2
CONVENTIONEEL
Voor het bereiden van gerechten op één
steunhoogte.
MULTILEVEL
Voor het gelijktijdig bereiden van verschillende
gerechten op verschillende steunhoogtes (maximaal
drie) die dezelfde bereidingstemperatuur hebben. Met
deze functie worden er geen geuren van het ene naar
het andere gerecht overgebracht.
XL COOKING
Voor het braden van grote stukken vlees (meer
dan 2,5 kg). Het is raadzaam om het vlees tijdens de
bereiding te draaien, zodat beide kanten gelijkmatig
bruin worden. Het is ook raadzaam om het stuk vlees
zo vochtig mogelijk te houden, om te voorkomen dat
het teveel uitdroogt.
PIZZA
Voor het bakken van verschillende soorten en
formaten pizza en brood. Verwissel halverwege de
bereiding de positie van de ovenplaten.
GRILL
Voor het grillen van karbonades, spiesen en
worstjes, gratineren van groenten of om brood te
roosteren. Voor het grillen van vlees wordt geadviseerd
de bakplaat te gebruiken om het braadvet op te
vangen: Plaats de pan op één van de niveaus onder de
rooster en voeg 200 ml drinkwater toe.
GRATIN
Voor het grillen van grote stukken vlees
(lamsbouten, rosbief, hele kip). Er wordt geadviseerd de
bakplaat te gebruiken om het braadvet op te vangen:
Plaats de pan op één van de niveaus onder de rooster
en voeg 200 ml drinkwater toe.
ACCESSOIRES
Download voor meer informatie de Gids voor Gebruik en
Onderhoud op docs.indesit.eu
WWW
ROOSTER OPVANGBAK BAKPLAAT ROOSTERGELEIDERS
Het aantal en type van accessoires is afhankelijk van het model dat u aangekocht hebt.
Bij de Whirlpool Consumentenservice kunt u apart andere accessoires aanschaffen.
GEBRUIK VAN DE ACCESSOIRES
• Plaats de rooster op de gewenste hoogte door hem
iets naar boven te kantelen en de geheven achterzijde
(naar boven gericht) eerst neer te leggen. Schuif hem
horizontaal over de roostergeleiders, zo ver mogelijk.
• De andere accessoires, zoals de bakplaat, worden
horizontaal over de geleiders geschoven.
• Om de oven gemakkelijker te kunnen reinigen,
kunnen de geleiders worden verwijderd: trek ze uit
hun zitting.
• De roostergeleiders kunnen op elk niveau worden
verwijderd of gemonteerd.
WARMHOUDEN
Om zoet of hartig deeg goed te laten rijzen. Om
de kwaliteit van het rijzen niet in gevaar te brengen, de
functie niet inschakelen als de oven nog heet is na een
bereidingscyclus.
ONDERWARMTE
Gebruik deze functie om de onderzijde van
de gerechten goudbruin te bakken. Het is raadzaam
voedsel op de 1e/2e steunhoogte te plaatsen. De
functie kan ook worden gebruikt voor langzaam
koken, zoals groenten- en vleesstoofschotels; gebruik
in dit geval de derde steunhoogte. De oven hoeft niet
voorverwarmd te worden.
FREASY COOK
Alle verwarmingselementen en de ventilator
gaan aan en garanderen zo een correcte en uniforme
verspreiding van de warmte in de hele oven.
Voorverwarmen is niet nodig in deze modaliteit.
Deze modaliteit is vooral aangewezen voor het snel
bereiden van voorverpakte etenswaren (diepgevroren
of voorgekookt). De beste resultaten worden verkregen
wanneer maar één niveau tegelijk gebruikt wordt.
ECO HETELUCHT
Gevulde braadstukken en stukken vlees op één
steunhoogte bereiden. Door zachte, intermitterende
luchtcirculatie wordt voorkomen dat het voedsel teveel
uitdroogt. Wanneer deze functie in gebruik is zal het
ECO licht tijdens de bereiding uitgeschakeld blijven,
maar het kan weer tijdelijk worden ingeschakeld door
te drukken op
.
TURN & COOK
Deze functie selecteert automatisch een ideale
temperatuur en tijd voor het bereiden van een groot
aantal recepten zoals vlees, vis, pasta, zoetigheden en
groenten. Activeer de functie wanneer de oven koud is.
FUNCTIES
Download voor meer informatie de Gids voor Gebruik en
Onderhoud op docs.indesit.eu
WWW