het gebruik van uw
handmixer
1 Wikkel het koord af en zorg dat de
s
nelheidschakelaar 햲 zich in de UIT-
stand ('O') bevindt. Zorg dat de
opbergplaats voor hulpstukken 햷
v
erwijderd is.
2 Steek de kloppers of deeghaken
in de mixer – draai en duw tot u een
klik voelt.
Belangrijk: de deeghaak met de
kraag 햵 past alleen in de grote
bevestigingsopening.
3 Steek de stekker in het stopcontact.
4 Plaats de ingrediënten in een
geschikte maat kom en houd de
kloppers/deeghaken in de kom.
5 Beweeg de snelheidschakelaar naar
achteren tot in de gewenste stand
(de eerste stip op de handmixer is
de langzaamste snelheid). Zet de
stip naast de snelheidschakelaar
tegenover de overeenkomstige
snelheid.
●
Verhoog de snelheid als het mengsel
dikker wordt.
●
Als het apparaat langzamer begint te
draaien of te hard moet werken,
verhoogt u de snelheid.
●
Schuif de snelheidschakelaar naar
voren tot in de pulseerstand (P)
zodat de motor op de
maximumsnelheid werkt. De puls
duurt zolang als de knop ingedrukt
gehouden wordt.
6 Wanneer het mengsel de gewenste
consistentie bereikt heeft, zet u de
snelheidschakelaar weer in de UIT-
stand ('O') en haalt de
kloppers/deeghaken uit de kom.
7 Om de hulpstukken te verwijderen,
zorgt u dat de snelheidschakelaar in
de UIT-stand ('O') staat en de
stekker van de handmixer uit het
stopcontact is getrokken. Druk op
de ontgrendelingsknop 햳. Houd de
stelen van de hulpstukken vast terwijl
u deze ontgrendelt.
B
elangrijk:
●
alleen voor deeghaken - bij het
b
ereiden van brooddeeg raden we u
a
an het apparaat te belasten met
deeg dat niet meer dan 450 g bloem
b
evat.
●
O
m uw handmixer te beschermen,
gebruikt u hem niet langer dan 3
m
inuten in een periode van 5
m
inuten voor deeg, zware
taartmengsels, enz. Schakel het
apparaat uit zodra u de juiste
consistentie hebt bereikt.
tips
●
Bij het kloppen van margarine/boter
en suiker voor een taart, kunnen de
ingrediënten het beste op
kamertemperatuur zijn, of u kunt de
margarine of boter eerst zacht
maken.
●
Om te voorkomen dat uw mengkom
te vol raakt, kiest u een kom met de
juiste afmeting.
●
Grote hoeveelheden en dikke
mengsels moeten misschien langer
worden gemengd.
●
Als u slagroom slaat, wordt het
gebruik van een diepe kom
aangeraden om zo min mogelijk te
spatten.
6