
(u hoeft niet hard te drukken).
(fig. 1)
(fig. 2)
(fig. 3)
In-/Uitschakelen
om het HOOFDMENU te openen of om
terug te keren naar het beginscherm
pom rechtstreeks toegang te krijgen tot de
10 voorkeursfuncties. Zie, voor de
instellingen en de functies voor opslag en
gebruik paragraaf "FAVORIETEN"
om terug te keren naar het vorige scherm
of om de voorkeursfunctie op te slaan
om door de functies/opties te navigeren
en de van te voren ingestelde waarden
aan te passen
om de instellingen te selecteren en te
bevestigen
om de bereiding te starten
13
OVERZICHT FUNCTIES
Nadat de oven is ingeschakeld, worden, door het indrukken van de toets , op het display de volgende
aanwijzingen weergegeven.
A. Pictogram van de gemarkeerde functie
B. Gemarkeerde functie die geselecteerd kan worden
door te drukken op
C. Beschrijving van de gemarkeerde functie
D. Overige beschikbare functies die geselecteerd kunnen
worden
EERSTE GEBRUIK - TAALKEUZE EN INSTELLING TIJD
Voor een correct gebruik van de oven moet u bij de eerste inschakeling de gewenste taal selecteren en het
huidige tijdstip instellen. Ga als volgt te werk:
1. Druk op : het display geeft een lijst met de eerste drie beschikbare talen weer.
2. Druk op de toetsen en om door de lijst te lopen.
3. Als u de gewenste taal gemarkeerd heeft, drukt u op om deze te selecteren.
Nadat u de taal geselecteerd heeft, geeft het display knipperend 12:00 aan.
4. Stel de tijd in door op de toetsen en te drukken.
Houd de toets ingedrukt om sneller door de cijfers te gaan.
5. Bevestig de instelling door op te drukken: het display geeft de lijst met functies weer.
Aanwijzingen voor het gebruik van de oven
Traditionele
Professional
Speciale functies
Traditionele handmatige bereidingsfuncties
A
B
D
C
DETAILS FUNCTIE
Nadat u de gewenste functie heeft geselecteerd, worden op het display door op te drukken, andere
opties en bijbehorende details weergegeven.
Om tussen de verschillende zones heen en weer te gaan gebruikt u de toetsen en : de cursor
gaat langs de waarden die veranderd kunnen worden, in de hierboven beschreven volgorde.
Druk op om de waarde te selecteren, wijzig de waarde met en bevestig hem met de toets .
Grill
--:--
BEREIDINGSTIJD
Gemiddeld
VERMOGEN GRILL
Niet
VOORVERW.
--:--
EINDTIJD
Zone 1
Cursor
Zone 2
Zone 3
Zone 4
INSTELLEN VAN DE TEMPERATUUR/GRILLVERMOGEN
Ga als volgt te werk om de temperatuur of het grillvermogen te wijzigen:
1. Controleer of de cursor naast de
temperatuurwaarde staat (zone 1); druk op toets
om de parameter te selecteren die u wilt
wijzigen: de temperatuurwaarden gaan knipperen.
2. Wijzig de waarde met de toetsen en tot
u de gewenste waarde heeft.
3. Druk op toets om te bevestigen en druk
vervolgens op . Het display geeft aan op welk
niveau het gerecht geplaatst moet worden.
4. Druk op om de bereiding te starten.
De ingestelde temperatuur kan op dezelfde manier
ook tijdens de bereiding veranderd worden.
5. Als de bereiding voltooid is, verschijnt het bericht
"einde bereiding". U kunt nu de oven uitschakelen
met toets , of de bereiding verlengen met
. Bij het uitschakelen verschijnt er een balk op
het display die de huidige temperatuur in de oven
aangeeft.
Hetelucht
14
KEUZE VAN DE BEREIDINGSFUNCTIES
1. Druk op als de oven uitgeschakeld is; op het display verschijnen de bereidingsfuncties.
2. Druk op de toetsen en om door de verschillende mogelijkheden te navigeren:
de functie die u kunt selecteren wordt in het wit aangegeven in het midden van het display.
OPMERKING: zie voor het overzicht en de beschrijving van de functies de specifieke tabel op
pagina 23.
3. Kies de functie door het indrukken van de toets : de bereidingsinstellingen verschijnen op het
display. Als de voorgeselecteerde waarden goed zijn, drukt u op de starttoets , anders kunt u de
waarden als volgt wijzigen.
Aanwijzingen voor het gebruik van de oven
Traditionele
Professional
Speciale functies
Traditionele handmatige bereidingsfuncties
--:--
BEREIDINGSTIJD
200°C
TEMPERATUUR
Nee
VOORVERW.
--:--
EINDTIJD
Hetelucht
--:--
BEREIDINGSTIJD
180°C
TEMPERATUUR
Nee
VOORVERW.
--:--
EINDTIJD
Zet het gerecht op steunhoogte 3
Druk op na afloop
15
SELECTEREN VAN HET VOORVERWARMEN VAN DE OVENRUIMTE
Als u de oven niet wilt voorverwarmen, voor de functie waarbij dat mogelijk is, moet u de voorselectie van
de oven als volgt veranderen:
1. Zet de cursor met de toetsen en op
voorverwarming.
2. Druk op toets om de parameter te
selecteren: het opschrift "Ja" knippert.
3. Wijzig de parameter met de toetsen of :
op het display verschijnt "Nee".
4. Bevestig de instelling met de toets .
Hetelucht
--:--
BEREIDINGSTIJD
180°C
TEMPERATUUR
Nee
VOORVERW.
--:--
EINDTIJD
SNEL VOORVERWARMEN
Ga als volgt te werk om de oven snel voor te verwarmen:
1. Selecteer de functie "snel voorverwarmen" met de
toetsen en .
2. Bevestig met de toets : de instellingen
verschijnen op het display.
3. Als de temperatuur overeenkomt met de gewenste
temperatuur, druk dan op , Om de temperatuur
te wijzigen gaat u te werk zoals in de vorige
paragrafen beschreven is. Een geluidssignaal geeft
aan dat de oven de ingestelde temperatuur heeft
bereikt. Na afloop van de voorverwarmingsfase
selecteert de oven automatisch de statische functie
.
Zet het gerecht in de oven.
4. Als u een andere bereidingsfunctie wilt
instellen, druk dan op en selecteer
de gewenste functie.
Voorverw. snel
-00:02
PLAATSEN OVER
180°C
TEMPERATUUR
Voorverwarmen
-00:02
PLAATSEN OVER
180°C
TEMPERATUUR
Hetelucht
--:--
BEREIDINGSTIJD
180°C
TEMPERATUUR
JA
VOORVERW
--:--
EINDTIJD
Hetelucht
--:--
BEREIDINGSTIJD
180°C
TEMPERATUUR
Nee
VOORVERW.
--:--
EINDTIJD
De oven is warm!
-00:02
PLAATSEN OVER
180°C
TEMPERATUUR
Aanwijzingen voor het gebruik van de oven
16
INSTELLING VAN DE BEREIDINGSDUUR
Met deze functie kunt u gerechten gedurende een bepaalde tijd bereiden, van minimaal 1 minuut tot de
maximale tijdsduur van de geselecteerde functie, waarna
de oven automatisch uitgeschakeld wordt.
1. Stel de functie in door de cursor op
"BEREDINGSTIJD" te zetten met de toetsen en
.
2. Druk op toets om de parameter te selecteren;
"00:00" gaat knipperen op het display.
3. Verander de waarde met de toetsen en tot
de gewenste bereidingsduur verschijnt.
4. Bevestig de gekozen waarde met .
Hetelucht
--:--
BEREIDINGSTIJD
180°C
TEMPERATUUR
Niet
VOORVERW.
--:--
EINDTIJD
Hetelucht
00:00
HH:MM
180°C
TEMPERATUUR
Niet
VOORVERW.
--:--
EINDTIJD
Hetelucht
00:20
HH:MM
180°C
TEMPERATUUR
Niet
VOORVERW.
19:20
EINDTIJD
EEN BRUIN KORSTJE GEVEN
Na afloop van de bereiding wordt, voor de functies waarbij dat kan, op het display de mogelijkheid
weergegeven om uw gerecht een oppervlakkig bruin
korstje te geven. Deze functie kan alleen geactiveerd
worden als u een bereidingstijd hebt ingesteld.
Als de bereidingstijd is afgelopen, verschijnt op het
display v. verlengen v. bruinen".
Door op de toets te drukken, start de oven een
bruiningsfase voor de duur van 5 minuten. Deze functie
kan slechts éénmaal geactiveerd worden.
Bereiding voltooid om 20:00 uur
v. verlengen, om een bruin korstje te geven
Een bruin korstje geven
-00:05
BEREIDINGSTIJD
20:05
EINDTIJD
Een bruin korstje geven voltooid om 20:05 uur
Aanwijzingen voor het gebruik van de oven
17
INSTELLEN VAN HET TIJDSTIP EINDE BEREIDING / UITGESTELDE START
U kunt de gewenste eindtijd instellen en het starten van de oven met maximaal 23 uur en 59 minuten
uitstellen, te beginnen vanaf de actuele tijd. Dit is alleen mogelijk na het instellen van een bereidingsduur.
Deze instelling is alleen beschikbaar als de oven, bij de gekozen functie, niet voorverwarmd
hoeft te worden.
Na het instellen van de bereidingsduur
verschijnt de tijd waarop de bereiding eindigt
op het display (bijvoorbeeld 19:20). Om het
einde van de bereiding uit te stellen en
daarmee ook het starten van de oven, gaat u
als volgt te werk:
1. Zet de cursor van het tijdstip voor het
einde van de bereiding op het tijdstip
"einde bereiding" met de toetsen en
.
2. Druk op toets om de parameter te
selecteren: de eindtijd gaat knipperen.
3. Verander het tijdstip voor het einde van
de bereiding met de toetsen en
tot u de gewenste waarde heeft.
4. Bevestig de gekozen waarde met .
5. Druk op toets . Het display geeft aan
op welk niveau het gerecht geplaatst
moet worden.
6. Druk op om de functie te activeren.
De oven begint met de bereiding na een wachttijd die berekend wordt op basis van de ingestelde
eindtijd (bijvoorbeeld: als een gerecht een bereidingsduur van 20 minuten heeft en als eindtijd 20:10 is
ingesteld, dan begint de oven om 19:50 met de bereiding).
OPMERKING: Tijdens de wachtfase kunt u de oven ook handmatig starten door op te
drukken.
U kunt de ingestelde waarden (temperatuur, grillniveau, bereidingstijd) op ieder gewenst
moment wijzigen met de toetsen en en de toets
,
zoals beschreven in de
voorgaande paragrafen.
Hetelucht
-00:20
HH:MM
180°C
TEMPERATUUR
Nee
VOORVERW.
19:20
EINDTIJD
Hetelucht
-00:20
HH:MM
180°C
TEMPERATUUR
Nee
VOORVERW.
19:20
EINDTIJD
Hetelucht
-00:20
HH:MM
180°C
TEMPERATUUR
Nee
VOORVERW.
20:10
EINDTIJD
INDICATIE VAN DE RESTWARMTE BINNENIN DE OVEN
Op het eind van elke bereiding, of na het uitschakelen van de
oven, verschijnt als de temperatuur in de oven hoger dan 50°
C is op het display de temperatuur van dat moment, en de
balk die laat zien dat de oven afkoelt. Als de restwarmte
onder de 50° C daalt, verschijnt de tijd van de dag op het
display.
168°
Restwarmte
19:42
Aanwijzingen voor het gebruik van de oven
18
KOOKWEKKER
Deze functie kan alleen gebruikt worden als de oven uitstaat en is bijvoorbeeld handig om de kooktijd van
pasta in te stellen. De maximale tijd die ingesteld kan worden is 1 uur en 30 minuten.
1. Druk op als de oven uitgeschakeld is:
op het display verschijnt "00:00:00".
2. Druk op de toetsen en om de
gewenste tijd te selecteren.
3. Druk op toets om het aftellen te
starten. Als de ingestelde tijd is
verstreken, verschijnt "00:00:00" op het
display en klinkt er een geluidssignaal. U
kunt de tijd verlengen door deze opnieuw
in te stellen, of de kookwekker
uitschakelen door op toets te
drukken (op het display verschijnt de
huidige tijd).
PROFESSIONELE FUNCTIES
Dankzij de professionele functie kunt u kiezen uit 17 recepten. De oven stelt een voor elke soort
receptcategorie geschikte functie voor en adviseert bovendien over de ideale temperatuur en steunhoogte
voor het gerecht. Zie het Kookboek voor het gebruik van deze functies, daarin staan enkele
bereidingsvoorstellen die aan uw eigen wensen aangepast kunnen worden. De functies die altijd
beschikbaar zijn vindt u hieronder. De bereidingstijden en de temperaturen van elke functie worden
aangegeven op het display van de oven en/of het Kookboek. Voor de recepten in het deel Professionele
Functie Braadstukken kunt u gebruik maken van de gaarthermometer (zie paragraaf).
Professionele functie Brood
Traditioneel brood
Moutbrood
Pizza op bakblik
Dunne pizza
Hartige taart
Stokbrood
Professionele functie Patisserie
Pasta Bigné
Croissant/Brioches
Cake
Plumcake
Boterdeeg
Professionele functie Braadstukken
Kalfsvlees - Varkensvlees
Rosbief rood
Rosbief medium
Gebraden kip
Gebraden kalkoen
Custom (aan eigen wensen aan te passen functie voor de bereiding van vlees)
00 : 00 : 00
(
HH
)(
MM
) (SS)
Aanwijzingen voor het gebruik van de oven
Druk op om de timer in te stellen, om te starten
01 : 10 : 00
(
HH
)(
MM
) (SS)
Druk op om de timer in te stellen, om te starten
01 : 09 : 00
Timer
19
GAARTHERMOMETER
Met de bijgeleverde gaarthermometer kunt u, tijdens de bereiding, de
exacte temperatuur, tussen 0 °C en 100 °C, binnenin het gerecht meten,
om een optimale bereiding te garanderen. U kunt de gewenste
binnentemperatuur programmeren afhankelijk van het te bereiden
gerecht. De correcte plaatsing van de thermometer is belangrijk om het
gewenste bereidingsresultaat te kunnen bereiken. Steek de thermometer
volledig in het malste gedeelte van het stuk vlees, zonder daarbij botten
of vette gedeelten te raken (fig. A). Bij gevogelte moet de thermometer
dwars in het vlees gestoken worden, in het midden van de borst, let er
op dat de punt niet in een holle ruimte terechtkomt (fig. B). Indien het
vlees erg onregelmatig gevormd is, moet u de bereiding controleren
voordat u het gerecht uit te oven haalt. Sluit het uiteinde van de
thermometer aan op de contactdoos die op de rechterwand van de
ovenruimte zit. De gaarthermometer kan met de volgende functies
gebruikt worden:
• Conventioneel
• Hete lucht
• Hetelucht
• Turbogrill
Tweli-grill (indien aanwezig)
Slow cooking vlees en Slow cooking vis
Professionele bereiding braadstuk.
Als de thermometer niet geplaatst is, vindt de bereiding op
traditionele wijze plaats (fig. 1), anders verschijnt er op het
display het bericht dat de thermometer is aangesloten (Fig. 2).
Na het bevestigingsbericht wordt het scherm weergegeven met
alle bij de bereiding horende parameters:
- linksboven (zone 1) de temperatuur van de oven;
- rechtsboven (zone 3) de gewenste binnentemperatuur van het
voedsel (gaarthermometer, zoals aangegeven in Fig. 3).
Druk op de toets om de bereiding te starten .
In het bereidingsscherm rechtsonder (zone
4) verschijnt de "huidige" binnentemperatuur van het voedsel
(fig. 4). Tijdens de eerste twee minuten kan de gewenste
temperatuur van het voedsel gewijzigd worden
(gaarthermometer, zoals aangegeven Fig. 4).
Na afloop van die twee minuten verandert dit in de
bereidingstijd (Fig. 5). Als de gewenste binnentemperatuur van
het voedsel eenmaal bereikt is, verschijnt er een gedurende 3
seconden een bericht op het display (Fig. 6). Daarna kunt u de
bereidingstijd verlengen door op de toets te drukken.
Als er geen enkele toets wordt ingedrukt,
werkt de oven nog 6 minuten langer door om een optimaal
resultaat te garanderen. Als de bereidingstijd verlengd wordt,
dan wordt dat rechtsboven aangegeven (zone 3).
Na afloop wordt de functie "een bruin korstje geven"
voorgesteld (bij de functies waarbij dat mogelijk is).
OPMERKINGEN:
1. Als de bereiding eenmaal gestart is en als de eerste twee
minuten zijn verstreken, moet u, om de gewenste
binnentemperatuur van het voedsel te wijzigen, de gaar
thermometer loskoppelen en weer aansluiten.
2. Het plaatsen van de thermometer, voordat willekeurig welke
functie geselecteerd is, bepaalt de keuze voor een bereiding
zonder voorverwarming. Voor een bereiding waarvoor
voorverwarming vereist is, het gerecht met de thermometer
pas in de oven zetten nadat deze voorverwarmd is.
3. Bij de "Professionele Bereiding Braadstukken" is het
voorverwarmen vereist voor willekeurig welke bereiding. Sluit
de thermometer dus pas aan en plaats het voedsel pas nadat de
oven voorverwarmd is.
Aanwijzingen voor het gebruik van de oven
fig. A
fig. B
Conventioneel
--:--
BEREIDINGSTIJD
180°C
TEMPERATUUR
Ja
VOORVERW.
--:--
EINDTIJD
Conventioneel
100°C
GAARTHERMOMETER
150°C
TEMPERATUUR
79°C
HUIDIG
Gaarthermometer
is aangesloten
Conventioneel
100°C
GAARTHERMOMETER
150°C
TEMPERATUUR
Conventioneel
00:10
BEREIDINGSTIJD
150°C
TEMPERATUUR
79°C
HUIDIG
Temperatuur bereikt
30:00
BEREIDINGSTIJD
150°C
TEMPERATUUR
100°C
HUIDIG
Fig. 1
Fig. 2
Fig. 3
Fig. 4
Fig. 6
Fig. 5
20
FAVORIETEN
Bij deze oven kunnen de instellingen die u gekozen heeft voor
uw favoriete gerecht in het geheugen worden opgeslagen.
Als u, na afloop van de bereiding, de gebruikte instellingen
(functie, tijd, temperatuur) in het geheugen op wilt slaan, druk
dan op de toets .
Op dit punt verschijnt op het display de tekst "Druk op om
op te slaan".
Als u op de toets drukt, wordt de eerst beschikbare plaats
tussen 1 en 10 voorgesteld. Als u deze plaats aan uw eigen
wensen aan wilt passen, kunt u het nummer wijzigen door op de
toetsen en te drukken, voordat u uw keuze bevestigt
met de toets .
Als het geheugen vol is of als de plaats al bezet is, wordt de
functie overschreven. Als u daarentegen de instellingen niet op
wilt slaan, hoeft u alleen de toets , in te drukken en door te
gaan naar een andere functie door op de toetsen en te drukken of de oven uit te schakelen.
Om later de opgeslagen instellingen op te roepen, drukt u op de toets en kiest u een van de
opgeslagen functies, door op de toetsen en te drukken tot
de gewenste functie wordt weergegeven.
Druk op de toets en start vervolgens de bereiding door op de toets te drukken.
INSTELLINGEN
1. Om enkele parameters van het display te veranderen, kiest u "INSTELLINGEN" in het hoofdmenu met
de toetsen en .
2. Bevestig met de toets : op het display worden de parameters weergegeven die u kunt wijzigen
(taal, volume geluidssignaal, helderheid van het display, tijd, energiebesparing, vermogen).
3. Kies de instelling die u wilt wijzigen met de toetsen en .
4. Druk op de toets om te bevestigen.
5. Volg de aanwijzingen op het display om de parameter te veranderen.
6. Druk op de toets ; op het display verschijnt een bevestigingsbericht.
OPMERKING: als de oven uitgeschakeld is en de functie ECOMODE (energiebesparing) geactiveerd is
(AAN), dan gaat het display na enkele seconden uit. Als de functie niet geactiveerd is (UIT), dan wordt na
enkele seconden alleen de helderheid van het display verminderd..
TOETSENVERGRENDELING (KEY-LOCK)
Met deze functie kunt u alle toetsen op het bedieningspaneel vergrendelen.
Houd de toetsen en minimaal 3 seconden tegelijkertijd ingedrukt om de toetsenvergrendeling in
te schakelen. Als de vergrendeling actief is, werken de toetsen niet en verschijnen er een
waarschuwingsbericht en het symbool op het display .
Deze functie kan ook tijdens de bereiding geactiveerd worden.
Herhaal de bovenstaande handelingen om de functie weer uit te schakelen. Als de toetsenvergrendeling
actief is, kunt u de oven alleen uitschakelen met de toets .
Aanwijzingen voor het gebruik van de oven
Druk op om op te slaan om te annuleren
De voorkeursinstell. is opgeslagen
Hetelucht2
Druk op om op te slaan om te annuleren
21
AUTOMATISCHE REINIGING VAN DE OVEN
Zie voor de beschrijving van deze functie het
hoofdstuk REINIGING en de functietabel op pagina
23. Ga voor het starten van de automatische
reinigingscyclus van de oven (pyrolyse) als volgt te
werk::
1. Selecteer "Reiniging" vanuit het hoofdmenu met
de toetsen en .
2. Druk op toets : op het display verschijnt
"Pyrolyse Express" en "Pyrolyse".
3. Selecteer een van de twee cycli met de toetsen
en bevestig dit met : op het display
verschijnt de duur en het eindtijdstip van de
voorgekozen cyclus (het is mogelijk om het
eindtijdstip van de cyclus uit te stellen door
dezelfde procedure zoals aangegeven in de
paragraaf "INSTELLING VAN HET
BEREIDINGSTIJDSTIP/UITGESTELDE START" te
volgen).
4. Druk op toets : op het display verschijnen de
aanwijzingen die u op moet volgen voordat de
cyclus gestart wordt. Nadat u die allemaal heeft
opgevolgd, bevestigen met de toets .
Aanwijzingen voor het gebruik van de oven
Reiniging
Pyrolyse
Pirolisi Express
Reiniging van 3 uur op hoge temperatuur
Reiniging
Speciale functies
Instellingen
Stap-voor-stap gids
-03:00
TIJD
15:00
EINDTIJD
1/3
Schakel de kookplaat boven de oven uit en druk op
2/3
Verwijder alle accessoires uit de oven en druk op
3/3
Verwijder de vlekken van het glas met een spons en druk op
22
5. Na de laatste bevestiging, wordt de oven
voorbereid voor de start van de cyclus en de
hierna volgende automatische vergrendeling van
de deur: op het display verschijnt een
waarschuwingsbericht gedurende ongeveer drie
seconden. Onmiddellijk daarna verschijnt op het
display een balk die de voortgangsstatus aangeeft
van de lopende cyclus.
OPMERKING: als de ovendeur geopend wordt
voordat deze automatisch vergrendeld wordt,
verschijnt er een waarschuwingsbericht op het
display. Als de deur dan weer gesloten wordt,
moet de cyclus opnieuw gestart worden door
op toets te drukken.
6. Na afloop van de cyclus verschijnt op het display
het bijbehorende knipperende
waarschuwingsbericht, gevolgd door de
weergave van de balk die aangeeft dat de
afkoeling in werking is. De resttemperatuur
wordt op het display weergegeven. De deur blijft
vergrendeld tot de veilige temperatuur bereikt is:
op het display verschijnt het tijdstip van de dag..
Aanwijzingen voor het gebruik van de oven
De deur wordt tijdens de reiniging vergrendeld
Reiniging
-02:59
TIJD
15:00
EINDTIJD
Sluit de deur
Voltooid
-00:00
TIJD
15:00
EINDTIJD
257°
Afkoelen
18:32
23
Tabel beschrijving functies
HOOFDMENU
Functie Functie Beschrijving functie
INSTELLINGEN
Voor het instellen van het display (taal, tijd, helderheid, volume van het geluidssignaal,
energiebesparing)
PROFESSIONELE
FUNCTIES -
Braadstukken Brood
Patisserie
Specifieke functies voor de gekozen bereidingswijze, waarbij de optimale temperatuur
wordt geadviseerd. De ovenruimte wordt automatisch voorverwarmd tot de juiste
temperatuur, en de bereiding wordt vervolgens uitgevoerd met een speciale cyclus voor
elk recept. Het is mogelijk om de gaarthermometer te gebruiken als ondersteuning voor
de juiste bereidingstijd voor de functie Braadstukken. (Zie COOKBOOK).
TRADITIONELE
Zie TRADITIONELE FUNCTIES
SPECIALE
Zie SPECIALE FUNCTIES
TRADITIONELE FUNCTIES
SNEL
VOORVERWARMEN
Om de oven snel voor te verwarmen.
CONVENTIONEEL
Voor het bereiden van gerechten op één steunhoogte. Gebruik de derde steunhoogte.
Gebruik voor het bereiden van pizza's, hartige taarten en zoete taarten met een
vloeibare vulling de eerste of tweede steunhoogte.
GRILL
Voor het grillen van karbonades, spiezen en worstjes; het gratineren van groente en om
brood te roosteren. Zet het gerecht op de vierde of vijfde steunhoogte. Voor het grillen
van vlees wordt geadviseerd de opvangbak te gebruiken om het braadvet op te vangen.
Plaats de opvangbak op de derde of vierde steunhoogte en giet er ongeveer een halve
liter water in. De oven hoeft niet voorverwarmd te worden. Tijdens de bereiding moet
de deur van de oven dicht blijven.
TURBOGRILL
Voor het grillen van grote stukken vlees (lamsbouten, rosbief, hele kip). Zet het vlees op
de middelste steunhoogtes. Geadviseerd wordt de opvangbak te gebruiken om het
braadvet op te vangen. Plaats de opvangbak op de eerste of tweede steunhoogte en giet
er ongeveer een halve liter water in. De oven hoeft niet voorverwarmd te worden.
Tijdens de bereiding moet de deur van de oven dicht blijven. Met deze functie kunt u
het draaispit gebruiken, als u dit hebt.
TWELI-GRILL
Voor het gelijktijdig grillen van vlees, vis en groenten op een of twee steunhoogtes. Zet
het rooster met het te grillen gerecht op de 5e, 4e of 3e steunhoogte (kies de afstand
die het beste past bij de afmeting van de gerechten en het gewenste bruiningsniveau
, hoe korter de afstand tot de grill is, des te beter zal het bruiningsresultaat zijn). Als u
een grotere hoeveelheid wilt grillen, de twee roosters op de 5e en 3e steunhoogte
zetten. Als de gewenste bruiningsgraad op de bovenste steunhoogte bereikt is, wisselt u
de roosters om en kan de bereiding voltooid worden. Op die manier kunnen beide
steunhoogtes gelijktijdig gebruikt worden met dezelfde omstandigheden van
temperatuur en het geven van een bruin korstje. Geadviseerd wordt de opvangbak te
gebruiken om het braadvet op te vangen. Plaats de opvangbak op de eerste of tweede
steunhoogte en giet er ongeveer een halve liter water in. De oven hoeft niet
voorverwarmd te worden.
HETELUCHT
Voor het gelijktijdig bereiden van gerechten op meerdere steunhoogtes (maximaal drie)
die dezelfde bereidingstemperatuur hebben (bijv.: vis, groenten, gebak). Met deze
functie worden er geen geuren van het ene naar het andere gerecht overgebracht.
Gebruik de derde steunhoogte voor bereidingen op één steunhoogte, de eerste en
vierde steunhoogte voor bereidingen op twee platen en de eerste, derde en vijfde
steunhoogte voor bereidingen op drie steunhoogtes.
TURBO HETE
LUCHT
Voor het bereiden van vlees en taarten met een vloeibare vulling (hartig of zoet) op één
steunhoogte. Gebruik de derde steunhoogte
24
Tabel beschrijving functies
SPECIALE FUNCTIES
Functie Functie Beschrijving functie
ONTDOOIEN
Voor het versnellen van het ontdooien van voedsel. Plaats het voedsel op de middelste
steunhoogte. Laat het voedsel in de verpakking zitten zodat het niet uitdroogt.
WARMHOUDEN
Voor het warm en krokant houden van zojuist bereide gerechten (bijv. vlees, gefrituurde
gerechten of ovenschotels). Plaats het voedsel op de middelste steunhoogte. De functie
kan niet ingeschakeld worden als de temperatuur in de oven hoger dan 65°C is.
LATEN RIJZEN
Voor het optimaal laten rijzen van zoet of hartig deeg. Om de kwaliteit van het rijzen te
behouden kan de functie niet geactiveerd worden als de temperatuur in de oven hoger
dan 40°C is. Zet het deeg op de tweede steunhoogte. De oven hoeft niet
voorverwarmd te worden.
SLOW COOKING
VLEES
SLOW COOKING VIS
Om het vlees (op 90 °C) en de vis (op 85 °C) behoedzaam te bereiden. Deze functie
zorgt voor een langzame bereiding waardoor de gerechten malser en sappiger blijven.
Dankzij de gematigde temperatuur wordt het voedsel niet bruin en het resultaat lijkt op
een bereiding met stoom. Voor braadstukken adviseren wij u deze eerst aan te bakken
in een pan om de buitenkant van het vlees dicht te schroeien zodat de sappen beter
worden vastgehouden. De bereidingstijden variëren van 2 uur voor vissen van 300 gr.
tot 4-5 uur voor vissen van 3 kg. de bereidingstijden variëren van 4 uur voor
braadstukken van 1 kg tot 6-7 uur voor braadstukken van 3 kg. Voor een optimaal
resultaat adviseren wij u de deur van de oven tijdens de bereiding zo weinig mogelijk te
openen om de warmte niet te laten ontsnappen; gebruik de bijgeleverde
gaarthermometer (indien aanwezig) of een normale oventhermometer voor
levensmiddelen.
DROGEN
FRUIT
GROENTEN
PADDENSTOELEN
Voor het drogen van fruit, groenten en paddenstoelen. Gebruik het bijgeleverde
accessoire (of een fijnmazig rooster) om te voorkomen dat er stukjes levensmiddelen
naar beneden vallen vanwege het kleiner worden van het volume en om de
luchtcirculatie mogelijk te maken. Gebruik de 3e steunhoogte voor bereidingen op een
enkele steunhoogte, en de 1e en 4e voor bereidingen op twee steunhoogtes, de 1e, 3e,
5e voor bereidingen op drie steunhoogtes en de 1e, 3e, 4e en 5e voor bereidingen op
vier steunhoogtes. De oven hoeft niet voorverwarmd te worden.
YOGHURT
Voor het zelf maken van yoghurt. Wij adviseren u kleine bakjes van aardewerk of
vormpjes van aluminium te gebruiken. Afdekken met aluminiumfolie tijdens de
bereiding. Zet de opvangbak met de bakjes op de 1e steunhoogte. De oven hoeft niet
voorverwarmd te worden.
TWELI-BASIS
Voor bereidingen waarvoor een warmtebron van onderen nodig is. Deze functie wordt
aanbevolen voor het voltooien en verlengen van het geven van een bruin korstje aan de
onderkant van allerlei gerechten (hartige taarten, pizza's, brood, zoete taarten,
koekjes...enz.) of voor het indikken van erg vloeibare gerechten zoals sauzen. De functie
kan ook gebruikt worden voor volledige bereidingen. Het gebruik van deze functie
wordt aanbevolen voor de bereiding van gerechten die geen bruin korstje vergen zoals
basisgerechten met rijst of bereidingen in schalen van aardewerk, bereiding van
stoofschotels of sauzen. Wij bevelen hiervoor het gebruik van de 2e steunhoogte aan.
De oven hoeft niet voorverwarmd te worden.
AUTOMATISCHE
REINIGING
Om het vuil dat ontstaan is tijdens de bereiding te verwijderen met behulp van een
cyclus op hele hoge temperatuur (ongeveer 500°). U kunt kiezen tussen twee
zelfreinigende cycli: een complete cyclus (PYRO) en een gereduceerde cyclus
(EXPRESS). Wij adviseren u de gereduceerde cyclus te gebruiken als u deze functie
regelmatig gebruikt en de complete cyclus alleen in het geval dat de oven erg vuil is.
25
Bereidingstabel
Recept Functie
Voorver-
warmen
Steunhoogte
(van onder)
Temperatuur
(°C)
Tijd (min) Accessoires
Luchtig gebak
CONVENTIONEEL JA 2-3 160 - 180 30 - 90
taartvorm op rooster
HETELUCHT 1-4 160 - 180 30 - 90
Steunhoogte 4: taartvorm op rooster
Steunhoogte 1: taartvorm op rooster
Gevulde taarten (cheesecake,
strudel, appeltaart)
TURBO HETE LUCHT 3 160 - 200 35 - 90
opvangbak / bakplaat of
rooster + taartvorm
HETELUCHT 1-4 160 - 200 40 - 90
Steunhoogte 4: taartvorm op rooster
Steunhoogte 1: taartvorm op rooster
Koekjes / taartjes
CONVENTIONEEL JA 3 170 - 180 20 - 45
opvangbak / bakplaat
HETELUCHT 1-4 150 - 170 20 - 45
Steunhoogte 4: bakplaat
Steunhoogte 1: opvangbak
HETELUCHT 1-3-5 150 - 170 20 - 45
Steunhoogte 5: ovenschaal op
rooster / bakplaat
Steunhoogte 3: bakplaat
Steunhoogte 1: opvangbak
Soesjes
CONVENTIONEEL 3 180 - 200 30 - 40
opvangbak / bakplaat
HETELUCHT 1-4 180 - 190 35 - 45
Steunhoogte 4: ovenschaal op
rooster / bakplaat
Steunhoogte 1: opvangbak
HETELUCHT 1-3-5 180 - 190 35 - 45
Steunhoogte 5: ovenschaal op
rooster / bakplaat
Steunhoogte 3: bakplaat
Steunhoogte 1: opvangbak
Meringues
CONVENTIONEEL 3 90 110 - 150
opvangbak / bakplaat
HETELUCHT 1-4 90 140 - 160
Steunhoogte 4: ovenschaal op
rooster / bakplaat
Steunhoogte 1: opvangbak
HETELUCHT 1-3-5 90 140 - 160
Steunhoogte 5: ovenschaal op
rooster / bakplaat
Steunhoogte 3: bakplaat
Steunhoogte 1: opvangbak
Brood / pizza / focaccia
CONVENTIONEEL JA 1-2 190 - 250 15 - 20
opvangbak / bakplaat
HETELUCHT 1-4 190 - 250 25 - 50
Steunhoogte 4: ovenschaal op
rooster / bakplaat
Steunhoogte 1: opvangbak /
bakplaat
HETELUCHT 1-3-5 190 - 250 25 - 50
Steunhoogte 5: ovenschaal op
rooster / bakplaat
Steunhoogte 3: ovenschaal op
rooster / bakplaat
Steunhoogte 1: opvangbak
26
Bereidingstabel
Recept Functie
Voorver-
warmen
Steunhoogte
(van onder)
Temperatuur
(°C)
Tijd (min) Accessoires
Diepvriespizza's
CONVENTIONEEL 3 250 10 - 20
Steunhoogte 3: opvangbak /
bakplaat of rooster
HETELUCHT 1-4 230 - 250 10 - 25
Steunhoogte 4: ovenschaal op
rooster / bakplaat
Steunhoogte 1: opvangbak
Hartige taarten
(groentetaart, quiche)
TURBO HETE LUCHT 3 180 - 190 40 - 55
taartvorm op rooster
HETELUCHT 1-4 180 - 190 45 - 60
Steunhoogte 4: taartvorm op rooster
Steunhoogte 1: taartvorm op rooster
HETELUCHT 1-3-5 180 - 190 45 - 60
Steunhoogte 5: taartvorm op rooster
Steunhoogte 3: taartvorm op rooster
Steunhoogte 1: opvangbak /
bakplaat + taartvorm
Pasteitjes /
bladerdeeghapjes
CONVENTIONEEL 3 190 - 200 20 - 30
opvangbak / bakplaat
HETELUCHT 1-4 180 - 190 20 - 40
Steunhoogte 4: ovenschaal op rooster
Steunhoogte 1:
opvangbak / bakplaat
HETELUCHT 1-3-5 180 - 190 20 - 40
Steunhoogte 5: ovenschaal op rooster
Steunhoogte 3: ovenschaal op
rooster / bakplaat
Steunhoogte 1: opvangbak
Lasagne / pasta uit de
oven / cannelloni / ovenschotels
CONVENTIONEEL 3 190 - 200 45 - 55
ovenschaal op rooster
Lamsvlees / kalfsvlees /
rundvlees / varkensvlees 1 kg
CONVENTIONEEL 3 190 - 200 80 - 110
opvangbak of ovenschaal op
rooster
Kip / konijn / eend 1 kg CONVENTIONEEL 3 200 - 230 50 - 100
opvangbak of ovenschaal op rooster
Kalkoen / Gans 3 kg CONVENTIONEEL 2 190 - 200 80 - 130
opvangbak of ovenschaal op rooster
Vis uit de oven / in
folie (filet, heel)
CONVENTIONEEL 3 180 - 200 40 - 60
opvangbak of ovenschaal op
rooster
Gevulde groenten (tomaten,
courgettes, aubergines)
TURBO HETE LUCHT 2 180 - 200 50 - 60
ovenschaal op rooster
Geroosterd brood GRILL 5 Hoog 3 - 5
rooster
Visfilet / moten vis GRILL 4 Gemid 20 - 30
Steunhoogte 4: rooster
(draai het voedsel halverwege de
bereidingstijd om)
Steunhoogte 3: opvangbak met
water
Worstjes / spiezen /
spareribs / hamburgers
GRILL 5 Gemid. - Hoog 15 - 30
Steunhoogte 5: rooster
(draai het voedsel halverwege de
bereidingstijd om)
Steunhoogte 4: opvangbak met
water
27
Bereidingstabel
Recept Functie
Voorver-
warmen
Steunhoogte
(van onder)
Temperatuur
(°C)
Tijd (min) Accessoires
Gebraden kip 1 - 1,3 kg TURBO GRILL 2 Gemid 55 - 70
Steunhoogte 2: rooster (draai het
voedsel
indien nodig na tweederde van
de bereidingstijd om)
Steunhoogte 1: opvangbak met
water
Gebraden kip 1 - 1,3 kg TURBO GRILL 2 Hoog 60 - 80
Steunhoogte 2: draaispit
Steunhoogte 1: opvangbak met
water
Rosbief rosé 1 kg TURBO GRILL 3 Gemid 35 - 45
ovenschaal op rooster (draai het
voedsel
indien nodig na tweederde van
de bereidingstijd om)
Lamsbout / schenkel TURBO GRILL 3 Gemid 60 - 90
opvangbak of ovenschaal op
rooster (draai het voedsel
indien nodig na tweederde van
de bereidingstijd om)
Gebakken aardappelen TURBO GRILL 3 Gemid 45 - 55
Opvangbak / bakplaat (draai het
voedsel
indien nodig na tweederde van
de bereidingstijd om)
Gegratineerde groenten TURBO GRILL 3 Hoog 10 - 15
ovenschaal op rooster
Lasagne & Vlees HETELUCHT 1-4* 200 50 - 100
Steunhoogte 4: ovenschaal op rooster
Steunhoogte 1: opvangbak of
ovenschaal op rooster
Vlees & Aardappelen HETELUCHT 1-4* 180 45 - 100
Steunhoogte 4: ovenschaal op rooster
Steunhoogte 1: opvangbak of
ovenschaal op rooster
Vis & Groenten HETELUCHT 1-4* 180 30 - 50
Steunhoogte 4: ovenschaal op rooster
Steunhoogte 1: opvangbak of
ovenschaal op rooster
Volledige maaltijd:
Vruchtenvlaai (Steunhoogte 5) /
Lasagne (Steunhoogte 3) /
Vlees (Steunhoogte 1)
HETELUCHT 1-3-5* 190 40 - 120
Steunhoogte 5: ovenschaal op rooster
Steunhoogte 3: ovenschaal op rooster
Steunhoogte 1: opvangbak of
ovenschaal op rooster
Worstjes / spiezen /
spareribs / hamburgers
TWELIX-GRILL 3-5 Gemid. - Hoog 30 - 45
Steunhoogte 5: rooster (verwissel
de steunhoogtes wanneer de
gewenste bruiningsgraad is
bereikt)
Steunhoogte 3: rooster (verwissel
de steunhoogtes wanneer de
gewenste bruiningsgraad is
bereikt)
Steunhoogte 1: opvangbak met
water
* De bereidingstijd is indicatief, en heeft betrekking op de gehele bereiding. Haal de gerechten uit de oven
op verschillende tijdstippen, afhankelijk van uw persoonlijke smaak.
28
Tabel Geteste recepten
(in overeenstemming met de norm IEC 50304/60350:2009-03 en DIN 3360-12:07:07)
Recept Functie
Voorver-
warmen
Steunhoogte
(van onder)
Temperatuur
(°C)
Tijd
(min)
Accessoires en
opmerkingen
IEC 60350:2009-03 § 8.4.1
Koekjes van kruimeldeeg
(Short bread)
CONVENTIONEEL JA 3 170 15 - 30
opvangbak / bakplaat
HETELUCHT 1-4 150 30 - 45
Steunhoogte 4: bakplaat
Steunhoogte 1: opvangbak
IEC 60350:2009-03 § 8.4.2
Kleine taartjes
(Small cakes)
CONVENTIONEEL JA 3 170 25 - 35
opvangbak / bakplaat
HETELUCHT 1-4 160 30 - 40
Steunhoogte 4: bakplaat
Steunhoogte 1: opvangbak
HETELUCHT 1-3-5 160 35 - 45
Steunhoogte 5: ovenschaal op
rooster / bakplaat
Steunhoogte 3: bakplaat
Steunhoogte 1: opvangbak
IEC 60350:2009-03 § 8.5.1
Cake zonder vet (Fatless
sponge cake)
CONVENTIONEEL JA 2 170 30 - 40
taartvorm op rooster
IEC 60350:2009-03 § 8.5.2
2 Appeltaarten
(Apple pie)
CONVENTIONEEL 2-3 185 70 - 90
taartvorm op rooster
HETELUCHT 1-4 175 75 - 95
Steunhoogte 4: taartvorm op rooster
Steunhoogte 1: taartvorm op rooster
IEC 60350:2009-03 § 9.1.1
To a s t * * GRILL 5 Hoog 3 - 6
rooster
IEC 60350:2009-03 § 9.2.1
Burgers** GRILL 5 Hoog 18 - 30
Steunhoogte 5: rooster (draai het
voedsel halverwege de
bereidingstijd om)
Steunhoogte 4: opvangbak met
water
DIN 3360-12:07 § 6.5.2.3
Appeltaart, yeast tray cake,
Gedeckter apfelkuchen
CONVENTIONEEL 3 180 35 - 45
opvangbak / bakplaat
HETELUCHT 1-4 160 55 - 65
Steunhoogte 4: bakplaat
Steunhoogte 1: opvangbak
DIN 3360-12:07 § 6.6
Varkensbraadstuk TURBO HETE LUCHT 3 190 150 - 170
Steunhoogte 3: rooster
Steunhoogte 2: opvangbak met
water (indien nodig bijvullen)
DIN 3360-12:07 annex C
(Flat cake)
CONVENTIONEEL JA 3 170 40 - 50
opvangbak / bakplaat
HETELUCHT 1-4 160 45 - 55
Steunhoogte 4: bakplaat
Steunhoogte 1: opvangbak
29
In de bereidingstabel worden de ideale functies en temperaturen gegeven voor de beste resultaten voor
elk type recept. Als u een gerecht wilt bereiden met de geventileerde functie op één steunhoogte, wordt
geadviseerd de derde steunhoogte te gebruiken en dezelfde temperatuur als voor "HETELUCHT" op
meerdere steunhoogtes.
De aanwijzingen in de tabel gelden zonder gebruik van de schuifrails. Voer de tests uit onder de
schuifrails.
** Voor het grillen adviseren wij u 3-4 cm van de voorste rand van het rooster vrij te laten om het rooster
makkelijker te kunnen verwijderen.
Energie-efficiëntieklasse (in overeenstemming met de norm EN50304)
Gebruik de speciale tabel om de test uit te voeren.
Energieverbruik en tijdsduur voorverwarming
Selecteer de functie en voer de test uit met alleen de optie " Voorverwarming " ingeschakeld. ("Ja
voorverwarming").
Test Nauwkeurigheid van de controle
Selecteer de functie en voer de test uit met alleen de optie "Voorverwarming" uitgeschakeld.
(wanneer de voorverwarming actief is zorgt de oven aan het begin met opzet voor een schommeling in
het temperatuurprofiel).
Tabel Geteste recepten
Lezen van de bereidingstabel:
De tabel geeft aan welke functie het best gebruikt kan worden voor een bepaald gerecht, dat op één of
meerdere steunhoogtes tegelijk kan worden bereid. De bereidingstijden gelden vanaf het moment dat het
gerecht in de oven wordt gezet, zonder de voorverwarmingstijd (indien nodig). De temperaturen en de
bereidingstijden zijn indicatief en hangen af van de hoeveelheid voedsel en het soort accessoire. Gebruik
eerst de laagste aanbevolen waarden. Als de bereiding niet naar wens is, kunt u hogere waarden
gebruiken. Geadviseerd wordt om de bijgeleverde accessoires te gebruiken en indien mogelijk
taartvormen of ovenschalen van donker metaal. U kunt ook pannen of vuurvaste of aardewerk schalen
gebruiken; de bereidingstijden zijn dan iets langer. Volg voor de beste resultaten zorgvuldig de aanwijzingen
in de bereidingstabel met betrekking tot de bijgeleverde accessoires en de verschillende steunhoogtes.
Het tegelijkertijd bereiden van verschillende gerechten
Met de functie HETE LUCHT kunt u tegelijkertijd verschillende gerechten bereiden (bijvoorbeeld:
vis en groenten) die dezelfde bereidingstijd hebben, op verschillende steunhoogtes. Haal de gerechten die
klaar zijn uit de oven en laat de gerechten die meer tijd nodig hebben in de oven staan.
Gebak
- Bak fijn gebak met de statische functie op één niveau. Gebruik taartvormen van zwart metaal en zet
deze altijd op het bijgeleverde rooster. Voor bereiding op meerdere steunhoogtes selecteert u de
functie met ventilatie en zet u de taartvormen in zigzagvorm op de roosters, zodat de lucht goed kan
circuleren.
- Om te controleren of de taart gaar is steekt u een satéprikker in het dikste gedeelte van de taart. Als
de prikker er droog uitkomt, is de taart klaar.
- Als u taartvormen met antiaanbaklaag gebruikt, vet dan niet de randen in, omdat de taart dan mogelijk
niet goed rijst aan de zijkanten.
- Als het gebak "inzakt" tijdens het bakken, gebruik dan de volgende keer een lagere temperatuur,
Adviezen en suggesties voor het gebruik
30
Adviezen en suggesties voor het gebruik
verminder bijvoorbeeld de hoeveelheid vocht of meng het beslag voorzichtiger.
- Bij taarten met een vochtige vulling (kaastaarten of vruchtentaarten) moet de functie TURBO HETE
LUCHT worden gebruikt. Als de bodem van de taart te vochtig blijft, zet de taart dan op een lager
niveau en bestrooi de bodem met paneermeel of verkruimelde koekjes voordat u de vulling erin
schenkt.
Vlees
- U kunt elke soort schaal gebruiken die geschikt is voor de afmetingen van het vlees. Schenk bij
gebraden vlees bij voorkeur wat bouillon in de schaal, waardoor het vlees tijdens de bereiding vochtig
wordt gehouden en meer smaak krijgt. Let op de stoom die zich ontwikkeld wanneer u dit doet. Laat
het gebraden vlees na afloop van de bereiding 10-15 min. in de oven rusten, of dek het af met
aluminiumfolie.
- Als u stukken vlees wilt grillen, kies dan stukken met een gelijke dikte, zodat het vlees gelijkmatig gaar
wordt. Zeer dikke stukken vlees hebben een langere bereidingstijd nodig. Zet het rooster op een
lagere steunhoogte om te voorkomen dat de korst verbrandt. Draai het vlees om na tweederde van de
bereidingstijd, let daarbij op de stoom die ontsnapt als u de deur opendoet.
Geadviseerd wordt om een opvangbak met een halve liter water direct onder het rooster te plaatsen
waarop u het vlees heeft gelegd, om het bakvet op te vangen. Vul indien nodig bij met water tijdens het
grillen.
Suggesties voor de bereidingen met de traditionele functies
Draaispit (alleen bij bepaalde modellen)
Dit accessoire dient voor het grillen van grote stukken vlees en gevogelte. Plaats de steun op de tweede
steunhoogte. Steek het vlees aan het spit en zet het vast met keukentouw. Als het om gevogelte gaat,
steekt u de speciale vorken in beide uiteinden van het vlees, controleer of het gevogelte goed vast zit op
het spit. Steek het spit in het gat dat op de voorwand van de oven zit en leg het op de steun. Om de
vorming van rook te voorkomen en bakvet op te vangen, adviseren wij u om een opvangbak met water
(minstens 500 ml) op de eerste steunhoogte te plaatsen. Het spit is voorzien van een plastic handvat dat
verwijderd moet worden voordat de bereiding begint. Het handvat dient om het vlees na afloop van de
bereiding uit de oven de halen zonder uw handen te branden.
Pizza
Vet de pizzavorm licht in voor een knapperige bodem. Verdeel na tweederde van de bereidingstijd de
mozzarella over de pizza.
Rijsfunctie (alleen aanwezig bij bepaalde modellen)
Dek het deeg altijd af met een vochtige doek voordat u het in de oven legt. Deze functie verkort de rijstijd
met ongeveer eenderde, vergeleken met rijzen op kamertemperatuur (20-25°C). De rijstijd bij een
hoeveelheid pizzadeeg van 1 kg is ongeveer één uur.
Recept Steunhoogte (van onder)
Voorgestelde
bereidingstemperatuur (°C)
Voorgestelde eindtemperatuur
gaarthermometer (°C)
Rosbief rood 2/3 200 - 220 48
Rosbief medium 2/3 170 - 190 60
Rosbief doorbakken 2/3 170 - 190 68
Gebraden kalkoen 1-2 150 - 170 75
Gebraden kip 2/3 200 - 210 83
Varkensbraadstuk 2/3 170 - 190 75
Gebraden kalfsvlees 2/3 160 - 180 68
5019 710 01129
Printed in Italy
n
03/11
NL
  • Page 1 1
  • Page 2 2
  • Page 3 3
  • Page 4 4
  • Page 5 5
  • Page 6 6
  • Page 7 7
  • Page 8 8
  • Page 9 9
  • Page 10 10
  • Page 11 11
  • Page 12 12
  • Page 13 13
  • Page 14 14
  • Page 15 15
  • Page 16 16
  • Page 17 17
  • Page 18 18
  • Page 19 19
  • Page 20 20
  • Page 21 21
  • Page 22 22
  • Page 23 23
  • Page 24 24
  • Page 25 25
  • Page 26 26
  • Page 27 27
  • Page 28 28
  • Page 29 29
  • Page 30 30
  • Page 31 31
  • Page 32 32

KitchenAid KOTP 7025 Program Chart

Type
Program Chart