A. Bedieningspaneel
B. Koelvak
1. Verlichting
2. Filter in ventilator
2a. knop ventilator
2b. afdekking ventilator
3. Schappen / Schappenzone
4. Flessenrek
5. Ventilatiesysteem Multi-flow
6. Koudste vak (ideaal voor vlees en vis)
7. Typeplaatje met handelsnaam
8. Crisper voor groente en fruit
9. Verdeler crisper
10. Set voor het omkeren van de deur
11. Afscheider
12. Deurvakken
C. Vriesvak
13. Bovenste lade of klep (invrieszone)
14. IJsbakje en/of koude-element
15. Schappen
16. Zone voor het bewaren van ingevroren voedsel
16a. "Eco green"-korf (alleen bij de modellen met
ECO GREEN-functie)
17. Deurafdichtingen
Antibacteriële bescherming (afhankelijk van het
model):
- Antibacterieel filter in de ventilator (2)
- Antibacteriële toevoegingen in de Crisper (8)
- De deurafdichtingen zijn gemaakt van materiaal dat de
groei van bacteriën remt (17).
Opmerkingen:
- Afhankelijk van het model kan het aantal en het type
accessoires verschillen.
- Bij een stroomuitval helpt het koude-element om de
optimale bewaartemperatuur langer vast te houden.
- Alle schappen en deurvakken zijn uitneembaar.
- De binnentemperatuur van het apparaat is afhankelijk van
de omgevingstemperatuur, hoe vaak de deuren worden
geopend en de plaats van het apparaat. Bij de instelling
van de temperatuur moet u rekening houden met deze
factoren.
- De accessoires van het apparaat zijn niet geschikt om in
de afwasmachine af te wassen.
- Na het plaatsen van het voedsel moet u ervoor zorgen
dat de deur van het vriesvak goed gesloten is.
BEWAARRUIMTE VERGROTEN
De vriezer kan gebruikt worden zonder de korven / klep
om meer ruimte te maken, minder energie te verbruiken
en voor grote producten.
U kunt het voedsel direct op de rekken plaatsen. Als u
grote hoeveelheden voedsel moet invriezen, is het
raadzaam dat u de onderste korf niet uit de vriezer neemt
en dat u het in te vriezen voedsel in het vriesvak bovenaan
plaatst.
IN WERKING STELLEN VAN HET APPARAAT
Nadat de stekker in het stopcontact is gestoken, begint het
apparaat automatisch te werken.
Wacht, nadat u het apparaat heeft ingeschakeld, minstens
4-6 uur voordat u levensmiddelen in het apparaat legt.
De indicatielampjes op het bedieningspaneel gaan ongeveer
1 seconde branden en na het initialisatieproces wordt de
instelling weergegeven.
Opmerking: Als er voedsel in de koelkast wordt geplaatst
voordat het apparaat voldoende gekoeld is, kan het voedsel
bederven.
ORDENINGSMAT (afhankelijk van het model)
De ordeningsmat is een mat die
ontworpen is om de ruimte op
het schap beter in te delen, en
om een zachter oppervlak te
hebben wanneer u zware
producten op het schap legt.
Sommige uitsparingen kunnen
ook gebruikt worden om flessen op te leggen (horizontaal
geplaatst). Om de mat te verwijderen (om hem te reinigen
of om hem op een ander schap te gebruiken) verwijdert u
eerst het schap waarop de mat nu ligt. De mat kan in de
afwasmachine gewassen worden.
HYDROSENSE-SCHAPPEN (afhankelijk van het
model)
De speciale randen van de HydroSense-schappen creëren
een barrière die gemorste vloeistoffen opvangt en het
schoonmaken vereenvoudigt, omdat de vloeistoffen niet op
de schappen eronder terecht komen.
NETSCHAP (afhankelijk van het model)
Het netschap is een net dat
gebruikt kan worden om kleine
producten direct onder het
glazen schap te bewaren,
waardoor u deze ruimte ten volle
benut. Trek het netschap omlaag
(aan het lipje aan de voorkant)
om het te vullen/leeg te halen.
Het net is flexibel: belast het niet te zwaar met grote of
zware producten. Maximaal toegestaan gewicht: 2 kg.
Om het net te verwijderen (om het te reinigen of om het
onder een ander schap te gebruiken) verwijdert u eerst het
glazen schap waaronder het net nu geplaatst is. Het
netschap kan in de afwasmachine gewassen worden.
F NLGB AECA
UKR
ROBG
RUS
HSKCZPLFINDKNSGRIPED
PRODUCTINFORMATIEBLAD
NL