Gebruik
Staafmixer
De staafmixer is bedoeld voor:
- Het mengen van vloeistoffen, zoals
zuivelproducten, sauzen, soepen,
vruchtensappen, gemengde dranken en
milkshakes.
- Het mengen van zachte ingrediënten, zoals
eieren, meel en boter, voor het maken van
beslag en mayonaise.
- Het pureren van gekookte ingrediënten,
bijvoorbeeld voor het maken van babyvoeding.
1 Dompel de meskooi volledig in de
ingrediënten.
2 Schakel het apparaat in en meng de
ingrediënten door het apparaat langzaam
in het rond en op en neer te bewegen.
Hakmolen (alleen type HR1351)
◗ De hakmolen kan worden gebruikt voor het
hakken van ingrediënten zoals noten, vlees,
uien, harde kaas, gedroogd fruit, chocolade,
knoflook, kruiden, droog brood, enz.
◗ Zorg ervoor dat het koppelstuk goed op de
beker van de hakmolen bevestigd is.
1 Als de ingrediënten tegen de wand van de
hakmolen kleven, kunt u dit verhelpen
door vloeistof toe te voegen of door ze
met behulp van een spatel van de wand los
te werken.
NEDERLANDS 17