Directe bereiding met stoom
Vul het reservoir met water en leg het voedsel dat u wilt bereiden op het stalen rooster in de
dieetschaal. (Gebruik het deksel niet - zie afb. 8)
Om dit type bereiding te gebruiken, moet de spuitmond C in de flexibele rubberen slang B
worden gestoken, zoals weergegeven in afbeelding 5.
Bij het bereiden van hele kip, eend, kalkoen, geit, grote vis of dergelijke dient u de spuitmond
C rechtstreeks in de holte van het vlees te steken, waarbij u erop moet letten dat de gaatjes
niet geblokkeerd worden (zie afb. 6).
Steek met lichte druk de aansluiting A van de rubberen slang in het contact voor de uitvoer
van stoom (E), linksboven in de oven (zie afbeelding 7).
Plaats vervolgens de schaal op het rooster op niveau 1 of 2 van de oven.
Zorg ervoor dat de flexibele rubberen slang niet geblokkeerd wordt en niet in contact komt
met de warmte-elementen in het bovenste gedeelte van de oven. Stel de oven in op de
stoomfunctie, zoals aangegeven in het instructieboekje bij de oven.
E
Afb. 8
Afb. 6
Afb. 5
Afb. 7