AEG CB6142-1-BFRANCE Handleiding

Type
Handleiding

Deze handleiding is ook geschikt voor

COMPETENCE B6142-1
De omschakelbare inbouwoven
Gebruiksaanwijzing
2
Geachte klant,
Lees deze gebruiksaanwijzing aandachtig door.
Let vooral op hoofdstuk “Veiligheid” op de eerste pagina's. Bewaar deze
gebruiksaanwijzing zodat u nog eens iets kunt nalezen. Geef het boekje
door aan een eventuele volgende eigenaar van het apparaat.
In de tekst worden de volgende symbolen gebruikt:
1
Aanwijzingen m.b.t. de veiligheid
Waarschuwing: Aanwijzingen m.b.t. uw persoonlijke veiligheid.
Attentie: Aanwijzingen m.b.t. het voorkomen van schade aan het ap-
paraat.
3
Aanwijzingen en praktische tips
2
Informatie m.b.t. het milieu
1. Deze cijfers leiden u stap voor stap door de bediening van het apparaat.
2. ...
3. ...
Bij technische problemen kunt u altijd contact opnemen met onze ser-
vice-afdeling (zie ook hoofdstuk Service).
Gedrukt op milieuvriendelijk gefabriceerd papier.
Wie milieubewust denkt, handelt ook zo ...
3
Inhoud
Veiligheid . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 5
Afvalverwerking . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 7
Beschrijving van het apparaat . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 8
Totaalaanzicht . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 8
Bedieningspaneel . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 9
Uitrusting oven . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 10
Accessoires oven . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 11
Voor het in gebruik nemen . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 12
Dagtijd instellen . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 12
Reinigen voor het in gebruik nemen . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 13
Bedienen van de oven . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 14
De elektronische ovenbesturing . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 14
Ovenfuncties . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 15
Rooster en universele plaat inzetten . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 19
Vetfilter inzetten/uitnemen . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 20
Draaispit . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 21
Klokfuncties . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 23
Verdere functies . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 29
Uitschakelen van de tijdsindicatie . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 29
Kinderbeveiliging van de oven . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 30
Toetsenvergrendeling . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 31
Veiligheidsuitschakeling van de oven . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 32
Toepassingen, tabellen en tips . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 33
Bakken . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 33
Tabel bakken . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 35
Tabel ovenschotels en gratineren . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 39
Tabel diepgevroren kant-en-klare gerechten . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 40
Braden . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 41
Tabel braden . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 43
Vlak-grillen . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 45
Tabel grilleren . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 46
Grillen met het draaispit . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 46
4
Bio-functies . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 47
Tabel braden met lage temperatuur . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 49
Yoghurt maken . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 50
Gistdeeg laten rijzen . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 50
Drogen . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 51
Ontdooien . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 52
Tabel ontdooien . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 52
Inmaken . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 53
Reiniging en onderhoud . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 55
Buitenkant van het apparaat . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 55
Ovenruimte . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 55
Accessoires . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 55
Vetfilter . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 56
Pyrolyse uitvoeren . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 56
Inschuifroosters . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 59
Ovenverlichting . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 61
Ovendeur . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 62
Glasvenster in ovendeur . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 63
Wat te doen, als ... . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 65
Technische gegevens . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 67
Binnenafmetingen oven . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 67
Doel, normen, richtlijnen . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 67
Register . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 70
Service . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 71
5
1 Veiligheid
Elektrische veiligheid
Het apparaat mag alleen door een erkend elektro-installateur wor-
den aangesloten.
Bij storingen of beschadigingen aan het apparaat: zekeringen in de
huisinstallatie uitdraaien resp. uitschakelen.
Het reinigen van het apparaat met een stoomstraal- of hogedrukrei-
niger is om veiligheidsredenen verboden.
Reparaties aan het apparaat mogen alleen door vakmensen worden
uitgevoerd. Onvakkundige reparaties kunnen tot aanzienlijke risico's
leiden. Wend u bij reparaties altijd tot onze service-afdeling.
Veiligheid voor kinderen
Kleine kinderen nooit alleen laten terwijl het apparaat in gebruik is.
Veiligheid tijdens het gebruik
Dit apparaat mag alleen in het huishouden voor koken, braden, bak-
ken van levensmiddelen worden gebruikt.
Voorzichtig bij het aansluiten van elektrische apparaten aan stopcon-
tacten in de buurt van het apparaat. Snoeren mogen niet met hete
kookzones in aanraking komen of onder de hete ovendeur worden
geklemd.
Waarschuwing: Verbrandingsgevaar! Bij gebruik wordt de oven-
ruimte heet.
Als u alcoholische ingrediënten in de oven gebruikt, kan evt. een licht
ontvlambaar alcohol-luchtmengsel ontstaan. Open de deur in dat ge-
val voorzichtig. Kom niet met vuur of vonken in de buurt van de
oven.
6
Zo wordt schade aan het apparaat voorkomen
Bekleed de oven niet met aluminiumfolie en zet geen bakplaat, pan
enz. op de bodem, omdat anders het email van de oven door de ont-
stane warmte-ophoping beschadigd wordt.
Vruchtensappen die van de bakplaat druppelen, laten vlekken achter
die niet meer kunnen worden verwijderd. Gebruik voor erg vochtig
gebak de universele plaat.
De open ovendeur niet belasten.
Giet water nooit direct in de hete oven. Er kunnen dan beschadigin-
gen aan het email ontstaan.
Bij gebruik van geweld, speciaal aan de kanten van de voorruit, kan
het glas breken.
Bewaar geen brandbare voorwerpen in de oven. Ze kunnen bij het in-
schakelen in brand vliegen.
Bewaar geen vochtige levensmiddelen in de oven. Er kunnen dan be-
schadigingen aan het email ontstaan.
7
2 Afvalverwerking
Verpakkingsmateriaal verwijderen
Alle gebruikte materialen kunnen onbeperkt worden hergebruikt.
De kunststoffen hebben de volgende aanduidingen:
>PE< voor polyethyleen, bijv. bij de buitenste verpakking en de zakjes
binnenin.
>PS< voor geschuimd, cfk-vrij polystyreen, bijv. bij de hoekbescher-
mers.
Oud apparaat verwijderen
1
Waarschuwing: Opdat er geen gevaar meer kan ontstaan, moeten af-
gedankte apparaten voor het weggooien onbruikbaar worden gemaakt.
Stekker uit het stopcontact trekken en aansluitsnoer van het ap-
paraat verwijderen.
In het kader van de milieubescherming moeten afgedankte apparaten
op de juiste manier worden weggegooid.
Het apparaat mag niet bij het huisvuil worden gezet.
Informatie over afhaaltijden of inzamelplaatsen krijgt u bij de ge-
meentelijke reinigingsdienst of het gemeentehuis.
8
Beschrijving van het apparaat
Totaalaanzicht
9
Bedieningspaneel
Hoofdtoets
Voor in- en uitschakelen van het gehele apparaat.
Hoofdtoets bij apparaten met metalen front
3
In de tekst en in de afbeeldingen wordt uniform het
symbool N voor hoofdtoets gebruikt.
10
Uitrusting oven
Dampafvoer uit de oven
De damp uit de oven wordt tussen de bovenkant van de deur en het be-
dieningspaneel naar buiten geleid.
11
Accessoires oven
Combi-rooster
Voor servies, bakvormen, braden en
grilleren.
Bakplaat
Voor gebak en koekjes
Universele plaat
Om te braden resp. als opvangbak
voor vet.
Draaispit met opzetstuk
12
Voor het in gebruik nemen
Dagtijd instellen
3
De oven functioneert alleen als de tijd is ingesteld.
Na de elektrische aansluiting of na
stroomuitval knippert het functie-
lampje dagtijd.
Met toets + of - de actuele dag-
tijd instellen.
5 seconden wachten.
Het knipperen stopt en de klok
geeft de ingestelde dagtijd aan.
Het apparaat is nu klaar voor het
gebruik.
13
Reinigen voor het in gebruik nemen
Voordat u de oven in gebruik neemt, moet u hem grondig reinigen.
1
Attentie: Gebruik geen scherpe, schurende reinigingsmiddelen! De op-
pervlakte kan beschadigd worden.
3
Bij metalen fronten in de handel verkrijgbare onderhoudsmiddelen ge-
bruiken
1. Apparaat met de hoofdtoets inscha-
kelen.
Het symbool boven de toets gaat
branden.
2. Keuzetoets X voor ovenfuncties
één maal indrukken.
Functielampje LICHT is aan en de
ovenverlichting is ingeschakeld.
3. Alle accessoires en inschuifroosters
uit de oven nemen en met een warm sopje schoonmaken.
4. Oven ook met een warm sopje afnemen en drogen.
5. Front van het apparaat alleen met een vochtige doek afnemen.
6. Na het schoonmaken ovenverlichting met de keuzetoets Y uitschake-
len.
14
Bedienen van de oven
De elektronische ovenbesturing
3
Algemene aanwijzingen
Apparaat altijd eerst met de hoofdtoets N inschakelen.
Als het functielampje aan is, begint de oven te verwarmen resp. de
ingestelde tijd af te lopen.
De ovenverlichting is ingeschakeld, zodra een ovenfunctie is gekozen.
15
Ovenfuncties
Voor de oven hebt u de beschikking over de volgende functies:
3
De functies SOLO HETELUCHT, BOVEN+ONDERWARMTE en INFRATHERM
hebben een automatische snelopwarming. Die zorgt ervoor dat de ge-
kozen temperatuur zo snel mogelijk wordt bereikt.
SOLO HETELUCHT
Temperatuurvoorstel: 150 °C
Voor het bakken van gebak op één niveau en voor gebak dat extra
bruin moet worden en een knapperige bodem moet krijgen. Dat geldt
bijv. voor pizza, quiche Lorraine, kaastaart enz.
De oventemperaturen 20-40 °C lager instellen dan bij boven- en onder-
warmte.
Boven- en onderwarmte werken en bovendien is de ventilator inge-
schakeld.
MULTI HETELUCHT
Temperatuurvoorstel: 150 °C
Voor bakken op max. drie niveaus tegelijk.
De oventemperaturen 20-40 °C lager instellen dan bij boven- en onder-
warmte.
Het verwarmingselement in de achterwand werkt en bovendien is de
ventilator ingeschakeld.
BOVEN + ONDERWARMTE
Temperatuurvoorstel: 200 °C
Voor bakken en braden op één niveau.
De verwarmingselementen van boven- en onderwarmte werken.
INFRATHERM
Temperatuurvoorstel: 180 °C
Voor het braden van grotere stukken vlees of gevogelte op één niveau.
Deze functie is ook geschikt voor gratineren.
Grillelement en bovenwarmte werken afwisselend met de ventilator.
16
GROTE GRILL/SPIT
Temperatuuradvies: 300 °C
Voor het grillen van grote stukken gevogelte en vlees.
De bovenwarmte en het grillelement zijn ingeschakeld.
KLEINE GRILL/SPIT
Temperatuuradvies: 300 °C
Voor het grillen van gevogelte en vlees.
De bovenwarmte en het grillelement zijn ingeschakeld.
ONTDOOIEN
Temperatuurinstelling: 30 °C
Voor het gedeeltelijk en geheel ontdooien van bijv. gebak, boter,
brood, fruit of andere bevroren levensmiddelen.
Bij deze functie werkt de ventilator zonder verwarming.
ONDERWARMTE
Temperatuurvoorstel: 150 °C
Voor het nabakken van gebak met een knapperige bodem.
Het onderwarmte-verwarmingselement werkt.
PYROLYSE
Voor pyrolytische zelfreiniging van de oven.
Daarbij worden vuilresten in de oven verbrand, zodat ze na het afkoe-
len van de oven makkelijk kunnen worden weggeveegd.
De oven wordt tot ca. 500 °C opgewarmd.
LICHT
Voor in- en uitschakelen van de ovenverlichting.
Zo lang de oven werkt, is de ovenverlichting automatisch aan.
17
Ovenfunctie inschakelen
1. Apparaat met de hoofdtoets N in-
schakelen.
2. Keuzetoets X of Y indrukken, tot
het gewenste functielampje aan is.
In de temperatuurindicatie ver-
schijnt een temperatuurvoorstel.
Het temperatuurcontrolelampje
brandt zolang de oven opwarmt.
Oventemperatuur wijzigen
Toets + of - indrukken, om de
temperatuur te verhogen of te ver-
lagen.
De instelling geschiedt in stappen
van 5 °C.
Ovenfunctie wijzigen
Toets X of Y zo vaak indrukken,
tot het gewenste functielampje aan
is.
18
Oven uitschakelen
Om de oven uit te schakelen keuze-
toets X of Y zo vaak indrukken,
tot alle functielampjes uit zijn.
3
Koelventilator
Zodra de oven in gebruik wordt genomen wordt de ventilator automa-
tisch ingeschakeld om de oppervlakken van het apparaat koel te hou-
den. Nadat de oven is uitgeschakeld, blijft de ventilator nog verder
lopen en wordt dan automatisch uitgeschakeld.
Ovenverlichting in- en uitschakelen
U kunt de ovenverlichting ook zonder ovenfunctie inschakelen.
1. Apparaat met de hoofdtoets N in-
schakelen.
2. Keuzetoets X voor ovenfuncties
één maal indrukken.
Het functielampje “LICHT” is aan en
de ovenverlichting is ingeschakeld.
3. Keuzetoets Y voor ovenfuncties
één maal indrukken.
De ovenverlichting is uitgeschakeld.
19
Rooster en universele plaat inzetten
3
Kantelbeveiliging
Alle inschuifdelen zijn voorzien van een kleine welving rechts en links.
Deze welving dient als kantelbeveiliging en moet altijd naar achteren
wijzen.
Universele plaat
inzetten:
De kantelbeveiliging moet naar ach-
teren wijzen.
Rooster inzetten:
Rooster zo inzetten dat de twee ge-
leidingsstangetjes naar boven wij-
zen. De kantelbeveiliging moet naar
beneden wijzen en achter in
de oven liggen.
Rooster en plaat inzetten:
Als u rooster en universele plaat sa-
men gebruikt, de kantelbeveiliging
van het rooster precies in de inham-
metjes van de plaat zetten.
20
Vetfilter inzetten/uitnemen
Het vetfilter beschermt tijdens het braden het verwarmingselement in
de achterwand tegen vetspatten.
Vetfilter inzetten
Vetfilter aan het greepje pakken en
de twee steuntjes van boven naar
beneden in de opening in de achter-
wand van de oven (ventilatorope-
ning) steken.
Vetfilter uitnemen
Vetfilter aan het greepje pakken en
naar boven uitnemen.
21
Draaispit
Gerecht bevestigen
1. Plaats de vork op het draaispit.
2. Plaats de te grillen gerechten en de
tweede vork op het draaispit.
3 Zorg ervoor dat het te grillen ge-
recht zich in het midden bevindt.
3. Schroef de vorken vast.
Draaispit in de oven plaatsen
1. Plaats de braadslede in het eerste inzetniveau van onderen.
2. Plaats het opzetstuk voor het
draaispit rechts vooraan in het
derde inzetniveau van onderen.
3. Bevestig de handgreep en druk de
beugel omlaag.
3 Om ervoor te zorgen dat de handgreep stevig op het draaispit blijft zit-
ten, moet de beugel ingedrukt worden gehouden.
22
4. Schuif het uiteinde van het draais-
pit in de aandrijving, links achter in
de achterwand van de oven, tot
deze vastklikt.
5. Leg de groef voor de handgreep op
de hiervoor bedoelde inkeping in
het opzetstuk voor het draaispit.
6. Neem de greep van het spit.
7. Stel de ovenfunctie en temperatuur
in, zoals in de tabel voor het draais-
pit is aangegeven.
3 Controleer of het draaispit ook
daadwerkelijk ronddraait.
Draaispit verwijderen
1
Waarschuwing: Het draaispit is na het grillen zeer heet. Bij het verwij-
deren van het draaispit bestaat er gevaar voor verbranding!
1. Stel de ovenfunctie en de temperatuur in op nul.
2. Plaats de handgreep op het draaispit.
3. Druk de beugel omlaag.
3 Om ervoor te zorgen dat de handgreep stevig op het draaispit blijft zit-
ten, moet de beugel ingedrukt worden gehouden.
4. Verwijder het draaispit met het gegrillde gerecht.
23
Klokfuncties
KOOKWEKKER
Om een korte tijd in te stellen. Na afloop klinkt een signaal.
Deze functie heeft geen invloed op de werking van de oven.
DUUR
Om in te stellen hoe lang de oven ingeschakeld moet zijn.
EINDE
Om in te stellen wanneer de oven weer moet worden uitgeschakeld.
DAGTIJD
Voor instellen, wijzigen of oproepen van de dagtijd.
(Zie ook hoofdstuk “Voor het in gebruik nemen”)
3
Algemene aanwijzingen
Vóór het instellen van een klokfunctie het apparaat met de hoofd-
toets N inschakelen.
Na het kiezen van een klokfunctie knippert het bijbehorende functie-
lampje ca. 5 seconden. In die tijd kunnen met de + of - toets de
gewenste tijden worden ingesteld of gewijzigd.
Na het instellen van de gewenste tijd knippert het functielampje
nogmaals ca. 5 seconden. Daarna is het functielampje aan. De inge-
stelde tijd begint af te lopen.
24
KOOKWEKKER
1. Keuzetoets Y zo vaak indrukken
tot het functielampje KOOKWEKKER
knippert.
2. Met toets + of - de gewenste tijd
instellen.
(Max. 2 uur en 30 minuten).
Na ca. 5 seconden geeft de indicatie
de resterende tijd aan.
Het functielampje KOOKWEKKER is
aan.
Als de tijd om is, knippert het func-
tielampje en er klinkt 1 minuut lang
een signaal.
Signaal uitschakelen:
Door indrukken van een willekeu-
rige toets
25
DUUR
1. Ovenfunctie en temperatuur kiezen.
2. Keuzetoets Y zo vaak indrukken,
tot het functielampje DUUR knip-
pert.
3. Met toets + of - de gewenste
duur instellen.
Na ca. 5 seconden schakelt de indi-
catie op de ingestelde oventempe-
ratuur om. Het functielampje DUUR
brandt en de oven is direct aan.
Als de tijd om is, knippert het func-
tielampje, er klinkt 2 minuten lang
een signaal en de oven schakelt uit.
Signaal uitschakelen:
Door indrukken van een willekeu-
rige toets
26
EINDE
1. Ovenfunctie en temperatuur kiezen.
2. Keuzetoets Y zo vaak indrukken,
tot het functielampje EINDE knip-
pert.
3. Met toets + of - de gewenste
uitschakeltijd instellen.
Na ca. 5 seconden schakelt de indi-
catie op de ingestelde oventempe-
ratuur om.
Het functielampje EINDE is aan.
Als de tijd om is, knippert het func-
tielampje, er klinkt 2 minuten lang
een signaal en de oven schakelt uit.
Signaal uitschakelen:
Door indrukken van een willekeu-
rige toets
27
DUUR en EINDE gecombineerd
3
DUUR en EINDE kunnen gelijktijdig worden gebruikt, als de oven op een
later tijdstip automatisch moet worden in- en uitgeschakeld.
1. Ovenfunctie en temperatuur kiezen.
2. Met de functie DUUR de tijd instel-
len die het gerecht nodig heeft.
Bijv. 1 uur.
3. Met de functie EINDE de tijd instel-
len waarop het gerecht klaar moet
zijn.
Bijv. 14:05 uur.
De functielampjes DUUR en EINDE
branden en in de indicatie verschijnt
de dagtijd.
Bijv. 12:05 uur.
De oven schakelt op het juiste tijd-
stip automatisch in.
Bijv. 13:05 uur.
En na afloop van de ingestelde duur
weer uit.
Bijv. 14:05 uur.
28
DAGTIJD wijzigen
1. Keuzetoets Y zo vaak indrukken,
tot het functielampje DAGTIJD
knippert.
2. Met de toetsen + of - de actuele
dagtijd instellen.
3. Na ca. 5 seconden stopt het func-
tielampje met knipperen en de klok
geeft de ingestelde dagtijd aan.
Het apparaat is weer klaar voor het
gebruik.
3
De DAGTIJD kan alleen worden gewijzigd als de kinderbeveiliging is uit-
geschakeld en als niet klokfunctie DUUR of EINDE is ingesteld.
29
Verdere functies
2 Uitschakelen van de tijdsindicatie
Door uitschakelen van de tijdsindincatie kunt u energie besparen.
3
De indicatie kan alleen worden uitgeschakeld als de oven uit is.
Tijdsindicatie uitschakelen
1. Apparaat eventueel met de hoofdtoets uitschakelen.
2. Toets + en keuzetoets klokfuncties Y tegelijk zo lang indrukken, tot
de indicatie donker wordt.
3
Zodra het apparaat weer in gebruik wordt genomen, schakelt de indica-
tie automatisch in.
De volgende keer dat het apparaat wordt uitgeschakeld, gaat de tijdsin-
dicatie weer uit.
Om de dagtijd weer permanent te laten aangeven, moet u de tijdsindi-
catie weer inschakelen.
Tijdsindicatie inschakelen
1. Apparaat eventueel met de hoofdtoets uitschakelen.
2. Toets + en keuzetoets klokfuncties Y tegelijk zo lang indrukken, tot
de indicatie weer verschijnt.
30
Kinderbeveiliging van de oven
De oven is uitgerust met een kinderbeveiliging. Zodra de kinderbeveili-
ging is ingeschakeld, kan de oven niet in gebruik worden genomen.
3
Als u de kinderbeveiliging wilt inschakelen mag er geen ovenfunctie
zijn gekozen.
Kinderbeveiliging inschakelen
1. Apparaat eventueel met de
hoofdtoets inschakelen.
2. Keuzetoetsen ovenfunctie X en
Y tegelijk ingedrukt houden tot
in de ovenindicatie “SAFE” ver-
schijnt.
De kinderbeveiliging is nu inge-
schakeld.
Kinderbeveiliging uitschakelen
Keuzetoetsen ovenfunctie X en Y tegelijk ca. 2 seconden ingedrukt
houden.
De kinderbeveiliging is nu uitgeschakeld en de oven is weer klaar voor
het gebruik.
3
Als u het apparaat met de hoofdtoets uitschakelt, wordt de kinderbe-
veiliging niet opgeheven.
31
Toetsenvergrendeling
Om ervoor te zorgen dat een ingestelde ovenfunctie niet per ongeluk
kan worden gewijzigd.
Toetsenvergrendeling inschakelen
1. Apparaat eventueel met de
hoofdtoets inschakelen.
2. Ovenfunctie kiezen.
3. Keuzetoetsen ovenfunctie X en
Y tegelijk ca. 2 seconden inge-
drukt houden tot in de indicatie
“LO” verschijnt.
De toetsenvergrendeling is nu
ingeschakeld.
Toetsenvergrendeling uitschakelen
Keuzetoetsen ovenfunctie X en Y tegelijk ca. 2 seconden ingedrukt
houden.
De toetsenvergrendeling wordt automatisch opgeheven, als het appa-
raat wordt uitgeschakeld.
32
Veiligheidsuitschakeling van de oven
3
Als de oven na een bepaalde tijd niet wordt uitgeschakeld of de tempe-
ratuur niet wordt gewijzigd, schakelt hij automatisch uit.
Het functielampje van de gekozen ovenfunctie is aan.
In de temperatuur-/tijdsindicatie knippert '0.00' en er klinkt een
signaal.
Het temperatuurcontrolelampje knippert.
De oven wordt uitgeschakeld bij een oventemperatuur van:
In gebruik nemen na veiligheidsuitschakeling
Door indrukken van een willekeurige tijdkeuzetoets wordt de oven uit-
geschakeld en kan daarna opnieuw worden ingeschakeld.
30 - 120 °C na 12,5 uur
120 - 200 °C na 8,5 uur
200 - 250 °C na 5,5 uur
250 - 300 °C na 1,5 uur
33
Toepassingen, tabellen en tips
Bakken
Om te bakken ovenfunctie SOLO HETELUCHT, MULTI HETELUCHT of BO-
VEN+ONDERWARMTE gebruiken.
Bakvormen
Voor BOVEN+ONDERWARMTE zijn bakvormen van donker metaal en
vormen met een speciale laag geschikt.
Voor SOLO HETELUCHT resp. MULTI HETELUCHT zijn ook bakvormen
van licht metaal geschikt.
Inzetniveaus
Bakken met SOLO HETELUCHT of BOVEN+ONDERWARMTE is slechts
op één niveau tegelijk mogelijk.
Met MULTI HETELUCHT kunt u op max. 3 bakplaten tegelijk bakken:
1 bakplaat:
bijv. inzetniveau 3
1 bakvorm:
bijv. inzetniveau 1
2 bakplaten:
inzetniveaus 1 en 4
3 bakplaten:
inzetniveaus 1, 3 en 5
34
3
Algemene aanwijzingen
Bij het bakken vetfilter uitnemen, omdat anders het bakproces lan-
ger wordt en het gebak ongelijkmatig bruin wordt.
De inzetniveaus worden van onderen naar boven geteld.
Bakplaat met het schuine gedeelte naar voren in de oven plaatsen!
Gebak in vormen altijd in het midden van het rooster zetten.
U kunt met SOLO HETELUCHT of BOVEN+ONDERWARMTE ook twee
bakvormen tegelijk naast elkaar op het rooster bakken. De baktijd
wordt dan nauwelijks langer.
Aanwijzingen bij de baktabellen
In de tabellen vindt u voor verschillende gerechten de benodigde tem-
peratuur, baktijd en inzetniveau.
De temperaturen en baktijden zijn slechts richtlijnen, omdat ze af-
hangen van de samenstelling van het deeg, van de hoeveelheid en
van de bakvorm.
Wij raden u aan, de eerste keer de laagste temperatuur in te stellen
en alleen indien nodig, bijv. als het gebak bruiner moet zijn of als de
baktijd te lang is, een hogere temperatuur te kiezen.
Als u voor uw eigen recept geen concrete gegevens vindt, zoek dan
soortgelijk gebak in de tabel.
Bij het bakken van gebak op bakplaten of in vormen op verschillende
niveaus kan de baktijd 10-15 minuten langer zijn.
Vochtig gebak (bijv. pizza, vruchtengebak enz.) op één niveau tegelijk
bakken.
Verschil in hoogte van het gebak kan in het begin tot verschillende
bruinheidsgraad leiden. In dit geval niet de temperatuurinstelling
veranderen. Verschillen in bruinheidsgraad worden in de loop van
het bakproces kleiner.
2
Bj langere baktijden kunt u de oven ca. 10 minuten voor het einde van
de baktijd uitschakelen, om gebruik te maken van de nawarmte.
De tabellen gelden, indien niet anders aangegeven, voor het inzetten in
de koude oven.
35
Tabel bakken
Bakken op één inzetniveau
Soort gebak SOLO HETELUCHT
BOVEN+ONDER-
WARMTE
Tijd
Inzet-
niveau
van on-
deren
Tempera-
tuur
ºC
Inzet-ni-
veau van
onderen
Tempera-
tuur
ºC
voor beide
functies
uren: min.
gebak in vormen
tulband
1 150-160 1 160-180 0:50-1:10
zandgebak/cake 1 140-160 1 150-170 1:10-1:30
biscuittaart 1 150-160 1 160-180 0:25-0:40
taartbodem van
zandtaartdeeg
3 170-180 2
190-210
1
0:10-0:25
taartbodem van roerdeeg 3 150-170 2 170-190 0:20-0:25
dichte appeltaart 1 150-170 1 170-190 0:50-1:00
hartige taart
(bijv. quiche Lorraine)
1 160-180 1 190-210 0:30-1:10
kaastaart 1 140-160 1 170-190 1:00-1:30
gebak op de bakplaat
gistvlecht-/krans 3 160-170 3 170-190 0:30-0:40
kerstbrood 3
150-170
1
3
160-180
1
0:40-1:00
brood (roggebrood) eerst
.....................................dan
1
.180-200
1
140-160
2
250
1
160-180
0:20
0:30-1:00
soezen 3
160-170
1
3 190-210 0:15-0:30
biscuitrol 3
150-170
1
3
180-200
1
0:10-0:20
kruimeltaart droog 3 150-160 3 160-180 0:20-0:40
boter-/suikertaart 3
160-170
1
3
190-210
1
0:15-0:30
vruchtengebak
(van gistdeeg/roerdeeg)
2
3 150-170 3 170-190 0:25-0:50
36
vruchtengebak van
zandtaartdeeg
1
3 160-170 3 170-190 0:40-1:20
plaatkoek met tere vulling
(bijv. kwark, room)
- - 3
160-180
1
0:40-1:20
pizza (met veel vulling)
2
1 180-200 1
190-210
1
0:30-1:00
pizza (dun) 1 200-220 1
230-300
1
0:10-0:25
Turks brood 1 200-220 1
270-300
1
0:08-0:15
koekjes
koekjes van zandtaart-
deeg
3 150-160 3
170-190
1
0:06-0:20
sprits 3 140-150 3 160-180 0:10-0:40
koekjes van roerdeeg 3 150-160 3 170-190 0:15-0:20
schuimpjes 3 80-100 3 100-120 2:00-2:30
bitterkoekjes 3 100-120 3 120-140 0:30-0:60
gistkoekjes 3 160-170 3 170-190 0:20-0:40
bladerdeegkoekjes 3
170-180
1
3
190-210
1
0:20-0:30
broodjes 3
180-200
1
3
180-220
1
0:20-0:35
1) Oven voorverwarmen
2) Universele plaat gebruiken!
De vetgedrukte waarden geven de gunstigste ovenfunctie aan.
Soort gebak SOLO HETELUCHT
BOVEN+ONDER-
WARMTE
Tijd
Inzet-
niveau
van on-
deren
Tempera-
tuur
ºC
Inzet-ni-
veau van
onderen
Tempera-
tuur
ºC
voor beide
functies
uren: min.
37
Bakken op verschillende inzetniveaus
Soort gebak
MULTI HETELUCHT
Tijd
uren: min.
Inzetniveau van onderen
Tempera-
tuur ºC
2 niveaus 3 niveaus
gebak op de bakplaat
soezen 1/4 -
160-180
1
0:35-0:60
kruimeltaart droog 1/4 - 140-160 0:30-0:60
koekjes
koekjes van zandtaart-
deeg
1/4 1/3/5 150-160 0:15-0:35
sprits 1/4 1/3/5 140-150 0:20-0:60
koekjes van roerdeeg 1/4 - 160-170 0:25-0:40
schuimpjes 1/4 - 80-100 2:10-2:50
bitterkoekjes 1/4 - 100-120 0:40-1:20
gistkoekjes 1/4 - 160-170 0:30-0:60
bladerdeegkoekjes 1/4 -
170-180
1
0:30-0:50
broodjes 1/4 -
180-190
1
0:30-0:55
38
Tips voor het bakken
Bakresultaat Mogelijke oorzaak Oplossing
Het gebak is aan de
onderkant te licht
Verkeerde inzethoogte Gebak lager inzetten
Het gebak zakt in el-
kaar (wordt klef,
sponzig, water-
strepen)
Te hoge baktemperatuur Baktemperatuur wat lager
instellen
Te korte baktijd Baktijd verlengen
Baktijden kunnen niet door
een hogere baktempera-
tuur worden verkort
Te veel vloeistof in het deeg Gebruik de volgende keer
minder vloeistof
Let op de kneedtijden, vooral
bij het gebruik van keuken-
machines
Het gebak is te droog Te lage baktemperatuur Baktemperatuur volgende
keer wat hoger instellen
Te lange baktijd Baktijd verkorten
Het gebak wordt on-
gelijkmatig bruin
Te hoge baktemperatuur en te
korte baktijd
Baktemperatuur wat lager
instellen en baktijd verlen-
gen
Het deeg is ongelijkmatig ver-
deeld
Deeg gelijkmatig op de bak-
plaat verdelen
Het vetfilter is ingezet Vetfilter uitnemen
Te lange baktijd Te lage temperatuur Baktemperatuur volgende
keer wat hoger instellen
Het vetfilter is ingezet Vetfilter uitnemen
39
Tabel ovenschotels en gratineren
BOVEN+ONDERWARMTE INFRATHERM Tijd
Inzet-ni-
veau van
onderen
Tempera-
tuur
°C
Inzet-ni-
veau van
onderen
Tempera-
tuur
°C
uren: min.
pastaschotel 1 180-200 1 160-170 0:45-1:00
lasagne 1 180-200 1 160-170 0:25-0:40
gegrati-
neerde
groente
1
1 200-220 1 160-170 0:15-0:30
gegratineerd
stokbrood
1
1) Oven voorverwarmen
De vetgedrukte waarden geven de gunstigste ovenfunctie aan.
1 200-220 1 160-170 0:15-0:30
zoete oven-
schotel
1 180-200 - - 0:40-0:60
visschotel 1 180-200 1 160-170 0:30-1:00
gevulde
groente
1 180-200 1 160-170 0:30-1:00
40
Tabel diepgevroren kant-en-klare gerechten
3
Bij diepgevroren gerechten kunnen tijdens het bereiden de gebruikte
bakplaten kromtrekken. Dat is een gevolg van het grote temperatuur-
verschil tussen gerecht en oventemperatuur. Na het afkoelen van de
platen verdwijnt de vervorming weer.
Gerecht Inzetniveau
van onderen
Ovenfunctie Temperatuur Tijd
diepvries-pizza 3
BOVEN+ONDER-
WARMTE
volgens de aan-
wijzingen van
de fabrikant
volgens de aan-
wijzingen van de
fabrikant
patates frites
1
(300-600 g)
1) Opmerking: patates frites tussendoor 2-3 x omkeren.
3 INFRATHERM 200-220 °C 15-25 min.
baguettes 3
BOVEN+ONDER-
WARMTE
volgens de aan-
wijzingen van
de fabrikant
volgens de aan-
wijzingen van de
fabrikant
vruchtengebak 3
BOVEN+ONDER-
WARMTE
volgens de aan-
wijzingen van
de fabrikant
volgens de aan-
wijzingen van de
fabrikant
41
Braden
Om te braden de ovenfunctie INFRATHERM of BOVEN+ONDERWARMTE
gebruiken.
Servies
Om te braden zijn alle soorten hittebestendig servies geschikt (let op
de aanwijzingen van de fabrikant!).
Bij servies met kunststof grepen erop letten, dat deze hittebestendig
zijn (let op de aanwijzingen van de fabrikant!).
Grote stukken vlees kunt u direct op de universele plaat of op het
rooster met daaronder de universele plaat braden (bijv. kalkoen,
gans, 3-4 kippen).
Alle magere vleessoorten kunt u beter in een braadpan met deksel
braden (bijv. kalfs- of rundvlees, diepgevroren vlees). Zo blijft het
vlees sappiger.
Alle vleessoorten die een korstje moeten krijgen kunt u in een braad-
pan zonder deksel braden (bijv. varkens-, lams-, schapevlees, eend,
kip, klein gevogelte, rosbief, ossenhaas, wild).
3
Tip: Als u in een pan braadt, wordt de oven minder vuil!
Inzetniveaus
De inzetniveaus staan in de volgende tabel.
42
3
Aanwijzingen bij de braadtabellen
In de tabel vindt u voor verschillende vleessoorten aanwijzingen m.b.t.
geschikte ovenfunctie, temperatuur, tijd en inzetniveau. Deze waarden
zijn slechts richtlijnen.
Wij raden u aan vlees en vis van meer dan 1 kg in de oven te
braden.
In het algemeen is voor zeer mager vlees, zoals vis of wild vooral de
functie BOVEN+ONDERWARMTE geschikt. Voor alle andere vleessoor-
ten (vooral gevogelte) raden wij u de functie INFRATHERM aan.
Om inbranden van vleessap of vet te voorkomen raden wij u aan wat
vloeistof in de braadpan te gieten.
Vlees indien nodig (na 1/2 - 2/3 van de braadtijd) omdraaien.
3
Tip: Grote stukken vlees en gevogelte tijdens het braden verschillende
malen met braadsap bedruipen. Daardoor krijgt u een beter resultaat.
2
Schakel de oven ca. 10 minuten vóór het einde van de braadtijd uit, om
gebruik te maken van de nawarmte.
43
Tabel braden
Vleessoort
Hoeveel-
heid
BOVEN+ONDER-
WARMTE
INFRATHERM Tijd
Gewicht
Inzet-ni-
veau van
onderen
Tempera-
tuur
ºC
Inzet-ni-
veau van
onderen
Tempera-
tuur
ºC
uren:min.
rundvlees
suddervlees 1-1,5 kg 1 200-250 - - 2:00-2:30
rosbief of ossen-
haas
per cm
hoogte
- van binnen rood
per cm
hoogte
1
250-270
1
1 190-200 0:05-0:06
- van binnen roze
per cm
hoogte
1
250-270
1
1 180-190 0:06-0:08
- doorbakken
per cm
hoogte
1
210-250
1
1 170-180 0:08-0:10
varkensvlees
fricandeau
hamlap
1-1,5 kg 1 210-220 1 160-180 1:30-2:00
karbonade, kas-
selerrib
1-1,5 kg 1 180-190 1 170-180 1:00-1:30
gehakt
750 g-1
kg
1 170-180 1 160-170 0:45-1:00
kalfsvlees
kalfsbraadstuk 1 kg 1 210-220 1 160-180 1:30-2:00
kalfsbout 1,5-2 kg 1 210-225 1 160-180 2:00-2:30
lamsvlees
lamsbout,
lamsbraadstuk
1-1,5 kg 1 210-220 1 150-170 1:15-2:00
lamsrug 1-1,5 kg 1 210-220 1 160-180 1:00-1:30
44
wild
hazenrug,
hazenbout
tot 1 kg 3
220-250
1
3 160-170 0:25-0:40
ree-/hertenrug 1,5-2 kg 1 210-220 1 160-180 1:15-1:45
ree-/hertenbout 1,5-2 kg 1 200-210 1 160-180 1:30-2:15
gevogelte
gevogelte
4-6 stukken
elk
200-250
g
3 220-250 3 180-200 0:35-0:50
halve kip
2-4 stuks
elk
400-500
g
3 220-250 3 180-200 0:35-0:50
kip, poularde 1-1,5 kg 1 220-250 1 170-180 0:45-1:15
eend 1,5-2 kg 1 210-220 1 160-180 1:00-1:30
gans 3,5-5 kg 1 200-210 1 150-160 2:30-3:00
kalkoen
2,5-3,5
kg
4-6 kg
1
200-210
180-200
1
150-160
140-150
1:30-2:00
2:30-4:00
vis (stoven)
hele vis 1-1,5 kg 2/3 210-220 2/3 160-170 0:45-1:15
1) Oven voorverwarmen
De vetgedrukte waarden geven de gunstigste ovenfunctie aan.
Vleessoort
Hoeveel-
heid
BOVEN+ONDER-
WARMTE
INFRATHERM Tijd
Gewicht
Inzet-ni-
veau van
onderen
Tempera-
tuur
ºC
Inzet-ni-
veau van
onderen
Tempera-
tuur
ºC
uren:min.
45
Vlak-grillen
Om te grillen gebruikt u de ovenfunctie GROTE GRILL of KLEINE GRILL
in combinatie met de temperatuurinstelling 300 °C.
1
Attentie: Altijd met gesloten ovendeur grilleren.
3
De lege oven op de grillfunctie altijd 5 minuten voorverwarmen!
Grillservies
Voor het grilleren rooster en universele plaat samen gebruiken.
Inzetniveaus
Voor het grilleren van platte levensmiddelen vooral het 4e inzetni-
veau van onderen gebruiken.
Aanwijzingen bij de grilltabel
De aangegeven grilltijden zijn slechts richtlijnen en zijn afhankelijk van
soort en kwaliteit van het vlees of de vis.
Vlak-grilleren is bijzonder geschikt voor platte stukken vlees en vis.
Vlees of vis na de helft van de grilltijd omkeren.
46
Tabel grilleren
Grillen met het draaispit
Gerecht
Inzetniveau
van onderen
Grilltijd
1e kant 2e kant
gehaktballen 4 8-10 min. 6-8 min.
varkensfilet 4 10-12 min. 6-10 min.
braadworst 4 8-10 min. 6-8 min.
rundersteaks, kalfssteaks 4 6-7 min. 5-6 min.
ossenhaas, rosbief
(ca. 1 kg)
3 10-12 min. 10-12 min.
toast
1
1) Grillrooster zonder universele plaat gebruiken.
3 2-3 min. 2-3 min.
snacks op toast 3 6-8 min. -
Gerecht
Hoeveelheid
kg
Functie
Tempera-
tuur
°C
Grilltijd in
uren:min.
(indicatie)
1 kip ca. 1 Grill met draaispit 240 1:00-1:00
2 kippen
per stuk ca.
1
Grote grill met
draaispit
240 1:15-1:20
1 eend 1,5-2 Grill met draaispit 240 1:20-1:40
1 varkensrollade 1 Grill met draaispit 240 1:45-2:15
1 varkensschenkel
(1/2 uur voorgekookt)
1-1,3 Grill met draaispit 240 2:00-2:30
47
Bio-functies
Dankzij de lage temperaturen die u kunt instellen kunt u vlees bijzonder
mals en sappig bereiden, yoghurt maken, gistdeeg laten rijzen en fruit
drogen.
1
Attentie: Bij alle bio-functies moet het temperatuurvoorstel wor-
den gewijzigd!
2
Bij braden met lage temperatuur hebt u max. 20 procent minder ener-
gie nodig dan bij normaal braden.
Braden met lage temperatuur
Voor braden met lage temperatuur de ovenfunctie INFRATHERM ge-
bruiken.
1
Attentie: Voor het braden vetfilter inzetten!
Servies
Om te braden zijn alle soorten hittebestendig servies geschikt.
Bij servies met kunststof grepen erop letten, dat deze hittebestendig
zijn.
Bij lage temperatuur altijd zonder deksel braden.
Inzetniveaus
Bij braden met lage temperatuur het 1e inzetniveau van onderen
gebruiken.
Algemene aanwijzingen
Het braden vindt in 2 fasen plaats:
Om aan te braden een hoge temperatuur kiezen.
Daarna op een lagere temperatuur omschakelen.
48
Aanwijzingen bij braden met lage temperatuur
De braadtijden zijn slechts richtlijnen en zijn afhankelijk van grootte,
soort en kwaliteit van het vlees of de vis.
Hoe dikker en zwaarder het stuk vlees, des langer de aanbraad- en
braadtijd.
Alleen gevogelte dat in z'n geheel wordt gebraden hoeft te worden
omgekeerd.
Groente pas na ca. 2/3 van de braadtijd toevoegen.
Na het aanbraden de ovendeur niet meer openen!
(Gevogelte eerst omkeren.) Het warmteverlies zou de braadtijd aan-
zienlijk verlengen.
1. Vlees zoals gewoonlijk voorbereiden (kruiden, evt. in vorm binden enz.).
2. Ovenfunctie INFRATHERM kiezen.
3. Temperatuurvoorstel in de aanbraadtemperatuur volgens de tabel
wijzigen.
4. Na afloop van de aanbraadtijd op de temperatuur voor verder braden
volgens de tabel omschakelen.
49
Tabel braden met lage temperatuur
3
Braden met lage temperatuur bevelen wij aan voor:
malse, magere stukken vlees en vis.
Braden met lage temperatuur is niet geschikt voor:
bijv. suddervlees, varkensvlees.
INFRATHERM
1e fase
aanbraden
2e fase
verder braden
Gerecht
Gewicht
kg
Tempera-
tuur
°C
Tijd
min.
Tempera-
tuur
°C
Tijd
min.
vlees 220
rosbief 1-1,5 24-45 85 30-60
runder-, kalfsfilet 1-1,5 20-40 85 20-40
kalfsrug 1-2 30-50 90 20-60
wild 220
reerug 1,5-2 25-45 90 20-60
reebout 1,5-2 25-45 120 40-120
vis 180
zalmforel 0,5-1 15-20 80 10-20
zalm (moot) 1-2 25-40 80 10-20
snoek / snoekbaars 0,7-1,5 15-35 80 10-20
50
Yoghurt maken
Voor het maken van yoghurt de ovenfunctie BOVEN+ONDERWARMTE
gebruiken.
Servies
Kopjes of glazen met een inhoud van ca. 150 ml gebruiken en met fo-
lie of deksel afdekken.
Inzetniveau
Rooster op het 3e inzetniveau van onderen zetten.
1. Melk koken (bijv. 1 liter voor 6-8 porties).
2. Melk tot 40°C laten afkoelen.
3. Een bekertje natuuryoghurt (ca. 150 g) door de melk roeren, in kopje of
glas doen en afdekken.
4. Kopje of glas op het rooster zetten.
5. Ovenfunctie BOVEN+ONDERWARMTE kiezen en temperatuurvoorstel in
40 °C wijzigen.
6. Yoghurt na 5-8 uur uit de oven nemen (zodra hij stevig is).
Gistdeeg laten rijzen
Om deeg te laten rijzen de ovenfunctie BOVEN+ONDERWARMTE ge-
bruiken.
Servies
Voor het mengen van het deeg een kom gebruiken die tot 40 °C
hittebestendig is.
Inzetniveau
Rooster op het 2e inzetniveau van onderen zetten.
1. Kom met het gemengde deeg met huishoudfolie afdekken en op het
rooster zetten.
2. Ovenfunctie BOVEN+ONDERWARMTE kiezen en temperatuurvoorstel in
40 °C wijzigen.
3. Deeg laten rijzen tot het twee maal zo groot is.
51
Drogen
Om te drogen de ovenfunctie MULTI HETELUCHT gebruiken.
Servies
Rooster of bakplaat met perkament- of bakpapier beleggen.
Inzetniveaus
U kunt op max. 2 niveaus tegelijk drogen.
Rooster of bakplaat op het 1e en 4e inzetniveau van onderen in-
zetten.
3
Aanwijzingen bij het drogen
Voorbereide levensmiddelen gelijkmatig op rooster of bakplaat verde-
len.
Tussendoor omkeren.
Levensmiddelen uit de oven nemen als ze nog buigzaam zijn en er
geen sap meer uitkomt.
MULTI HETELUCHT
Levensmiddelen
Temperatuur
°C
Tijd
uren
groente
Spaanse peper (reepjes) 50-75 6 - 8
soepgroente 50-75 5 - 6
paddestoelen 50-75 5 - 6
kruiden 50-75 6 - 8
fruit
pruimen 50-75 8 - 10
abrikozen 50-75 8 - 10
appelschijfjes 50-75 6 - 8
peren 50-75 6 - 9
52
Ontdooien
Om te ontdooien de ovenfunctie ONTDOOIEN zonder temperatuurin-
stelling gebruiken.
Servies
Levensmiddelen uitpakken en op een bord op het rooster zetten.
Voor het afdekken geen bord of schoteltje gebruiken, daardoor wordt
de ontdooitijd aanzienlijk langer.
Inzetniveaus
Om te ontdooien het rooster op het 1e inzetniveau van onderen
zetten.
Aanwijzingen bij de ontdooitabel
In de tabel vindt u enkele richtlijnen m.b.t. ontdooitijden.
Tabel ontdooien
Gerecht
Ontdooi-
tijd min.
Stand-
tijd min.
Opmerking
kip, 1000 g 100-140 20-30
Kip op omgekeerd schoteltje op een
groot bord leggen. Na de helft van de
tijd omkeren of met folie afdekken.
vlees, 1000 g 100-140 20-30
Na de helft van de tijd omkeren of met
folie afdekken.
vlees, 500 g 90-120 20-30
Na de helft van de tijd omkeren of met
folie afdekken.
forel, 150 g 25-35 10-15 Niet afdekken.
aardbeien, 300 g 30-40 10-20 Niet afdekken.
boter, 250 g 30-40 10-15 Niet afdekken.
slagroom, 2 x 200 g 80-100 10-15
Niet afdekken.
(slagroom kan ook goed geklopt wor-
den als het nog niet geheel ontdooid is)
taart, 1400 g 60 60 Niet afdekken.
53
Inmaken
Voor het inmaken de ovenfunctie ONDERWARMTE gebruiken.
Servies
Alleen in de handel verkrijgbare inmaakpotten van gelijke grootte ge-
bruiken.
3
Flessen met schroefdeksel of bajonetsluiting en metalen blikken
zijn ongeschikt.
Inzetniveaus
Voor het inmaken het 1e inzetniveau van onderen gebruiken.
Aanwijzingen bij het inmaken
Gebruik bij het inmaken de universele plaat. Daarop kunnen max. zes
inmaakpotten van 1 liter staan.
De inmaakpotten met dezelfde hoeveelheid vullen en goed sluiten.
De inmaakpotten zodanig op de universele plaat zetten, dat ze elkaar
niet raken.
Giet ca. 1/2 liter water in de universele plaat, opdat in de oven vol-
doende vocht ontstaat.
Zodra zich in de eerste potten luchtbelletjes vormen (bij 1-liter-pot-
ten na ca. 35-60 minuten), de oven uitschakelen of de temperatuur
op 100 °C terugzetten (zie tabel).
54
Tabel inmaken
De aangegeven inmaaktijden en temperaturen zijn richtwaarden.
Gerecht
Tempera-
tuur in
°C
Inmaken
tot
belletjes
beginnen
min.
Verder inma-
ken
bij 100 °C
min.
In de
uitgeschakelde
oven
laten staan
besvruchten
aardbeien, bosbessen,
frambozen, rijpe kruis-
bessen
160-170 35-45 - -
onrijpe kruisbessen 160-170 35-45 10-15 -
steenvruchten
peren, kweeperen
pruimen
160-170 35-45 10-15 -
groente
wortelen 160-170 50-60 5-10 60
paddestoelen 160-170 40-60 10-15 60
augurken 160-170 50-60 -
mixed pickles 160-170 50-60 15 -
koolrabi, erwten,
asperges
160-170 50-60 15-20 -
bonen 160-170 50-60 - -
pruimenmoes
160-170
50
45
-
6-8 uur
-
-
55
Reiniging en onderhoud
1
Waarschuwing: Het reinigen van het apparaat met een stoomstraal- of
hogedrukreiniger is om veiligheidsredenen verboden!
Buitenkant van het apparaat
De voorkant van het apparaat met een zachte doek en een warm sopje
afnemen.
Gebruik geen schuurmiddelen, scherpe reinigingsmiddelen of schu-
rende voorwerpen.
Bij metalen fronten in de handel verkrijgbare onderhoudsmiddelen
gebruiken.
Ovenruimte
1
Waarschuwing: Voor het reinigen moet de oven uitgeschakeld en af-
gekoeld zijn.
3
Reinig het apparaat elke keer na het gebruik. Verontreinigingen zijn
dan makkelijk te verwijderen en kunnen niet inbranden.
1. Voor het reinigen de ovenverlichting inschakelen.
2. De oven elke keer na het gebruik met een sopje afnemen en drogen.
Gebruik geen schurende voorwerpen.
3. Bij hardnekkige verontreiniging met pyrolyse reinigen.
3
Aanwijzing: Door de pyrolyse wordt gebruik van een ovenspray over-
bodig.
1
Attentie! Als u toch ovenspray gebruikt, beslist de aanwijzingen van de
fabrikant opvolgen.
Accessoires
Alle inzetbare elementen (rooster, bakblik, inschuifroosters, draaispit,
enzovoort) moeten na elk gebruik worden afgewassen en goed worden
afgedroogd. Om de elementen gemakkelijker schoon te kunnen maken,
kunt u deze kort in de week zetten.
56
Vetfilter
1. Het vetfilter in een heet sopje of in de afwasautomaat reinigen.
2. Als het vuil sterk is ingebrand in wat water en 2-3 eetlepels afwasmiddel
voor afwasautomaten uitkoken.
Pyrolyse uitvoeren
1
Waarschuwing! De oven wordt tijdens dit proces zeer heet. Kleine kin-
deren beslist uit de buurt houden.
1
Attentie: Voordat u de pyrolyse gaat uitvoeren moeten alle accessoires
en het vetfilter uit de oven worden verwijderd.
3
Als u de als extra accessoire leverbare ovenwagen gebruikt, moet u
deze verwijderen voordat u de pyrolyse gaat uitvoeren.
Als de ovenwagen nog in de oven
zit verschijnt in de tijdsindicatie
'tEL'.
Het pyrolyseproces zou door een
veiligheidsschakeling ter bescher-
ming van de ovenwagen niet star-
ten.
57
Pyrolyse uitvoeren
Grove verontreinigingen eerst met de hand verwijderen.
1. Apparaat met de hoofdtoets inschakelen.
2. Ovenfunctie PYROLYSE kiezen.
De temperatuur-/tijdsindicatie geeft
“3.15” aan.
Na ca. 5 seconden stopt het functie-
lampje DUUR met knipperen en in
de indicatie verschijnt “P1”
De pyrolytische reiniging is nu be-
gonnen en schakelt na 3 uur en 15
minuten automatisch weer uit.
3. Als de tijd om is, knippert het func-
tielampje en er klinkt 2 minuten
lang een signaal.
4. Door indrukken van toets klokfuncties kunt u het signaal uitschakelen.
5. Oven na het afkoelen met een vochtige doek uitnemen.
3
De ovenverlichting werkt niet.
Bij bereiken van een bepaalde temperatuur wordt de deur vergrendeld.
Het temperatuurcontrolelampje brandt zo lang tot de deur weer ont-
grendeld is.
58
Verkorte pyrolyse uitvoeren
Te werk gaan zoals onder “Pyrolyse uitvoeren” beschreven.
1. Terwijl het functielampje DUUR
knippert, toets - indrukken.
De temperatuur-/tijdsindicatie geeft
“2.15” aan.
Na ca. 5 seconden stopt het functie-
lampje DUUR met knipperen en in
de indicatie verschijnt “P2”.
De pyrolytische reiniging is nu be-
gonnen en schakelt na 2 uur en 15
minuten automatisch weer uit.
2. Verder te werk gaan zoals onder
“Pyrolyse uitvoeren” beschreven.
3
De uitschakeltijd van de pyrolyse kan met de klokfunctie EINDE worden
verschoven (zie Seite 26).
59
Inschuifroosters
Om de zijwanden schoon te maken kunnen de inschuifroosters links en
rechts in de oven worden losgenomen.
Inschuifroosters losnemen
1. Schroeven uitdraaien.
2. Roosters achter van de ovenwand
wegtrekken en naar voren
klappen (1).
3. Roosters losnemen (2).
60
Inschuifroosters inzetten
1
Let er bij het weer inzetten op dat
de afgeronde einden van de gelei-
dingsstangetjes naar voren wijzen!
1. Bij het inzetten de roosters eerst
voor inhangen (1).
2. Roosters naar achteren klappen en
insteken (2).
3. Schroeven weer bevestigen.
61
Ovenverlichting
1
Waarschuwing: Kans op kortsluiting! Voor het vervangen van de oven-
lamp:
Oven uitschakelen!
Zekeringen in de huisinstallatie uitdraaien resp. uitschakelen.
3
Om de ovenlamp en het afdekglas te beschermen een doekje op de bo-
dem van de oven leggen.
Achterste ovenlamp vervangen/glas reinigen
1. Afdekglas linksom draaien, losne-
men en schoonmaken.
2. Indien nodig:
ovenverlichting 40 watt, 230 V,
300 °C hittebestendig, vervangen.
3. Afdekglas weer aanbrengen.
Ovenlamp aan de zijkant vervangen/glas reinigen.
1. Linker inschuifrooster losnemen.
2. Afdekglas met behulp van een smal,
stomp voorwerp (bijv. theelepeltje)
losnemen en reinigen.
3. Indien nodig:
ovenverlichting 20 watt, 12 V,
300 °C hittebestendig, vervangen.
3
Halogeenverlichting altijd met een
doek aanpakken, om te voorkomen
dat vetresten inbranden.
4. Afdekglas weer aanbrengen.
5. Inschuifrooster inzetten.
62
Ovendeur
Voor het reinigen kunt u de ovendeur losnemen.
Ovendeur losnemen
1. Ovendeur geheel openen.
2. Messingkleurige klemhendels aan
beide deurscharnieren geheel
openklappen.
3. Ovendeur met twee handen opzij
vastpakken en over de weerstand
heen ongeveer 3/4 sluiten.
4. Deur van de oven wegtrekken
(voorzichtig: zwaar!)
5. Deur met de buitenkant naar bene-
den op een zachte, egale onder-
grond leggen, bijv. op een deken,
om krassen te voorkomen.
Ovendeur inzetten
1. Deur met de buitenkant naar u toe
met twee handen opzij vastpakken.
2. Deur onder een hoek van ca. 60°
houden.
3. Deurscharnieren tegelijk zo ver mo-
gelijk in de twee uitsparingen rechts
en links onder aan de oven schui-
ven.
4. Deur zo ver mogelijk naar boven op-
tillen en dan geheel openen.
5. Messingkleurige klemhendels aan
beide deurscharnieren in de oor-
spronkelijke stand terugklappen.
6. Ovendeur sluiten.
5
63
Glasvenster in ovendeur
De ovendeur is uitgerust met vier achter elkaar geplaatste glasplaten.
De binnenste platen kunnen worden verwijderd om schoon te maken.
1
Waarschuwing: Zet de volgende stappen slechts met verwijderde
ovendeur ! Als de deur niet is verwijderd kan deze bij het verwijderen
van de glasplaten en door het mindere gewicht naar boven schieten en
gevaar opleveren.
1
Let op ! Als gevolg van heftige stoten, vooral op de randen van de bui-
tenste glasplaat, kan het glas breken.
Bovenste glasplaat verwijderen
1. Verwijder de ovendeur en leg hem,
met het handvat naar beneden, op
een zachte, effen ondergrond.
2. Pak de bovenste glasplaat aan de
onderkant vast en schuif hem tegen
de veerdruk in in de richting van het
handvat van de ovendeur, totdat de
onderkant vrijkomt.
3. Til de plaat aan de onderkant een
beetje op en trek hem los.
Verwijderen middelste glasplaten.
1. Pak de middelste glasplaten na el-
kaar aan de onderkant vast en
schuif ze in de richting van het
handvat van de ovendeur, totdat de
onderkant vrijkomt.
2. Til de plaat aan de onderkant een
beetje op en trek hem los.
Reinigen van glasplaten van de deur
64
Plaatsen middelste glasplaten.
1. De middelste glasplaten na elkaar
schuin van boven in het deurprofiel
aan de kant van het handvat schui-
ven.
2. Middelste glasplaten naar beneden
laten zakken en schuiven tot aan de
rand van de onderkant van het ven-
ster.
Plaats de bovenste glasplaat.
1. De bovenste glasplaat schuin van
boven in het deurprofiel aan de
kant van het handvat schuiven.
2. Glasplaat laten zakken. Plaat tegen
de veerdruk aan de kant van het
handvat voor het profiel aan de
onderkant van de deur leggen en
in het profiel schuiven.
De glasplaat moet goed vast zitten !
Hang de ovendeur weer op zijn plaats
65
Wat te doen, als ...
Wanneer u de storing met de hierboven gegeven aanwijzingen niet
heeft kunnen verhelpen, wendt u zich dan tot uw vakhandelaar of
de klantenservice.
1
Waarschuwing: Reparaties aan het apparaat mogen alleen worden uit-
gevoerd door erkend vakpersoneel! Door ondeskundige reparaties kan
er aanzienlijk gevaar voor de gebruiker ontstaan.
Bij foutieve bediening kan het bezoek van de monteur van de klanten-
service of van de vakhandelaar ook tijdens de garantieperiode niet kos-
teloos geschieden.
Probleem Mogelijke oorzaak Oplossing
De oven wordt niet
warm.
De oven is niet ingeschakeld. Oven inschakelen.
De dagtijd is niet ingesteld. Dagtijd instellen.
De noodzakelijke instellin-
gen zijn niet doorgevoerd.
Instellingen controleren.
De zekeringen van de elektri-
sche installatie (zekeringen-
kast) zijn doorgeslagen.
Controleer de zekeringen.
Wanneer de zekeringen her-
haald doorslaan, dient u con-
tact op te nemen met een
erkend elektromonteur.
De veiligheidsuitschakeling
van de oven is geactiveerd.
Zie Veiligheidsuitschakeling.
De ovenverlichting
valt uit.
Het ovenlampje is kapot.
Vervang het ovenlampje (zie
Reiniging en onderhoud).
De pyrolyse functio-
neert niet (bij de tijdin-
dicatie wordt "tEL”
weergegeven).
de ovenwagen is niet verwij-
derd.
Ovenwagen verwijderen.
De deur van de oven is
vergrendeld.
Het apparaat is niet aange-
sloten; De deurvergrende-
ling is geactiveerd.
Sluit het apparaat aan en
wacht ten minste 10 secon-
den tot het rode tempera-
tuur-controlelampje dooft.
66
3
In verband met het koele front van uw apparaat kan er zich, na het
openen van de ovendeur tijdens of kort na het bakken of braden, gedu-
rende korte tijd condens vormen op de binnenkant van het deurvenster.
67
Technische gegevens
Binnenafmetingen oven
Doel, normen, richtlijnen
Dit apparaat voldoet aan de volgende normen:
EN 60 335-1 en EN 60 335-2-6
m.b.t. de veiligheid van elektrische apparaten voor huishoudelijk ge-
bruik en soortgelijke doeleinden en
EN 60 350 resp. DIN 44546 / 44547 / 44548
m.b.t. de gebruikseigenschappen van elektrische fornuizen, bakvor-
men, ovens en grills voor het huishouden.
EN 55014-2 / VDE 0875 deel 14-2
EN 55014 / VDE 0875 deel 14 / 1999-10
EN 61000-3-2 / VDE 0838 deel 2
EN 61000-3-3 / VDE 0838 deel 3
m.b.t. de fundamentele beschermingseisen voor elektromagnetische
compatibiliteit (EMC).
4
Dit apparaat voldoet aan de volgende EU-richtlijnen:
73/23/EG van 19.02.1973 (laagspanningsrichtlijn inclusief wijziging
90/683/EEG)
89/336/EG van 03.05.1989 (EMC-richtlijn inclusief
wijzigingsrichtlijn 92/31/EG)
93/68/EEG CE-markeringsrichtlijn.
hoogte x breedte x diepte 31 cm x 41 cm x 41 cm
volume (nuttige inhoud) 52 l
68
69
70
Register
A
Accessoires . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .11, 19
Afdanken
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 7
B
Bakken . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 33
Bakplaat
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 11
Bedieningspaneel
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 9
Beschrijving van het apparaat
. . . . . . . . . . . 8
Boven- en onderwarmte
. . . . . . . . . . . . . . 15
Braden
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 41
C
Combi-rooster . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 11
D
Deur . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 63
deur
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 62
G
Gratineren . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 39
Grilleren
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 45
Grote grill
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 16
I
Infratherm-braden . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 15
Inmaken
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 53
Inschuifroosters
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 59
K
Kant-en-klare gerechten . . . . . . . . . . . . . . 40
Kinderbeveiliging
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 30
Klantenservice
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 71
Kleine grill
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 16
Klok
dagtijd instellen
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . 23
functies
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 23
klok
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 14
L
Licht . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 16
M
Multi hetelucht . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 15
O
Onderwarmte . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .16
Ontdooien
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 16, 52
Oven
accessoires
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .11
bedienen
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .14
deur
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .62
functies
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .15
lamp
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .61
Ovenschotels
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .39
P
Plaat . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .19
pyrolyse
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 16, 56
R
Reinigen
voor het in gebruik nemen
. . . . . . . . . . .13
Reiniging
Accessoires
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .55
inschuifroosters
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . .59
ovendeur
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .62
ovenruimte
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .55
pyrolyse
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .56
Reparaties
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .5
Rooster
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .19
S
Solo hetelucht . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .15
T
Tabellen en tips . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .33
Tijdsindicatie uitschakelen
. . . . . . . . . . . . .29
Toetsenvergrendeling
. . . . . . . . . . . . . . . . .31
U
Universele plaat . . . . . . . . . . . . . . . . . . 11, 19
V
Veiligheid . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .5
Verlichting
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .61
Vetfilter
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .56
71
Service
In hoofdstuk “Wat is er aan de hand als” vindt u enkele storingen die u
zelf kunt opheffen. Lees in geval van storing eerst dit hoofdstuk.
Gaat het om een technische storing?
Neem dan contact op met onze service-afdeling.
Bereid het gesprek in ieder geval goed voor. Zo vergemakkelijkt u de
diagnose en de beslissing of bezoek van een servicetechnicus nodig is.
Geef zo nauwkeurig mogelijk op:
Hoe uit de storing zich?
Onder welke omstandigheden
treedt de storing op?
Noteer voor het gesprek beslist de
volgende gegevens van uw appa-
raat op het typeplaatje:
PNC-nr. (9 cijfers),
S-nr. (8 cijfers).
Wij raden u aan de nummers hier te
noteren zodat u ze altijd bij de
hand hebt.
Wanneer ontstaan er voor u ook tijdens de garantieperiode kos-
ten?
als u de storing m.b.v. de storingstabel (zie hoofdstuk “Wat is er aan
de hand als ...”) zelf had kunnen opheffen,
als de service-technicus u verschillende malen moet bezoeken, omdat
hij vóór zijn bezoek niet alle belangrijke informatie heeft gekregen en
daarom bijv. onderdelen moet halen. Dit kunt u voorkomen als u uw
telefoongesprek goed voorbereidt zoals boven beschreven.
PNC . . . . . . . . .
S-nr. . . . . . . . .
AEG Hausgeräte GmbH
Postfach 1036
D-90327 Nürnberg
http://www.aeg.hausgeraete.de
© Copyright by AEG
822 947 907-B-120302-05
Wijzigingen voorbehouden
  • Page 1 1
  • Page 2 2
  • Page 3 3
  • Page 4 4
  • Page 5 5
  • Page 6 6
  • Page 7 7
  • Page 8 8
  • Page 9 9
  • Page 10 10
  • Page 11 11
  • Page 12 12
  • Page 13 13
  • Page 14 14
  • Page 15 15
  • Page 16 16
  • Page 17 17
  • Page 18 18
  • Page 19 19
  • Page 20 20
  • Page 21 21
  • Page 22 22
  • Page 23 23
  • Page 24 24
  • Page 25 25
  • Page 26 26
  • Page 27 27
  • Page 28 28
  • Page 29 29
  • Page 30 30
  • Page 31 31
  • Page 32 32
  • Page 33 33
  • Page 34 34
  • Page 35 35
  • Page 36 36
  • Page 37 37
  • Page 38 38
  • Page 39 39
  • Page 40 40
  • Page 41 41
  • Page 42 42
  • Page 43 43
  • Page 44 44
  • Page 45 45
  • Page 46 46
  • Page 47 47
  • Page 48 48
  • Page 49 49
  • Page 50 50
  • Page 51 51
  • Page 52 52
  • Page 53 53
  • Page 54 54
  • Page 55 55
  • Page 56 56
  • Page 57 57
  • Page 58 58
  • Page 59 59
  • Page 60 60
  • Page 61 61
  • Page 62 62
  • Page 63 63
  • Page 64 64
  • Page 65 65
  • Page 66 66
  • Page 67 67
  • Page 68 68
  • Page 69 69
  • Page 70 70
  • Page 71 71
  • Page 72 72

AEG CB6142-1-BFRANCE Handleiding

Type
Handleiding
Deze handleiding is ook geschikt voor