NL
-+
VT 264
BEKNOPTE HANDLEIDING
BEDIENINGSPANEEL
DIGITAAL DISPLAY
Op het display zijn ook een
24-uursklok en indicatiesym-
bolen aanwezig.
M
AGNETRON-TOETS
Gebruik deze toets om
het gewenste magne-
tronvermogen in te
stellen.
J
ET DEFROST-TOETS
Gebruik deze toets om de
Jet Defrost-functie te se-
lecteren en om het type
voedsel te selecteren dat
moet worden ontdooid.
DE BEREIDING ONDERBREKEN OF STOPPEN
DE BEREIDING ONDERBREKEN :
Door de deur te openen kan de
bereiding worden onderbroken
om het voedsel te controleren,
om te draaien of door te roeren.
De instelling blijft 10 minuten lang gehandhaafd.
V
ERDERGAAN MET DE BEREIDING :
Sluit de deur en druk EENMAAL op de start-
toets. De bereiding wordt hervat vanaf het punt
waarop deze is onderbroken.
Druk TWEEMAAL op de starttoets om
de tijd met 30 seconden te verlengen.
A
LS U NIET VERDER WILT GAAN :
Haal het voedsel uit de oven,
sluit de deur en druk op de STOP-
toets.
E
R KLINKT gedurende 10 minuten om de minuut
een piepsignaal wanneer de berei-
ding voltooid is. Druk op de STOP-
toets of open de deur om het signaal
uit te schakelen.
OPMERKING: de oven houdt de instellingen slechts
60 seconden vast als de deur geopend en ver-
volgens gesloten wordt nadat de bereiding vol-
tooid is.
I
NSTEL-KNOP
Gebruik deze knop om de be-
reidingstijd of het gewicht in
te stellen.
K
LOK-TOETS
Gebruik deze toets om de
24-uursklok in te stellen.
S
TOP-TOETS
Gebruik deze toets om een
ovenfunctie te stoppen of
te resetten.
D
RAAIPLATEAU STOPPEN-TOETS
Gebruik deze toets om het draaiplateau te
stoppen. Deze functie kan alleen gebruikt
worden bij bereiding met de magnetronfunc-
tie. De toets werkt niet bij andere functies.
J
ET MENU -TOETS
Gebruik deze toets om de Jet
Menu-functie te
selecteren en de voedings-
groep te kiezen.
G
RILL-TOETS
Gebruik deze toets om de
grillfunctie te selecteren.
MAGNETRONVERMOGEN KIEZEN
JET START-TOETS
Gebruik deze toets om de
bereiding te starten of om
de Jet Start-functie te acti-
veren.
ALLEEN MAGNETRONFUNCTIE
V
ERMOGEN AANBEVOLEN GEBRUIK:
JET
(800 W)
O
PWARMEN VAN DRANKEN, water, heldere soepen, ko e, thee of ander voedsel met een hoog
watergehalte. Wanneer het voedsel eieren of room bevat, moet u een lager niveau kiezen.
650 W B
EREIDEN VAN vis, vlees, groenten enz.
500 W
V
OORZICHTIG BEREIDEN VAN eiwitrijke sauzen, kaas- en eiergerechten en voor het afmaken van
casseroles.
350 W L
ATEN SUDDEREN VAN STOOFSCHOTELS, smelten van boter.
160 W O
NTDOOIEN. Zacht laten worden van boter, kaas.
90 W IJ
S ZACHT laten worden.