Algemene acties tijdens bediening van het apparaat
-
2.
-
No Programma No Programma No Programma
Jam
2
8 Cake Bake
3
4
5
Gluten Free Bread Oatmeal Dessert
6
3.
-
4.
-
5.
-
6.
de knoppen te drukken en .
Let op dat in programma’s 1-7 met behulp van de knoppen en kan de
tijd ingesteld worden waarna het gerecht klaar is, met inbegrip van uit-
gestelde start (daarbij de bereidingstijd verandert niet). In programma’s 12,
15-17 met dezelfde knoppen kan de bereidingstijd verandert worden.
8.
-
-
-
Uithalen van gebakken brood
WAARSCHUWING! Vergeet niet dat aan het einde van het bereidingsproces
zijn het brood, vorm en oven vrij heet! Wees voorzichtig, gebruik ovenwanten
om brandwonden te voorkomen! Zet de hete vorm met brood niet op het
tafelkleed, plastic of andere warmte-gevoelige ondergrond die vlam kan vatten
of smelten!
2.
-
3.
BELANGRIJK: Reinig het inwendige oppervlak van de vorm en het apparaat
na elk gebruik.
Omgaan met de bakvorm
-
-
2.
-
3.
-
Snijden en bewaren van brood
-
Functie van automatische handhaving van temperatuur van klare
gerecht (automatische opwarming)
-
Instelling van uitgestelde start
2. -
3.
Voorbeeld. Nu is 21:00 uur en u wilt dat brood tot 07:00 afgebakt is, dus na
10 uur. Laten we zeggen dat u hebt voor de volgende parameters gekozen:
Programma 1, product gewicht 750 g, aanbakkorst medium. Het display toont
bereidingstijd 02:55 uur. Houd de knop ingedrukt totdat het display de
getallen 10:00 toont. Als u de gewenste tijd heeft gemist door op de knop
te drukken kunt u de tijd verminderen. U heeft een uitgestelde start ingesteld.
Nu zal het bakproces na 10 uur voltooien, dat wil zeggen, om 07:00 uur zal
het verse geurige brood voor u klaar staan.
III.
-
2.
3.
4.
-
WAARSCHUWING! Dompel het apparaat en het netsnoer niet in water of an-
dere vloeistof. Broodbakmachine en haar onderdelen zijn niet geschikt voor
het wassen in de vaatwasmachine.
Bij de reiniging van de broodbakmachine en haar onderdelengebruik geen
schuurmiddelen of sponsjes met harde of schurende laag en chemisch
agressieve stoffen.
-
5.
6.