5019 100 90025
PROGRAMMATABEL
GSF 405
NL
*)
Geadviseerd programma bij het gebruik van afwasmiddelen van de
“nieuwe generatie”
met enzymen.
**)
Voor het voorspoelen.
***)
Deze waarden hebben betrekking op normale omstandigheden. De gegevens kunnen verschillen al naar gelang, bijvoorbeeld, een verschillende lading, een verschillende temperatuur of
hardheid van het water en een andere voedingsspanning.
1)
Vergelijk het programma op het plaatje met gegevens betreffende de energie.
Let op:
• Als er zich een storing voordoet of u wilt een al gestart programma veran-
deren, moet de “START” toets (circa 5 sec.) ingedrukt gehouden worden,
totdat het bijbehorende lampje dooft! Voor nadere details over het opheffen
van storingen in de werking, zie het hoofdstuk “Storingen opsporen” in de
gebruiksaanwijzingen.
• Het kan gebeuren dat, hoewel het zoutreservoir gevuld is, het bijbeho-
rende lampje gaat branden gedurende het eerste wasprogramma
nadat het zout er ingedaan is.
• Zet de machine pas uit nadat het lampje “Start” is uitgegaan. Als de
machine uitgaat gedurende het vaatwasprogramma, wordt dit pro-
gramma hervat vanaf het punt waarop het onderbroken was, wanneer
de machine weer aangezet wordt.
Lampje Start-toets:
Brandt tijdens de werking.
Knippert wanneer er zich een storing
voordoet.
Dooft aan het einde van het programma.
Programmakeuzeknop
0 = Off
Indicator van het zoutniveau
Voeg regenereerzout toe.
Symbool
Programma
Laden
van vaat en bestek
Temperatuur
voor de
naspoeling:
Doseerbakje
afwasmiddel:
+) met voorspoelen
-) zonder voorspoelen
Verbruik ***
Normale lading
**klein
vakje
groot
vakje
Water
(Liter)
Energie
(kWh)
Tijd
(Min.)
Voorspoelen
Vaat die later gewassen moet worden. - - -
5.0 0.02 9
Bio-Eco 50 °C *
Matig vervuild, met opgedroogde resten. 65 °C - +
22.0 1.44 82
Universeel 65 °C * 1)
Matig tot sterk vervuild, met opgedroogde voedselresten. 65 °C + +
17.5 1.55 78
Normaal 65 °C
Matig tot sterk vervuild. 65 °C + +
22.0 1.60 88
Intensief 70°C
Sterk vervuild, vooral pannen en koekepannen. 65 °C + +
22.5 1.80 93
Start
.
,
,