1
800 g - 1,5 kg Kip
2
400 g - 1 kg Diepvries Lasagna
3
4
5
Koekjes
Brooddeeg in blik
Diepvries broodjes
1
2-4 stuks (250g elk) Gepofte aardappelen
2
250g - 1kg Gekookte aardappelen
3
250 g - 750 g Diepvries Groenten
Gebruik deze functie voor het opwarmen van
reeds bereid voedsel, diepvries, koud of op
kamertemperatuur.
Het netto gewicht moet blijven liggen tussen
250 - 600 g bij het gebruik van deze functie.
1
250 g - 600 g Patates frites
2
250 g - 500 g Pizza, dunne bodem
3
300 g - 800 g Panpizza
4
400 g - 800 g Quiche
5
250 g - 600 g Kippenvleugels
1
100 g - 2 kg Vlees
2
100 g - 3 kg Gevogelte
3
100 g - 2 kg Vis
4
100 g - 2 kg Groenten
5
100 g - 2 kg Brood
NL
JT 359
BEKNOPTE HANDLEIDING
6
de
SENSE STOMEN
Gebruik deze functie voor voedsel zoals
groenten, vis, rijst en pasta. Deze functie
moet worden gebruikt met de meegeleverde
stomer. Als u iets anders dan de stomer
gebruikt, dan gelden onderstaande
richtlijnen.
Dek het voedsel altijd af met een deksel.
Zorg ervoor dat schaal en deksel geschikt zijn
voor de magnetron, voordat u hen gebruikt.
Als u geen deksel heeft dat de gekozen
schaal kan afdekken, kunt u in plaats ervan
een bord gebruiken. Dit moet dan met de
onderkant naar de binnenkant van de schaal
worden geplaatst.
Gebruik geen plastic of aluminium
omhulsels voor het afdekken van het voedsel.
6
de
SENSE KOKEN
AUTO HETE LUCHT
Gebruik deze functie UITSLUITEND om te
koken. Deze functie kan uitsluitend worden
gebruikt voor het voedsel dat valt onder de
hier gegeven categoriën. Raadpleeg
“Magnetronfunctie” voor ander voedsel en
voor gewichten die hier niet worden
genoemd.
Gebruik deze functie voor het koken vanaf
rauw of bevroren. Auto Hete Lucht mag
uitsluitend worden gebruikt voor voedsel dat
valt onder de hier genoemde categoriën.
Gebruik ”Hete Lucht of Hete Lucht Combi ”
voor ander voedsel of voor niet genoemde
gewichten.
GRILL
Gebruik deze functie bij het bereiden van:
! Kaastoast & Warne sandwich
! Worstjes
! Grillspit
! Pommes Duchess
! Gegratineerd fruit
GRILL COMBI
Gebruik deze functie bij het bereiden van:
! Aardappelgratin
! Visgratin
! Kip in stukken
! Lasagna
! Gevulde groenten
CRISP
Met deze functie kunt u pizza’s en andere
deegwaren bereiden en opwarmen. De
functie is ook geschikt voor het bakken van
spek, eieren, worstjes,
hamburgers, enz.
Gebruik ovenhandschoenen
of de meegeleverde speciale
crisphandgreep om de hete
crispplaat uit de oven te nemen.
QUICK HEAT (SNEL VERHITTEN)
Gebruik deze functie om de lege oven voor te
verwarmen.
Zet geen voedsel vóór of tijdens het
voorverwarmen in de oven. Door de grote
hitte kan het verbranden.
Het voorverwarmen moet altijd worden
uitgevoerd met een lege oven.
HETELUCHT
Gebruik deze functie bij de bereiding van
meringues, gebak, biscuitgebak, soufflé,
gevogelte en geroosterd vlees.
HETE LUCHT COMBI
Gebruik deze functie voor de bereiding van
geroosterd vlees, gevogelte, aardappelen in
de schil, diepvriesvoedsel, biscuitgebak,
gebak, vis en pudding.
JET DEFROST (Straalontdooien)
Gebruik deze functie UITSLUITEND om te
ontdooien. De Jet Defrost-functie
(Straalontdooien) kan uitsluitend worden
gebruikt voor het snel ontdooien van voedsel
dat valt onder de hier genoemde categorieën.
Gebruik handmatig ontdooien voor ander
voedsel of gewichten die niet genoemd
worden.
6
de
SENSE CRISP
Gebruik deze functie voor het snel
opwarmen van voedsel van diepvries naar
serveertemperatuur.
6
de
SENSE OPWARMEN
LET OP
Na afloop van de PREHEATING
(voorverwarmingsproces) stopt de oven en
vraagt u er voedsel in te doen “ADD”.
TECHNISCHE SPECIFICATIE
LET OP
Gebruik voor gekookte aardappelen en
diepvries groenten de onderkant van de
stomer en dek de stomer af met een deksel.
Opmerking: gebruik de magnetronfunctie nooit als de oven leeg is
Gebruik de bakplaat niet bij de
voedselklassen 1 & 2.
Voedingsspanning
230 V/50 Hz
Opgegeven ingangsvermogen
2200 W
Zekering
10 A
MW uitgangsvermogen
1000 W
Grill
1300 W
Hete Lucht (Forced Air)
1600 W
H x B x D
Buitenmaten:
377 x 487 x 515
Binnenmaten oven:
210 x 395 x 370
LET OP
Om perfecte resultaten te behalen is het
NOODZAKELIJK om:
— Het GEWICHT van het geselecteerde
voedsel zo nauwkeurig mogelijk in te
voeren.
— Het voedsel om te draaien wanneer dit
wordt aangegeven.