Whirlpool FT 439 BL Program Chart

Type
Program Chart

Deze handleiding is ook geschikt voor

FT 339
NL
FT 439
BEKNOPTE HANDLEIDING
BEDIENINGSPANEEL
DIGITAAL DISPLAY
Op het display zijn een 24-
uursklok en indicatiesymbolen
aanwezig.
F
ORCED AIR-TOETS
Gebruik deze toets om de he-
teluchtfunctie te selecteren en
om de gewenste temperatuur
in te stellen.
J
ET MENU CRISP - TOETS
Gebruik deze toets om de Jet
Menu Crisp-functie te selec-
teren en de voedingsgroep te
kiezen.
VERMOGEN-TOETS
Gebruik deze toets om het ge-
wenste magnetronvermogen
in te stellen.
DE BEREIDING ONDERBREKEN OF STOPPEN
DE BEREIDING ONDERBREKEN :
Door de deur te openen kan de
bereiding worden onderbroken
om het voedsel te controleren,
om te draaien of door te roeren.
De instelling blijft 10 minuten lang gehandhaafd.
VERDERGAAN MET DE BEREIDING :
Sluit de deur en druk EENMAAL op de
starttoets. De bereiding wordt hervat
vanaf het punt waarop deze is onderbro-
ken.
Druk TWEEMAAL op de starttoets om de tijd met
30 seconden te verlengen.
A
LS U NIET VERDER WILT GAAN :
Haal het voedsel uit de oven, sluit de
deur en druk op de STOPtoets.
E
R KLINKT gedurende 10 minuten om de minuut
een piepsignaal wanneer de berei-
ding voltooid is. Druk op de STOP
toets of open de deur om het signaal
uit te schakelen.
OPMERKING: de oven houdt de instellingen slechts
60 seconden vast als de deur geopend en ver-
volgens gesloten wordt nadat de bereiding vol-
tooid is.
J
ET PREHEAT-TOETS
Gebruik deze toets om de Jet
Preheat-functie te selecteren
en om de gewenste tempera-
tuur in te stellen.
I
NSTELKNOP
Gebruik deze knop om de be-
reidingstijd of het gewicht in
te stellen.
K
LOK-TOETS
Gebruik deze toets om de 24-
uursklok in te stellen.
G
RILL-TOETS
Gebruik deze toets om de grill-
functie te selecteren.
S
TOP-TOETS
Gebruik deze toets om een
ovenfunctie te stoppen of te
resetten.
D
RAAIPLATEAU STOPPEN-TOETS
Gebruik deze toets om het draaiplateau te
stoppen. Deze functie kan alleen gebruikt wor-
den bij bereiding met de magnetronfunctie en
gecombineerde grill- en magnetronfuncties.
De toets werkt niet bij andere functies.
J
ET DEFROST-TOET S
Gebruik deze toets om de Jet
Defrost-functie te selecteren
en om het type voedsel te se-
lecteren dat moet worden
ontdooid.
S
TEAM-TOETS
Gebruik deze toets om de
stoomfunctie te selecteren en
de voedingsgroep te kiezen.
J
ET AIR-TOETS
Gebruik deze toets om de Jet
Air-functie te selecteren en
om de voedingsgroep te se-
lecteren.
MAGNETRONVERMOGEN KIEZEN
CRISP-TOETS
Gebruik deze toets om de
crispfunctie te selecteren.
J
ET START-TOET S
Gebruik deze toets om de be-
reiding te starten of om de
Jet Start-functie te activeren.
ALLEEN MAGNETRONFUNCTIE
V
ERMOGEN AANBEVOLEN GEBRUIK:
JET
950 W
V
ERWARMEN van dranken, water, heldere soepen, ko e, thee of ander voedsel met een
hoog watergehalte. Wanneer het voedsel eieren of room bevat, moet u een lager niveau
kiezen.
750 W B
EREIDEN van vis, vlees, groenten enz.
650 W B
EREIDEN van gerechten die u tijdens het opwarmen niet kunt roeren.
500 W
V
OORZICHTIG BEREIDEN van eiwitrijke sauzen, kaas- en eiergerechten en voor het afmaken
van casseroles.
350 W L
ATEN SUDDEREN van stoofschotels, smelten van boter.
160 W O
NTDOOIEN.
90 W Z
ACHT LATEN WORDEN van boter, kaas en ijs.
FT 339
NL
461965624812
FT 439
BEKNOPTE HANDLEIDING
TECHNISCHE SPECIFICATIES
GEBRUIK DEZE FUNCTIE bij de bereiding van:
Kaastosti's en warme sandwiches
Worstjes
Gerechten aan het spit
Pommes duchesse
Gegratineerd fruit
JET MENU CRISP
GEBRUIK DEZE FUNCTIE bij de bereiding van:
Meringues
Gebak
Taarten
Sou és
Gevogelte
Geroosterd vlees
HETELUCHT COMBI
RU
IK
DE
DE
ZE
E
ZE
F
F
F
UN
UN
UN
CT
CT
CT
IE
IE
IE
IE
b
b
b
b
d
d
d
d
e
e
e
e
be
be
be
be
re
re
re
re
id
id
id
id
in
in
in
in
g
g
g
g
va
va
va
n:
n:
n:
RUIK DEZE FUNCTIE
b
b
d
d
e
b
be
re
id
id
i
in
g van:
HETELUCHT
GRILL
COMBIGRILL
CRISP
MET DEZE FUNCTIE kunt u pizza's en andere deegwa-
ren bereiden en opwarmen. De functie is ook ge-
schikt voor het bakken van spek, eieren, worstjes,
hamburgers enz.
G
EBRUIK OVENHANDSCHOENEN
of de meegeleverde spe-
ciale crisphandgreep om
de hete crispplaat uit de oven te nemen.
G
EBRUIK DEZE FUNCTIE om de lege oven voor te ver-
warmen.
ZET GEEN VOEDSEL in de oven vóór of tijdens het
voorverwarmen. Dit zal door de hoge temperatu-
ur verbranden.
JET PREHEAT
GEBRUIK DEZE FUNCTIE voor het bakken van cakemix,
mu ns en koekjes.
Z
ET HET VOEDSEL ALTIJD op het lage rooster.
JET AIR
VOEDINGSGROEP HOEVEELHEID
q
CAKEMIX 400 G - 800 G
w
MUFFINS 1 PLAAT
e
KOEKJES 1 PLAAT
GEBRUIK DEZE FUNCTIE OM verschillende soorten be-
vroren voedsel te bereiden.
D
E OVEN SELECTEERT automatisch de bereidingsme-
thode, tijd en vermogen.
STEAM STOMEN
GEBRUIK DEZE FUNCTIE ALLEEN voor ontdooien.
De Jet Defrost-functie kan uitsluitend worden ge-
bruikt voor het snel ontdooien van voedsel dat valt
onder de hier genoemde categorieën. Gebruik de
functie handmatig ontdooien voor andere, niet ge-
noemde soorten voedsel of gewichten.
LET OP
O
M PERFECTE RESULTATEN TE BEHALEN is het NOODZA-
KELIJK om:
Het GEWICHT van het geselecteerde voedsel
zo nauwkeurig mogelijk in te voeren.
Het voedsel om te draaien wanneer dit wordt
gevraagd.
R
UI
K
DE
ZE
F
F
UN
UN
CT
CT
IE
IE
IE
AL
AL
AL
AL
LE
LE
LE
LE
EN
EN
EN
EN
v
v
v
oo
oo
oo
oo
r
r
r
r
on
on
on
on
td
td
td
td
oo
oo
oo
i
ie
ie
ie
n
n
n.
JET DEFROST
GEBRUIK DEZE FUNCTIE BIJ de bereiding van geroos-
terd vlees, gevogelte, aardappelen in de schil,
diepvriesmaaltijden, taarten, gebak, vis en pud-
ding.
q
AARDAPPELEN / KNOLGROENTEN 150 G - 500 G
w
GROENTEN
(bloemkool en broccoli)
150 G - 500 G
e
BEVROREN GROENTEN 150 G - 500 G
r
VISFILETS 150 G - 500 G
HET VOORVERWARMEN moet altijd worden uitgevo-
erd met een lege oven.
VOEDINGSSPANNING 230 V/50 HZ
NOMINAAL INGANGSVERMOGEN 2200 W
Z
EKERING 10 A
U
ITGANGSVERMOGEN MAGNETRON 950 W
G
RILL 1000 W
H
ETELUCHT 1300 W
A
FMETINGEN BUITENKANT (HXBXD) 333 X 548 X 533
A
FMETINGEN BINNENKANT (HXBXD) 225 X 345 X 340
HET JUISTE VERMOGEN KIEZEN
V
ERMOGEN
AANBEVOLEN GEBRUIK:
650 W
B
EREIDEN VAN groenten en gegrati-
neerde gerechten
350  500 W B
EREIDEN VAN gevogelte en lasagne
160  350 W
B
EREIDEN VAN vis en bevroren gegra-
tineerde gerechten
160 W B
EREIDEN VAN vlees
90 W G
RATINEREN VAN fruit
0 W
ALLEEN EEN BRUIN KORSTJE GEVEN tij-
dens de bereiding
VOEDINGSGROEP HOEVEELHEID
q
VLEES 100 G – 2 KG
w
GEVOGELTE 100 G - 2,5 KG
e
VIS 100 G - 1,5 KG
r
GROENTEN 100 G - 1,5 KG
t
BROOD 100 G - 1 KG
VOEDINGSGROEP
AANBEVOLEN
HOEVEELHEID
q
RIJSTGERECHTEN 300 G - 650 G
w
PASTAGERECHTEN 250 G - 550 G
e
SOEP 250 G - 1000 G
r
KANT-EN-KLAAR
MAALTIJD /
DIEPVRIESMAALTIJD
200 G - 500 G
t
GEMENGDE GRO-
ENTEN
150 G - 600 G
y
KIPPENBORST / KIP-
NUGGETS
250 G - 500 G
u
FRANSE FRITES 250 G - 500 G
i
DUNNE PIZZA 250 G - 750 G
o
PANPIZZA 300 G - 750 G
a
QUICHE 250 G - 600 G
s
GEPANEERDE VIS /
VISSTICKS
250 G - 500 G
d
CORDON BLEU 1 - 4 STUKS
(100 - 125 G PER STUK)
V
OOR VOEDSEL DAT NIET IN DEZE TABEL wordt ge-
noemd of dat minder of meer weegt dan het
aanbevolen gewicht, moet u de procedure
voor "Bereiden en opwarmen met de magne-
tron" aanhouden.
OPMERKING:
Tijdens het voorverwarmen kan een beetje olie
of boter op de crispplaat worden aangebracht.
HET JUISTE VERMOGEN KIEZEN
V
ERMOGEN AANBEVOLEN GEBRUIK:
350 W
BEREIDEN VAN gevogelte, aardappe-
len in de schil, lasagne en vis
160 W
B
EREIDEN VAN geroosterd vlees en
vruchtentaarten
90 W B
EREIDEN VAN taarten en gebak
  • Page 1 1
  • Page 2 2

Whirlpool FT 439 BL Program Chart

Type
Program Chart
Deze handleiding is ook geschikt voor