10
DE SNELHEID-BEDIENINGKNOP
1. Steek de stekker in het stopcontact.
2. Druk op de toets bovenaan voor een langzame snelheid, laat los om uit te schakelen.
3. Druk op de toets onderaan voor een hoge snelheid, laat los om uit te schakelen.
• Gewoonlijk stemmen grote hoeveelheden, dikke mengsels en een hoge verhouding van
vaste stoffen tot vloeistoffen overeen met een langere timing en langzamere snelheden.
• Kleinere hoeveelheden, dunnere mengsels en meer vloeistoffen dan vaste stoffen
stemmen overeen met een kortere timing en hogere snelheid.
DE STAAF
• Gewoonlijk kan de staafmixer alle klusjes aan die een normale mixer aankan, maar hij doet
het sneller en er is minder afwas – maak mayonaise, milkshakes, smoothies of
vruchtensappen in de mengbeker. U kan de ingrediënten mengen, pulperen of pureren in
de pan of kom voor u ze aan de kook brengt.
• Iedere container die u gebruikt moet op een stabiele, vlakke ondergrond geplaatst worden
en u moet hem ondersteunen met uw vrije hand om te beletten dat hij wegglijdt.
• Dompel de staaf niet in voorbij de bovenzijde van de parallelzijdige buis.
• Wanneer u de mixer gebruikt in warme vloeistoffen moet u erop letten de mesjes niet
scheef boven de oppervlakte uit te laten komen. Zoniet kan de vloeistof opspatten naast
de kom/pan/container.
• Schakel de mixer niet aan voor het snijblad in de kom is geplaatst.
• Schakel de mixer uit voor u hem uit de kom verwijdert.
ZORG EN ONDERHOUD
1. Haal de stekker van het apparaat uit het stopcontact.
2. Poets de oppervlakte van het handvat met een zachte vochtige doek.
3. Maak het uiteinde van de staaf schoon in een warm zeepsopje met een nylon borstel.
4. Was de mengbeker in warm water met zeep.
` U kunt deze onderdelen in een vaatwasmachine wassen.
W
MILIEUBESCHERMING
Om milieu- en gezondheidsproblemen als gevolg van gevaarlijke stoffen in elektrische en
elektronische producten te vermijden, mogen apparaten met dit symbool niet worden
weggegooid met niet-gesorteerd gemeentelijk afval, maar moeten ze worden teruggewonnen,
opnieuw gebruikt of gerecycled.
KORIANDER PESTO
• 2 handenvol korianderblaadjes
• 2 teen look
• 60 g pijnboompitten
• 125 ml olijfolie
• 60 g geraspte parmezaan
Verwerk de koriander, knoflook, pijnboompitten en de helft van de olie tot het een glad
mengsel is geworden. Plaats dan in een grotere kom. Meng de Parmezaan. Voeg olie toe om de
consistentie aan de passen. Als dipsaus: dik. Als topping: medium. Als pastasaus: dun.
u vindt recepten op onze website: http://www.russellhobbs.com/ifu/550931