AEG CE1100-2-BEURO Handleiding

Categorie
Accessoires voor het maken van koffie
Type
Handleiding

Deze handleiding is ook geschikt voor

COMPETENCE E1100-2
Het omschakelbare inbouwfornuis
Gebruiksaanwijzing
2
Geachte klant,
Lees deze gebruiksaanwijzing aandachtig door.
Let vooral op hoofdstuk “Veiligheid” op de eerste pagina's. Bewaar deze
gebruiksaanwijzing zodat u nog eens iets kunt nalezen. Geef het boekje
door aan een eventuele volgende eigenaar van het apparaat.
In de tekst worden de volgende symbolen gebruikt:
1
Aanwijzingen m.b.t. de veiligheid
Waarschuwing: Aanwijzingen m.b.t. uw persoonlijke veiligheid.
Attentie: Aanwijzingen m.b.t. het voorkomen van schade aan het ap-
paraat.
3
Aanwijzingen en praktische tips
2
Informatie m.b.t. het milieu
1. Deze cijfers leiden u stap voor stap door de bediening van het apparaat.
2. ...
3. ...
Bij technische problemen kunt u altijd contact opnemen met onze ser-
vice-afdeling (adres en telefoonnummer vindt u onder "Klantenser-
vice“).
Zie ook hoofdstuk "Service“.
Gedrukt op milieuvriendelijk gefabriceerd papier.
Wie milieubewust denkt, handelt ook zo ...
3
Inhoud
Veiligheid . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 5
Afvalverwerking . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 7
Beschrijving van het apparaat . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 8
Totaalaanzicht . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 8
Bedieningspaneel . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 9
Uitrusting oven . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 9
Accessoires oven . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 10
Voor het in gebruik nemen . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 11
Dagtijd instellen . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 11
Reinigen voor het in gebruik nemen . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 12
Bedienen van de kookzones . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 13
Koken met de kookzone . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 14
Bedienen van de oven . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 15
Oven in- en uitschakelen . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 15
Ovenfuncties . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 16
Rooster en universele plaat inzetten . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 17
Werken met de elektronische klok . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 18
Uitschakelen van de tijdsindicatie . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 19
Toepassingen, tabellen en tips . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 25
Koken . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 25
Richtlijnen voor het koken op de kookzone . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 26
Bakken . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 27
Tabel bakken . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 29
Tips voor het bakken . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 31
Braden . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 32
Tabel braden . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 33
Vlak-grilleren . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 35
Tabel grilleren . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 35
Inmaken . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 36
Reiniging en onderhoud . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 38
Buitenkant van het apparaat . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 38
Ovenruimte . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 38
Accessoires . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 38
Inschuifroosters . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 39
4
Ovenverlichting . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 40
Bovenwand van de oven reinigen . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 41
Ovendeur . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 43
Ovendeurglas . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 44
Wat is er aan de hand als ... . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 46
Dados técnicos . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 47
Medidas interiores do forno . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 47
Disposições legais, normas, directivas . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 47
Register . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 50
Service . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 51
5
1 Veiligheid
Elektrische veiligheid
Het apparaat mag alleen door een erkend elektro-installateur wor-
den aangesloten.
Bij storingen of beschadigingen aan het apparaat: zekeringen in de
huisinstallatie uitdraaien resp. uitschakelen.
Het reinigen van het apparaat met een stoomstraal- of hogedrukrei-
niger is om veiligheidsredenen verboden.
Reparaties aan het apparaat mogen alleen door vakmensen worden
uitgevoerd. Onvakkundige reparaties kunnen tot aanzienlijke risico's
leiden. Wend u bij reparaties altijd tot onze service-afdeling.
Veiligheid voor kinderen
Kleine kinderen nooit alleen laten terwijl het apparaat in gebruik is.
Veiligheid tijdens het gebruik
Dit apparaat mag alleen in het huishouden voor koken, braden, bak-
ken van levensmiddelen worden gebruikt.
Voorzichtig bij het aansluiten van elektrische apparaten aan stopcon-
tacten in de buurt van het apparaat. Snoeren mogen niet met hete
kookzones in aanraking komen of onder de hete ovendeur worden
geklemd.
Waarschuwing: Verbrandingsgevaar! Bij gebruik wordt de oven-
ruimte heet.
Als u alcoholische ingrediënten in de oven gebruikt, kan evt. een licht
ontvlambaar alcohol-luchtmengsel ontstaan. Open de deur in dat ge-
val voorzichtig. Kom niet met vuur of vonken in de buurt van de
oven.
6
Zo wordt schade aan het apparaat voorkomen
Bekleed de oven niet met aluminiumfolie en zet geen bakplaat, pan
enz. op de bodem, omdat anders het email van de oven door de ont-
stane warmte-ophoping beschadigd wordt.
Vruchtensappen die van de bakplaat druppelen, laten vlekken achter
die niet meer kunnen worden verwijderd. Gebruik voor erg vochtig
gebak de universele plaat.
De open ovendeur niet belasten.
Giet water nooit direct in de hete oven. Er kunnen dan beschadigin-
gen aan het email ontstaan.
Bij gebruik van geweld, speciaal aan de kanten van de voorruit, kan
het glas breken.
Bewaar geen brandbare voorwerpen in de oven. Ze kunnen bij het in-
schakelen in brand vliegen.
Bewaar geen vochtige levensmiddelen in de oven. Er kunnen dan be-
schadigingen aan het email ontstaan.
7
2 Afvalverwerking
Verpakkingsmateriaal verwijderen
Alle gebruikte materialen kunnen onbeperkt worden hergebruikt.
De kunststoffen hebben de volgende aanduidingen:
>PE< voor polyethyleen, bijv. bij de buitenste verpakking en de zakjes
binnenin.
>PS< voor geschuimd, cfk-vrij polystyreen, bijv. bij de hoekbescher-
mers.
Oud apparaat verwijderen
1
Waarschuwing: Opdat er geen gevaar meer kan ontstaan, moeten af-
gedankte apparaten voor het weggooien onbruikbaar worden gemaakt.
Stekker uit het stopcontact trekken en aansluitsnoer van het ap-
paraat verwijderen.
In het kader van de milieubescherming moeten afgedankte apparaten
op de juiste manier worden weggegooid.
Het apparaat mag niet bij het huisvuil worden gezet.
Informatie over afhaaltijden of inzamelplaatsen krijgt u bij de ge-
meentelijke reinigingsdienst of het gemeentehuis.
8
Beschrijving van het apparaat
Totaalaanzicht
9
Bedieningspaneel
Uitrusting oven
10
Dampafvoer uit de oven
De damp uit de oven wordt via het
achterin de kookplaat liggende ka-
naal direct naar boven geleid.
Accessoires oven
Combi-rooster
Voor servies, bakvormen, braden en
grilleren.
Universele plaat
Voor vochtig gebak, vlees of als
bakplaat resp. opvangbak voor vet.
11
Voor het in gebruik nemen
Dagtijd instellen
3
De oven functioneert alleen als de tijd is ingesteld.
1. Na de elektrische aansluiting of na
stroomuitval knippert het functie-
lampje dagtijd D.
2. Met toets + of - de actuele dag-
tijd instellen.
3. Ca. 5 seconden wachten.
Het knipperen stopt en de klok
geeft de ingestelde dagtijd aan.
Het apparaat is nu klaar voor het gebruik.
12
Reinigen voor het in gebruik nemen
Voordat u de oven in gebruik neemt, moet u hem grondig reinigen.
1
Attentie: Gebruik geen scherpe, schurende reinigingsmiddelen! De op-
pervlakte kan beschadigd worden.
3
Bij metalen fronten in de handel verkrijgbare onderhoudsmiddelen ge-
bruiken.
1. Schakelaar ovenfunctie op ovenverlichting L zetten.
2. Alle accessoires en inschuifroosters uit de oven nemen en met een
warm sopje schoonmaken.
3. Oven ook met een warm sopje afnemen en drogen.
4. Front van het apparaat alleen met een vochtige doek afnemen.
13
Bedienen van de kookzones
3
Lees ook de gebruiksaanwijzing van uw inbouw-kookplaat. Daarin vindt
u belangrijke informatie m.b.t. pannen, bediening, reiniging en onder-
houd.
Kookstanden
In de bereiken 1 - 9 kunt u de kookstanden instellen.
Tussenstanden kunt u in de bereiken 2 tot 7 kiezen. Deze zijn met een
punt aangegeven.
De gekozen kookstand wordt in de kookzone-indicatie aangegeven.
1 = laagste vermogen
9 = hoogste vermogen
14
Koken met de kookzone
1. Voor aan de kook brengen/aanbraden
een hoog vermogen kiezen.
2. Zodra zich stoom vormt resp. het vet
heet is, op de gewenste kookstand te-
rugschakelen.
3. Om het kookproces te beëindigen op
de nul-stand terugdraaien.
2
Schakel de kookzone ca. 5-10 minuten voor het einde van de kooktijd
uit om gebruik te maken van de restwarmte. Zo bespaart u elektrische
energie.
15
Bedienen van de oven
Oven in- en uitschakelen
1. Door draaien aan schakelaar oven-
functies gewenste functie instellen.
2. Door draaien aan schakelaar tem-
peratuurkeuze gewenste tempera-
tuur instellen.
Het gele bedrijfscontrolelampje
brandt zolang de oven of de kook-
zones in gebruik zijn.
Het rode temperatuurcontrole-
lampje brandt zolang de oven op-
warmt en gaat uit zodra de
ingestelde temperatuur is bereikt.
3. Om de oven uit te schakelen scha-
kelaar ovenfuncties en schakelaar
temperatuurkeuze op de nul-
stand draaien.
3
Koelventilator
Zodra de oven in gebruik wordt genomen wordt de ventilator automa-
tisch ingeschakeld om de oppervlakken van het apparaat koel te hou-
den. Nadat de oven is uitgeschakeld, blijft de ventilator nog verder
lopen en wordt dan automatisch uitgeschakeld.
16
Ovenfuncties
Voor de oven hebt u de beschikking over de volgende functies:
L Ovenverlichting
Met deze functie kunt u de oven, bijv. tijdens het reinigen verlichten.
Er werken geen verwarmingselementen.
O Boven- en onderwarmte
Voor bakken en braden op één niveau.
De verwarmingselementen van boven- en onderwarmte werken.
J Bovenwarmte
Voor het gratineren van gerechten en ovenschotels.
Het bovenwarmte-verwarmingselement werkt.
Ü Onderwarmte
Voor het nabakken van gebak met een knapperige bodem.
Het onderwarmte-verwarmingselement werkt.
F Grill
Voor het grilleren van platte levensmiddelen, die in het midden van
het rooster worden gelegd, bijv. steaks, schnitzels, vis of om te rooste-
ren.
Het grillelement werkt.
Z Grote grill
Voor het grilleren van platte levensmiddelen in grotere hoeveelheden
bijv. steaks, schnitzels, vis of om te roosteren.
Bovenwarmte en grillelement werken.
17
Rooster en universele plaat inzetten
3
Kantelbeveiliging
Alle inschuifdelen zijn voorzien van een kleine welving rechts en links.
Deze welving dient als kantelbeveiliging en moet altijd naar achteren
wijzen.
Universele plaat
inzetten:
De kantelbeveiliging moet naar ach-
teren wijzen.
Rooster inzetten:
Rooster zo inzetten dat de twee ge-
leidingsstangetjes naar boven wij-
zen. De kantelbeveiliging moet naar
beneden wijzen en achter in
de oven liggen.
Rooster en plaat inzetten:
Als u rooster en universele plaat sa-
men gebruikt, de kantelbeveiliging
van het rooster precies in de inham-
metjes van de plaat zetten.
18
Werken met de elektronische klok
De elektronische klok heeft de volgende functies:
Kookwekker ]
Om een korte tijd in te stellen. Na afloop klinkt een signaal.
Deze functie heeft geen invloed op de werking van de oven.
Duur <
Om in te stellen hoe lang de oven ingeschakeld moet zijn.
Einde >
Om in te stellen wanneer de oven weer moet worden uitgeschakeld.
Dagtijd D
Voor instellen, wijzigen of oproepen van de dagtijd.
(Zie ook hoofdstuk Voor het in gebruik nemen)
19
3
Algemene aanwijzingen
Na het kiezen van een functie knippert het bijbehorende functie-
lampje ca. 5 seconden. In die tijd kunnen met de + of - toets de
gewenste tijden worden ingesteld.
Na het instellen van de gewenste tijd knippert het functielampje
nogmaals ca. 5 seconden. Daarna is het functielampje aan. De inge-
stelde tijd begint af te lopen.
Het signaal kan worden uitgeschakeld door indrukken van een wille-
keurige toets.
De gewenste ovenfunctie en -temperatuur kunnen voor of na het in-
stellen van de klokfuncties duur < en einde > worden gekozen.
Na afloop de schakelaars ovenfunctie en temperatuurkeuze weer op
nul draaien.
2 Uitschakelen van de tijdsindicatie
Door uitschakelen van de tijdsindincatie kunt u energie besparen.
Tijdsindicatie uitschakelen
Twee willekeurige toetsen zo lang indrukken, tot de indicatie donker
wordt (ca. 10 seconden).
Tijdsindicatie inschakelen
Twee willekeurige toetsen zo lang indrukken, tot de dagtijd weer in de
indicatie verschijnt (ca. 10 seconden).
3
De indicatie kan alleen worden uitgeschakeld, als geen van de klok-
functies duur < einde > of kookwekker ] in gebruik is.
20
Kookwekker ]
1. Keuzetoets Y zo vaak indrukken
tot het functielampje
kookwekker ] knippert.
2. Met toets + of - de gewenste
tijd ] instellen.
(Max. 2 uur en 30 minuten).
Na ca. 5 seconden geeft de indicatie
de resterende tijd aan.
Het functielampje kookwekker ]
brandt.
Als de tijd om is, knippert het func-
tielampje en er klinkt 2 minuten
lang een signaal.
3. Het signaal kan worden uitgescha-
keld door indrukken van een wille-
keurige toets.
21
Duur <
1. Keuzetoets Y zo vaak indrukken
tot het functielampje duur < knip-
pert.
2. Met toets + of - de gewenste
duur instellen.
Na ca. 5 seconden schakelt de indi-
catie terug op de dagtijd.
Het functielampje duur < brandt.
Als de tijd om is, knippert het func-
tielampjeer klinkt 2 minuten lang
een signaal en de oven schakelt uit.
3. Het signaal en het programma uit-
schakelen door indrukken van een
willekeurige toets.
22
Einde >
1. Keuzetoets Y zo vaak indrukken
tot het functielampje einde >
knippert.
2. Met toets + of - de gewenste
uitschakeltijd instellen.
Na ca. 5 seconden schakelt de indi-
catie terug op de dagtijd.
Het functielampje einde > brandt.
Als de tijd om is, knippert het func-
tielampjeer klinkt 2 minuten lang
een signaal en de oven schakelt uit.
3. Het signaal en het programma uit-
schakelen door indrukken van een
willekeurige toets.
23
Duur < en einde > gecombineerd
3
Duur < en einde > kunnen gelijktijdig worden gebruikt, als de oven
op een later tijdstip automatisch moet worden in- en uitgescha-
keld.
1. Met de functie duur < de tijd in-
stellen die het gerecht nodig heeft.
In dit voorbeeld 1 uur.
2. Met de functie einde > de tijd in-
stellen waarop het gerecht klaar
moet zijn.
In dit voorbeeld 14:05 uur.
De functielampjes duur < en
einde > branden en in de indicatie
wordt de dagtijd aangegeven.
In dit voorbeeld 12:05 uur.
De oven schakelt op het juiste tijd-
stip automatisch in.
In dit voorbeeld om 13:05 uur.
En na afloop van de ingestelde duur
weer uit.
In dit voorbeeld om 14:05 uur.
24
Dagtijd wijzigen
3
De dagtijd kan alleen worden gewijzigd als er geen automatische func-
tie (duur < of einde >) is ingesteld.
1. Keuzetoets Y zo vaak indrukken
tot het functielampje DAGTIJD
knippert.
2. Met toets + of - de actuele dag-
tijd instellen.
3. Na ca. 5 seconden stopt het knippe-
ren en de klok geeft de ingestelde
dagtijd aan.
Het apparaat is nu klaar voor het
gebruik.
25
Toepassingen, tabellen en tips
Koken
De gegevens in de volgende tabellen zijn richtlijnen. Welke schakel-
stand voor een kookproces nodig is, hangt af van de kwaliteit van de
pannen en van soort en hoeveelheid van de levensmiddelen.
26
Richtlijnen voor het koken op de kookzone
1
Oververhitte vetten en oliën vliegen snel in brand. Als u gerechten in
vet of olie (bijv. patates frites) bereidt, dient u altijd in de buurt te blijven.
Schakelstand
Kookproces/
doorkookstand
geschikt voor
9
aan de kook
brengen
aan de kook brengen van grote hoeveelheden wa-
ter, deegwaren koken
7-9
sterk
aanbraden
frituren van patates frites,
aanbraden van vlees, bijv. goulash,
bakken van aardappelkoekjes
braden van lendestuk, biefstuk
6-7
voorzichtig
braden
braden van vlees, schnitzel, cordon bleu
karbonade, gehaktballen, braadworst, lever
roux, voorzichtig bakken van
eieren, omelet, beignets frituren
4-5 koken
koken van grotere hoeveelheden,
éénpansgerechten en soep,
koken van aardappelen,
bouillon trekken
3-4
stoven,
stomen
stoven van groente,
sudderen van vlees
rijstebrij koken
2-3 wellen
wellen van rijst en melkgerechten
(tussendoor roeren),
koken van kleine hoeveelheden aardappelen en
groente,
verwarmen van kant-en-klare gerechten
1-2 smelten
schuimomelet, sauce hollandaise,
warmhouden van gerechten,
smelten van boter, chocolade, gelatine
0 nawarmte, uit-stand
27
Bakken
Om te bakken de ovenfunctie boven- en onderwarmte O gebruiken.
Bakvormen
Voor boven- en onderwarmte O zijn bakvormen van donker metaal en
vormen met een speciale laag geschikt.
Inzetniveaus
Bakken met boven- en onderwarmte O is slechts op één niveau tege-
lijk mogelijk.
1 bakplaat:
inzetniveau 3
1 bakvorm:
inzetniveau 1
28
3
Algemene aanwijzingen
De inzetniveaus worden van onderen naar boven geteld.
Bakplaat met het schuine gedeelte naar voren in de oven plaatsen!
Gebak in vormen altijd in het midden van het rooster zetten.
U kunt met boven- en onderwarmte O ook twee bakvormen tegelijk
bakken. Zet de vormen in dat geval naast elkaar op het rooster. De
baktijd wordt dan niet veel langer.
Aanwijzingen bij de baktabellen
In de tabellen vindt u voor verschillende gerechten de benodigde tem-
peratuur, baktijd en inzetniveau.
De temperaturen en baktijden zijn slechts richtlijnen, omdat ze af-
hangen van de samenstelling van het deeg, van de hoeveelheid en
van de bakvorm.
Wij raden u aan, de eerste keer de laagste temperatuur in te stellen
en alleen indien nodig, bijv. als het gebak bruiner moet zijn of als de
baktijd te lang is, een hogere temperatuur te kiezen.
Als u voor uw eigen recept geen concrete gegevens vindt, zoek dan
soortgelijk gebak in de tabel.
2
Bj langere baktijden kunt u de oven ca. 10 minuten voor het einde van
de baktijd uitschakelen, om gebruik te maken van de nawarmte.
De tabellen gelden, indien niet anders aangegeven, voor het inzetten in
de koude oven.
29
Tabel bakken
Soort gebak
Inzet-ni-
veau van
onderen
Temperatuur
ºC
Tijd
gebak in vormen
tulband 1 160-180 0:50-1:10
zandgebak, cake 1 150-170 1:10-1:30
biscuittaart 2 160-180 0:25-0:40
taartbodem van zandtaartdeeg 3
190-210
1
0:10-0:25
taartbodem van roerdeeg 3 170-190 0:20-0:25
dichte appeltaart 1 170-190 0:50-1:00
hartige taart (bijv. quiche Lorraine) 1 180-200 0:30-1:10
kaastaart 1 160-180 1:00-1:30
gebak op de bakplaat
gistvlecht-/krans 3 170-190 0:30-0:40
kerstbrood 3
160-180
1
0:40-1:00
brood (roggebrood) eerst
............................................dan
2
250
1
160-180
0:20
0:30-1:00
soezen 3 190-210 0:25-0:40
biscuitrol 3
180-200
1
0:10-0:20
kruimeltaart droog 3 160-180 0:20-0:40
boter-/suikertaart 3
190-210
1
0:15-0:30
vruchtengebak
(van gistdeeg/roerdeeg)
2
3 170-190 0:25-0:50
vruchtengebak van zandtaartdeeg
2
3 170-190 0:40-1:20
plaatkoek met tere
vulling (bijv. kwarkroom)
3 160-180 0:40-1:20
pizza (met veel vulling)
2
1
190-210
1
0:30-1:00
pizza (dun) 1
230-250
1
0:10-0:25
30
Turks brood 1
230-250
1
0:08-0:15
koekjes
koekjes van zandtaartdeeg 3
170-190
1
0:06-0:20
sprits 3 160-180 0:10-0:40
koekjes van roerdeeg 3 170-190 0:15-0:20
schuimpjes 3 100-120 2:00-2:30
bitterkoekjes 3 120-140 0:30-0:60
gistkoekjes 3 170-190 0:20-0:40
bladerdeegkoekjes 3
190-210
1
0:20-0:30
broodjes 3
180-220
1
0:20-0:35
1) oven voorverwarmen
2) combi-/braadslede resp. braadslede gebruiken!
Soort gebak
Inzet-ni-
veau van
onderen
Temperatuur
ºC
Tijd
31
Tips voor het bakken
Bakresultaat Mogelijke oorzaak Oplossing
Het gebak is aan de
onderkant te licht
Verkeerde inzethoogte Gebak lager inzetten
Het gebak zakt in el-
kaar (wordt klef,
sponzig, waterstre-
pen)
Te hoge baktemperatuur Baktemperatuur wat lager
instellen
Te korte baktijd Baktijd verlengen
Baktijden kunnen niet door
een hogere baktempera-
tuur worden verkort
Te veel vloeistof in het deeg Gebruik de volgende keer
minder vloeistof.
Let op de kneedtijden, vooral
bij het gebruik van keuken-
machines
Het gebak is te droog Te lage baktemperatuur Baktemperatuur volgende
keer wat hoger instellen
Te lange baktijd Baktijd verkorten
Het gebak wordt on-
gelijkmatig bruin
Te hoge baktemperatuur en te
korte baktijd
Baktemperatuur wat lager
instellen en baktijd verlen-
gen
Het deeg is ongelijkmatig ver-
deeld
Deeg gelijkmatig op de bak-
plaat verdelen
Te lange baktijd Te lage temperatuur Baktemperatuur volgende
keer wat hoger instellen
32
Braden
Om te braden de ovenfunctie boven- en onderwarmte O gebruiken.
Servies
Om te braden zijn alle soorten hittebestendig servies geschikt.
Bij servies met kunststof grepen erop letten, dat deze hittebestendig
zijn.
Grote stukken vlees kunt u direct in de braadslede of op het roos-
ter met daaronder de braadslede braden (bijv. kalkoen, gans,
3-4 kippen).
Alle magere vleessoorten kunt u beter in een braadpan met deksel
braden (bijv. kalfs- of rundvlees, diepgevroren vlees). Zo blijft het
vlees sappiger.
Alle vleessoorten die een korstje moeten krijgen kunt u in een braad-
pan zonder deksel braden (bijv. varkens-, lams-, schapevlees, eend,
kip, klein gevogelte, rosbief, ossenhaas, wild).
3
Tip: Als u in een pan braadt, wordt de oven minder vuil!
Inzetniveaus
De inzetniveaus staan in de volgende tabel.
3
Aanwijzingen bij de braadtabel
In de tabel vindt u voor verschillende vleessoorten aanwijzingen m.b.t.
geschikte ovenfunctie, temperatuur, tijd en inzetniveau. Deze waarden
zijn slechts richtlijnen.
Wij raden u aan vlees en vis van meer dan 1 kg in de oven te bra-
den.
Om inbranden van vleessap of vet te voorkomen raden wij u aan wat
vloeistof in de braadpan te gieten.
Vlees indien nodig (na 1/2 - 2/3 van de braadtijd) omdraaien.
3
Tip: Grote stukken vlees en gevogelte tijdens het braden verschillende
malen met braadsap bedruipen. Daardoor krijgt u een beter resultaat.
2
Schakel de oven ca. 10 minuten vóór het einde van de braadtijd uit om
gebruik te maken van de nawarmte.
33
Tabel braden
Vleessoort
Hoeveelheid
Gewicht
Inzetniveau
van
onderen
Tempera-
tuur
ºC
Tijd
uren:min.
rundvlees
suddervlees 1-1,5 kg 1 200-250 2:00-2:30
rosbief of ossenhaas 1
per cm hoogte
- van binnen rood
per cm hoogte
1
230-250
1
0:06-0:08
- van binnen roze
per cm hoogte
1
230-250
1
0:08-0:10
- doorbakken
per cm hoogte
1
210-230
1
0:10-0:12
varkensvlees
fricandeau hamlap 1-1,5 kg 1 210-220 1:30-2:00
karbonade, kasselerrib 1-1,5 kg 1 180-190 1:00-1:30
gehakt 750 g -1 kg 1 170-180 0:45-1:00
kalfsvlees
kalfsbraadstuk 1 kg 1 210-220 1:30-2:00
kalfsbout 1,5-2 kg 1 210-225 2:00-2:30
lamsvlees
lamsbout,
lamsbraadstuk
1-1,5 kg 1 210-220 1:15-2:00
lamsrug 1-1,5 kg 1 210-220 1:00-1:30
wild
hazenrug
hazenbout
tot 1 kg 3
220-250
1
0:25-0:40
ree-/hertenrug 1,5-2 kg 1 210-220 1:00-1:30
ree-/hertenbout 1,5-2 kg 1 200-210 1:15-1:50
34
gevogelte
gevogelte
4-6 stukken
elk
200-250 g
3 220-250 0:35-0:50
halve kip
2-4 stuks
elk
400-500 g
3 220-250 0:35-0:50
kip,
poularde
1-1,5 kg 1 220-250 0:45-1:15
eend 1,5-2 kg 1 210-220 1:00-1:30
gans 3,5-5 kg 1 200-210 2:30-3:00
kalkoen
2,5-3,5 kg
4-6 kg
1
200-210
180-200
1:30-2:00
2:30-4:00
vis (stoven)
hele vis 1-1,5 kg 2/3 210-220 0:45-1:15
1) oven voorverwarmen
Vleessoort
Hoeveelheid
Gewicht
Inzetniveau
van
onderen
Tempera-
tuur
ºC
Tijd
uren:min.
35
Vlak-grilleren
Om te grilleren de ovenfunctie grill F of grote grill Z met de
temperatuurinstelling z gebruiken.
1
Attentie: Altijd met gesloten ovendeur grilleren.
3
De lege oven op de grillfunctie altijd 5 minuten voorverwarmen!
Grillservies
Voor het grilleren rooster en universele plaat samen gebruiken.
Inzetniveaus
Voor het grilleren van platte levensmiddelen vooral het 4e inzetni-
veau van onderen gebruiken.
Aanwijzingen bij de grilltabel
De aangegeven grilltijden zijn slechts richtlijnen en zijn afhankelijk van
soort en kwaliteit van het vlees of de vis.
Vlak-grilleren is bijzonder geschikt voor platte stukken vlees en vis.
Vlees of vis na de helft van de grilltijd omkeren.
Tabel grilleren
Gerecht
Inzetniveau
van onderen
Grilltijd
1e kant 2e kant
gehaktballen 4 8-10 min. 6-8 min.
varkensfilet 4 10-12 min. 6-10 min.
braadworst 4 8-10 min. 6-8 min.
rundersteaks
kalfssteaks
4 6-7 min. 5-6 min.
ossenhaas, rosbief
(ca. 1 kg)
3 10-12 min. 10-12 min.
toast
1
1) Grillrooster zonder universele plaat gebruiken.
3 2-3 min. 2-3 min.
snacks op toast 3 6-8 min. -
36
Inmaken
Voor het inmaken de ovenfunctie onderwarmte Ü gebruiken.
Servies
Alleen in de handel verkrijgbare inmaakpotten van gelijke grootte ge-
bruiken.
3
Flessen met schroefdeksel of bajonetsluiting en metalen blikken
zijn ongeschikt.
Inzetniveaus
Voor het inmaken het 1e inzetniveau van onderen gebruiken.
Aanwijzingen bij het inmaken
Gebruik bij het inmaken de universele plaat. Daarop kunnen max. zes
inmaakpotten van 1 liter staan.
De inmaakpotten met dezelfde hoeveelheid vullen en goed sluiten.
De inmaakpotten zodanig op de universele plaat zetten, dat ze elkaar
niet raken.
Giet ca. 1/2 liter water in de universele plaat, opdat in de oven vol-
doende vocht ontstaat.
Zodra zich in de eerste potten luchtbelletjes vormen (bij 1-liter-pot-
ten na ca. 35-60 minuten), de oven uitschakelen of de temperatuur
op 100 °C terugzetten (zie tabel).
37
Tabel inmaken
De aangegeven inmaaktijden en temperaturen zijn richtwaarden.
Gerecht
Tempera-
tuur in
°C
Inmaken
tot
belletjes
beginnen
min.
Verder in-
maken
bij 100 °C
min.
In de
uitgeschakelde
oven
laten staan
besvruchten
aardbeien, bosbessen,
frambozen, rijpe kruis-
bessen
160-170 35-45 - -
onrijpe kruisbessen 160-170 35-45 10-15 -
steenvruchten
peren, kweeperen
pruimen
160-170 35-45 10-15 -
groente
wortelen 160-170 50-60 5-10 60
paddestoelen 160-170 40-60 10-15 60
augurken 160-170 50-60 -
mixed pickles 160-170 50-60 15 -
koolrabi, erwten
asperges
160-170 50-60 15-20 -
bonen 160-170 50-60 - -
pruimenmoes
160-170
50
45
-
6-8 uur
-
-
38
Reiniging en onderhoud
1
Waarschuwing: Het reinigen van het apparaat met een stoomstraal- of
hogedrukreiniger is om veiligheidsredenen verboden!
Buitenkant van het apparaat
De voorkant van het apparaat met een zachte doek en een warm sopje
afnemen.
Gebruik geen schuurmiddelen, scherpe reinigingsmiddelen of schu-
rende voorwerpen.
Bij metalen fronten in de handel verkrijgbare onderhoudsmiddelen
gebruiken.
Ovenruimte
1
Waarschuwing: Voor het reinigen moet de oven uitgeschakeld en af-
gekoeld zijn.
Reinig het apparaat elke keer na het gebruik. Verontreinigingen zijn
dan makkelijk te verwijderen en kunnen niet inbranden.
1. Voor het reinigen de ovenverlichting L inschakelen.
2. De oven elke keer na het gebruik met een sopje afnemen en drogen.
Gebruik geen schurende voorwerpen.
3. Hardnekkig vuil met een speciale ovenreiniger verwijderen.
1
Attentie: Bij het gebruik van ovenspray beslist de aanwijzingen van de
fabrikant opvolgen!
Accessoires
Alle inschuifdelen (rooster, bakplaat, inschuifroosters enz.) elke keer na
het gebruik afwassen en goed afdrogen. Kort laten inweken zorgt voor
makkelijker schoonmaken.
39
Inschuifroosters
Om de zijwanden schoon te maken kunnen de inschuifroosters links en
rechts in de oven worden losgenomen.
Inschuifroosters losnemen
Roosters eerst voor van de oven-
wand wegtrekken (1) en dan achter
losnemen (2).
Inschuifroosters inzetten
3
Belangrijk! De afgeronde einden
van de geleidingsstangetjes moeten
naar voren wijzen!
Bij het inzetten de roosters eerst
achter weer inhangen (1) en dan
voor inzetten en aandrukken (2).
40
Ovenverlichting
1
Waarschuwing: Kans op kortsluiting! Voor het vervangen van de oven-
lamp:
oven uitschakelen!
zekeringen in de huisinstallatie uitdraaien resp. uitschakelen.
3
Om de ovenlamp en het afdekglas te beschermen een doekje op de bo-
dem van de oven leggen.
Ovenlamp vervangen/glas reinigen
1. Afdekglas linksom draaien, losne-
men en schoonmaken.
2. Indien nodig:
oververlichting 40 watt, 230 V
300 °C hittebestendig
vervangen.
3. Afdekglas weer aanbrengen.
41
Bovenwand van de oven reinigen
Om het reinigen van de bovenwand van de oven te vereenvoudigen kan
het bovenste verwarmingselement worden neergeklapt.
Verwarmingselement neerklappen
1
Waarschuwing: Verwarmingsele-
ment alleen neerklappen als de oven
is uitgeschakeld en er geen verbran-
dingsgevaar meer bestaat!
1. Inschuifroosters aan de zijkant los-
nemen.
2. Het verwarmingselement van voren
vastpakken en over het nokje aan de
binnenkant van de oven naar voren
trekken.
3. Het verwarmingselement klapt nu
naar beneden.
1
Attentie: Druk het verwarmingsele-
ment niet met geweld naar bene-
den! Het verwarmingselement kan
afbreken.
Bovenwand van de oven reinigen
42
Verwarmingselement bevestigen
1. Verwarmingselement tegen de bo-
venwand van de oven drukken.
2. Het verwarmingselement tegen de
veerkracht naar voren trekken en
over het nokje geleiden.
3. In de klemmen laten vallen.
4. Inschuifroosters inzetten.
1
Attentie: Het verwarmingselement
moet aan beide kanten boven het
nokje in de binnenwand van de
oven liggen en goed op z'n plek
zitten (2).
43
Ovendeur
Voor het reinigen kunt u de ovendeur losnemen.
Ovendeur losnemen
1. Ovendeur geheel openen.
2. Messingkleurige klemhendels aan
beide deurscharnieren geheel
openklappen.
3. Ovendeur met twee handen opzij
vastpakken en over de weerstand
heen ongeveer 3/4 sluiten.
4. Deur van de oven wegtrekken
(voorzichtig: zwaar!)
5. Deur met de buitenkant naar bene-
den op een zachte, egale onder-
grond leggen, bijv. op een deken,
om krassen te voorkomen.
Ovendeur inzetten
1. Deur met de buitenkant naar u toe
met twee handen opzij vastpakken.
2. Deur onder een hoek van ca. 60°
houden.
3. Deurscharnieren tegelijk zo ver mo-
gelijk in de twee uitsparingen rechts
en links onder aan de oven schui-
ven.
4. Deur zo ver mogelijk naar boven op-
tillen en dan geheel openen.
5. Messingkleurige klemhendels aan
beide deurscharnieren in de oor-
spronkelijke stand terugklappen.
6. Ovendeur sluiten.
5
44
Ovendeurglas
De ovendeur is uitgerust met drie achter elkaar aangebrachte ruiten. De
binnenste ruiten kunnen worden losgenomen.
1
Waarschuwing: Onderstaande handelingen alleen uitvoeren als de
ovendeur is losgenomen! Als de ovendeur in het apparaat zit zou hij bij
het wegnemen van de ruiten door de gewichtsvermindering kunnen
opspringen en u verwonden.
1
Attentie: Bij gebruik van geweld, speciaal aan de kanten van de voor-
ruit, kan het glas breken.
Bovenste ruit losnemen
1. Ovendeur losnemen en met de
greep naar beneden op een zachte,
egale ondergrond leggen.
2. Bovenste ruit aan de onderste rand
vastpakken en tegen de veerkracht
in de richting van de ovendeurgreep
schuiven, tot hij van onderen vrij
ligt.
3. Ruit van onderen iets optillen en
naar buiten trekken.
Middelste ruit losnemen
1. Middelste ruit aan de onderste rand
vastpakken en in de richting van de
ovendeurgreep schuiven, tot hij van
onderen vrij ligt.
2. Ruit van onderen iets optillen en
naar buiten trekken.
Ruiten schoonmaken
45
Middelste ruit inzetten
1. Middelste ruit schuin van boven in
het deurprofiel aan de kant van de
deurgreep schuiven.
2. Ruit laten zakken en in de richting
van de onderkant van de deur zo ver
mogelijk onder de onderste houder
schuiven.
Bovenste ruit inzetten
1. Bovenste ruit schuin van boven in
het deurprofiel aan de kant van de
deurgreep schuiven.
2. Ruit laten zakken Ruit tegen de
veerkracht aan de kant van de
handgreep voor het profiel aan de
onderkant van de deur leggen een
onder het profiel schuiven.
De ruit moet vastzitten!
Ovendeur weer inzetten
46
Wat is er aan de hand als ...
Als u de storing niet met behulp van deze storingstabel kunt op-
heffen, neem dan contact op met uw vakhandelaar of onze ser-
vice-afdeling.
1
Waarschuwing: Reparaties aan het apparaat mogen alleen door vak-
mensen worden uitgevoerd! Door ondeskundige reparaties kunnen aan-
zienlijke gevaren voor de gebruiker ontstaan.
Bij bedieningsfouten wordt het bezoek van de servicetechnicus ook tij-
dens de garantietermijn niet door onze garantiebepalingen gedekt.
Aanwijzing voor apparaten met metalen front:
3
Als gevolg van het koele front van het apparaat kan na het openen van
de deur tijdens of kort na het bakken of braden de binnenste ruit even
beslaan.
Storing Mogelijke oorzaak Oplossing
De kookzones functio-
neren niet.
De betreffende kookzone is
niet ingeschakeld.
Kookzone inschakelen.
De zekering in de huisinstal-
latie (stoppenkast) is uitge-
schakeld.
Zekering controleren.
De oven wordt niet
warm.
De oven is niet ingeschakeld. Oven inschakelen.
De dagtijd is niet ingesteld. Dagtijd instellen.
De noodzakelijke instellin-
gen hebben niet plaatsge-
vonden.
Instellingen controleren.
De zekering in de huisinstal-
latie (stoppenkast) is uitge-
schakeld.
Zekering controleren.
Mochten de zekeringen va-
ker uitschakelen, neem dan
contact op met een erkend
elektro-installateur.
De ovenverlichting valt
uit.
De ovenlamp is kapot. Ovenlamp vervangen (zie
Reiniging en onderhoud).
47
Dados técnicos
Medidas interiores do forno
Disposições legais, normas, directivas
Este aparelho eléctrico cumpre as seguintes normas:
EN 60 335-1 e EN 60 335-2-6
relativas à segurança de aparelhos electrodomésticos e finalidades si-
milares e
EN 60 350 e
DIN 44546 / 44547 / 44548
relativas às características do uso doméstico de fogões eléctricos.
EN 55014-2
EN 55014
EN 61000-3-2
EN 61000-3-3
relativas aos requisitos básicos de protecção referente à compatibili-
dade electromagnética (CEM).
4
Este aparelho está em conformidade com as seguintes directivas da CE:
73/23/CEE de 19.02.1973 (directiva para baixa tensão)
89/336/CEE de 03.05.1989 (directiva referente à compatibilidade
electromagnética, incluindo a directiva de revisão 92/31/CEE).
Altura x largura x profundidade 31 cm x 41 cm x 44 cm
Capacidade (volume útil) 55 l
48
49
50
Register
A
Accessoires . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 17
Afdanken
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 7
B
Bedieningspaneel . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 9
Beschrijving van het apparaat
. . . . . . . . . . . 8
Boven- en onderwarmte
. . . . . . . . . . . . . . 16
Bovenwarmte
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 16
C
Combi-rooster . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 10
D
deur . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 43
G
Grill . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 16
Grilleren
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 35
Grote grill
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 16
I
Inmaken . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 36
Inschuifroosters
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 39
K
Klantenservice . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 51
Klok
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 18
dagtijd instellen
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . 18
dagtijd wijzigen
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 24
duur
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 21
einde
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 22
kookwekker
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 20
Koken
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .14, 25
Kookzone
bedienen
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 13
O
Onderwarmte . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 16
Oven
accessoires
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 10
bedienen
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 15
dampafvoer
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 10
deur
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 43
functies
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 16
lamp
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 40
P
Plaat . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 17
R
Reinigen
voor het in gebruik nemen
. . . . . . . . . . .12
Reiniging
accessoires
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .38
inschuifroosters
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . .39
ovendeur
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .43
ovenlamp
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .40
Reparaties
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .5
Rooster
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .17
T
Tabellen en tips . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .25
Tijdsindicatie uitschakelen
. . . . . . . . . . . . .19
U
Universele plaat . . . . . . . . . . . . . . . . . . 10, 17
V
Veiligheid . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .5
W
Wat is er aan de hand als . . . . . . . . . . . . . .46
51
Service
In hoofdstuk Wat is er aan de hand als vindt u enkele storingen die u
zelf kunt opheffen. Lees in geval van storing eerst dit hoofdstuk.
Gaat het om een technische storing?
Neem dan contact op met onze service-afdeling.
Bereid het gesprek in ieder geval goed voor. Zo vergemakkelijkt u de
diagnose en de beslissing of bezoek van een servicetechnicus nodig is.
Geef zo nauwkeurig mogelijk op:
Hoe uit de storing zich?
Onder welke omstandigheden
treedt de storing op?
Noteer voor het gesprek beslist de
volgende gegevens van uw appa-
raat op het typeplaatje:
PNC-nr. (9 cijfers),
S-nr. (8 cijfers).
Wij raden u aan de nummers hier te
noteren zodat u ze altijd bij de
hand hebt.
Wanneer ontstaan er voor u ook tijdens de garantieperiode kos-
ten?
als u de storing m.b.v. de storingstabel (zie hoofdstuk Wat is er aan
de hand als ...) zelf had kunnen opheffen,
als de service-technicus u verschillende malen moet bezoeken, omdat
hij vóór zijn bezoek niet alle belangrijke informatie heeft gekregen en
daarom bijv. onderdelen moet halen. Dit kunt u voorkomen als u uw
telefoongesprek goed voorbereidt zoals boven beschreven.
PNC . . . . . . . . .
S-nr. . . . . . . . .
AEG Hausgeräte GmbH
Postfach 1036
D-90327 Nürnberg
http://www.aeg.hausgeraete.de
© Copyright by AEG
822 947 690-A-200901-05
Wijzigingen voorbehouden
  • Page 1 1
  • Page 2 2
  • Page 3 3
  • Page 4 4
  • Page 5 5
  • Page 6 6
  • Page 7 7
  • Page 8 8
  • Page 9 9
  • Page 10 10
  • Page 11 11
  • Page 12 12
  • Page 13 13
  • Page 14 14
  • Page 15 15
  • Page 16 16
  • Page 17 17
  • Page 18 18
  • Page 19 19
  • Page 20 20
  • Page 21 21
  • Page 22 22
  • Page 23 23
  • Page 24 24
  • Page 25 25
  • Page 26 26
  • Page 27 27
  • Page 28 28
  • Page 29 29
  • Page 30 30
  • Page 31 31
  • Page 32 32
  • Page 33 33
  • Page 34 34
  • Page 35 35
  • Page 36 36
  • Page 37 37
  • Page 38 38
  • Page 39 39
  • Page 40 40
  • Page 41 41
  • Page 42 42
  • Page 43 43
  • Page 44 44
  • Page 45 45
  • Page 46 46
  • Page 47 47
  • Page 48 48
  • Page 49 49
  • Page 50 50
  • Page 51 51
  • Page 52 52

AEG CE1100-2-BEURO Handleiding

Categorie
Accessoires voor het maken van koffie
Type
Handleiding
Deze handleiding is ook geschikt voor