77
NL
O
ventoebehoren (volgens model)
Plaats deze ovenschaal onder het ovenrooster om braadvet en braadsap op te
vangen. U kan deze braadslee ook voor de helft met water vullen om een
gerecht in bain-marie te bereiden. Leg nooit te roosteren of te braden vlees in
de braadslee. De braadslee zal dan sterk spatten op de ovenwanden.
Ovenrooster met kantelbeveiliging
Op dit rooster kan u alle soorten schotels en
bakvormen met het te bereiden of te
gratineren gerecht plaatsen.
Achterzijde
Voorzijde
Diepe ovenschaal + rooster
(
braadslee)
Deze ovenschaal dient als bakplaat en heeft een
gebogen rand. Gebruik deze bakplaat voor de
bereiding van patisserie zoals soezen, meringue,
madeleinekoekjes, gebak van bladerdeeg...
8
9
vervolgens het te braden vlees tegen de vork op het spit en schuif tenslotte de tweede braad-
vork op het spit. Schuif het vlees met de twee vorken tot in het midden van het braadspit en
draai de twee vorken vast.
• Plaats het braadspit op het draagkader.
• Druk de punt van het braadspit voorzichtig in de opening achteraan in de oven om
het spit vast te zetten.
• Verwijder het handvat door het los te schroeven. Na de bereiding kan u dit handvat opnieuw op
het spit vastschroeven zonder zich te verbranden. Het uiteinde van het handvat is zo
ontworpen dat u het makkelijk kan losdraaien.
Draaispit
Hoe gebruik ik het draaispit?
• Plaats de diepe ovenschaal in de eerste
inschuifsleuf vanaf de ovenbodem om braadsap-
pen op te vangen. Indien u een zeer groot stuk
vlees dient te bereiden, kan u de diepe
ovenschaal op de ovenbodem plaatsen.
• Schuif een eerste braadvork op het spit, plaats
11
Achterzijde
Voorzijde
Ovenrooster met kantelbeveiliging
met gebogen randen
Gebruik : zie ovenrooster hierboven.
De vorm van dit ovenrooster is speciaal
ontwikkeld om uw gerecht op een hoogte tussen
twee inschuifsleuven in te kunnen bakken.
10