125
NL
Oventoebehoren
Schaal + rooster
(vetvanger)
Dit vangt, als u het onder het rooster plaatst, het
nat en het vet op bij het roosteren. Het kan ook
half met water gevuld gebruikt worden om au
bain-marie te koken. Plaats vlees niet recht-
streeks in deze ovenschotel, omdat dan vocht en
vet tegen de wanden van de oven zal opspatten.
Multifunctionele schaal
(vetvanger)
Dit dient om het braadnat en het braadvet op te van-
gen in de stand "sterke grill" of "grill + hetelucht".
Let er wel op dat de grootte van het te bakken
gerecht geschikt is (bijv: gevogelte met een
groentenkrans eromheen, bij een matige tem-
peratuur). Dit vangt, als u het in de richel onder
de grill plaatst, het braadnat en het braadvet op
bij het roosteren. Kan ook half met water
gevuld gebruikt worden om au bain-marie te koken.
Draaispit
• Plaats de spitsteun in de gleuven van de vet-
vanger (zie tekening).
• plaats het geheel in de oven op de tweede richel
(van onderaf geteld). Nadat u het te braden stuk
vlees aan het braadspit heeft gestoken, plaatst u
het spit op de steun, verschuift u het geheel zo dat
de punt van het spit in de motor achter in de over
komt. Haal het handvat eraf door dit los te draaien.
Als het gaar is, haalt u het geheel uit de oven. Aan
het einde van het handvat vindt u een matrijs
waarmee u de vorken kunt losschroeven.
Gebakplaat met anti-aanbaklaag
(op het rooster te plaatsen)
Deze plaat kunt u op het ovenrooster plaatsen en
is geschikt voor de bereiding van gebak, zoete of
hartige taart, pizza.
Omdat er een anti-aanbaklaag op is aangebracht,
gaan de gerechten niet vastzitten aan de plaat.
Gebruik ovenwanten bij het uit de oven halen.
Laat de plaat afkoelen voordat u hem in de goot-
steen met de hand reinigt met een afwasmiddel. Gebruik geen schuursponsjes.
LET OP: Niet op de plaat snijden met een mes of metalen pizza-snijder, gebruik
alleen plastic of silicone gerei.
De plaat niet gebruiken bij temperaturen hoger dan 250°C of in de PYROLYSE
functie.
AR
AV
Ovenrooster met kantelbeveiliging
Op dit rooster kan u alle soorten schotels en
bakvormen met het te bereiden of te
gratineren gerecht plaatsen.