NL
JT 367
461965623631
BEKNOPTE HANDLEIDING
TECHNISCHE SPECIFICATIES
GEBRUIK DEZE FUNCTIE bij de bereiding van:
Kaastosti's en warme sandwiches
Worstjes
Gerechten aan het spit
Pommes duchesse
Gegratineerd fruit
AUTO COOK
GEBRUIK DEZE FUNCTIE bij de bereiding van:
Meringues
Gebak
Taarten
Sou és
Gevogelte
Geroosterd vlees
HETELUCHT COMBI
HETELUCHT
GRILL
COMBIGRILL
GEBRUIK DEZE FUNCTIE om de lege oven voor te ver-
warmen.
ZET GEEN VOEDSEL in de oven vóór of tijdens het
voorverwarmen. Dit zal door de hoge temperatu-
ur verbranden.
HET VOORVERWARMEN moet altijd worden uitgevo-
erd met een lege oven.
SNEL VERWARMEN
GEBRUIK DEZE FUNCTIE voor de voedingsmiddelen in
de tabel.
G
EBRUIK DE BAKPLAAT NIET bij de voed-
selcategorieën 1 en 2.
LET OP
N
A HET VOORVERWARMEN stopt de oven en wordt u
gevraagd om het voedsel te plaatsen (“ADD").
AUTO HETELUCHT COMBI
GEBRUIK DEZE FUNCTIE UITSLUITEND om te koken.
Deze functie kan gebruikt worden voor de voed-
ingsmiddelen in onderstaande tabel.
AUTO VERWARMEN
GEBRUIK DEZE FUNCTIE ALLEEN voor ontdooien.
De functie Jet ontdooien kan uitsluitend worden ge-
bruikt voor het snel ontdooien van voedsel dat valt
onder de hier genoemde categorieën. Gebruik de
functie handmatig ontdooien voor andere, niet ge-
noemde soorten voedsel of gewichten.
LET OP
O
M PERFECTE RESULTATEN TE BEHALEN is het NOODZA-
KELIJK om:
Het GEWICHT van het geselecteerde voedsel
zo nauwkeurig mogelijk in te voeren.
Het voedsel om te draaien wanneer dit wordt
gevraagd.
JET ONTDOOIEN
GEBRUIK DEZE FUNCTIE BIJ de bereiding van
geroosterd vlees, gevogelte, aardappelen in de
schil, diepvriesmaaltijden, taarten, gebak, vis en
pudding.
G
EBRUIK DEZE FUNCTIE voor het opwarmen van kant-
en-klaar voedsel of melk.
VOEDINGSGROEP HOEVEELHEID
q
MAALTIJD 250 G - 600 G
w
SOEP 200 G - 800 G
e
DIEPVRIESMAALTIJD 250 G - 600 G
r
MELK 100 G - 500 G
t
STOOFSCHOTEL 200 G - 800 G
VOOR VOEDSEL DAT NIET IN DEZE TABEL is genoemd of
dat minder of meer weegt dan het aanbevolen
gewicht, moet u de procedure voor "Bereiden en
opwarmen met de magnetron" aanhouden.
q
KIP 800 G - 1500 G
w
BEVROREN LASAGNE 400 G - 1000 G
e
KOEKJES
r
BROODDEEG IN BLIK
t
DIEPVRIESBROODJES
VOOR VOEDSEL DAT NIET IN DEZE TABEL WORDT GENOEMD
of dat minder of meer weegt dan het aanbevo-
len gewicht, moet u de procedure voor "Hete-
lucht Combi" volgen.
VOEDINGSGROEP HOEVEELHEID
q
GEBAKKEN AARDAPPELEN 200 G - 1 KG
w
VERSE GROENTEN 200 G - 800 G
e
DIEPVRIESGROENTEN 200 G - 800 G
r
GROENTEN UIT BLIK 200 G - 600 G
t
POPCORN 90 G - 100 G
VOOR VOEDSEL DAT NIET IN DEZE TABEL is genoemd of
dat minder of meer weegt dan het aanbevolen
gewicht, moet u de procedure voor "Bereiden en
opwarmen met de magnetron" aanhouden.
VOEDINGSSPANNING 230 V/50 HZ
NOMINAAL INGANGSVERMOGEN 2200 W
Z
EKERING 10 A
U
ITGANGSVERMOGEN MAGNETRON 1000 W
GRILL 1200 W
H
ETELUCHT 1500 W
A
FMETINGEN BUITENKANT (HXBXD) 377 X 487 X 538
A
FMETINGEN BINNENKANT (HXBXD) 210 X 395 X 370
HET JUISTE VERMOGEN KIEZEN
V
ERMOGEN
AANBEVOLEN GEBRUIK:
650 W
B
EREIDEN VAN groenten en gegrati-
neerde gerechten
350 - 500 W B
EREIDEN VAN gevogelte en lasagne
160 - 350 W
BEREIDEN VAN vis en bevroren gegra-
tineerde gerechten
160 W BEREIDEN VAN vlees
90 W G
RATINEREN VAN fruit
0 W
A
LLEEN EEN BRUIN KORSTJE GEVEN
tijdens de bereiding
VOEDINGSGROEP HOEVEELHEID
q
VLEES 100 G – 2 KG
w
GEVOGELTE 100 G - 3 KG
e
VIS 100 G – 2 KG
r
GROENTEN 100 G – 2 KG
t
BROOD 100 G – 2 KG
HET JUISTE VERMOGEN KIEZEN
V
ERMOGEN AANBEVOLEN GEBRUIK:
350 W
B
EREIDEN VAN gevogelte, aardappe-
len in de schil, lasagne en vis
160 W
B
EREIDEN VAN geroosterd vlees en
vruchtentaarten
90 W B
EREIDEN VAN taarten en gebak