11
Kaas Grillen, bakken in de pan, fondue
Pasta en rijst Koken, bakken in de pan, rijst
Dranken Sudderen (melk), water (koken, sudderen), mokka
Overig Koken, grillen, bakken in de pan, sudderen, smelten
Belangrkste bereidingsmethodes
(Elke methode kan bijkomende opties hebben)
SMELTEN
Om het voedsel op de ideale smelttemperatuur te brengen en de toestand van het voedsel te
handhaven zonder het risico dat het aanbrandt�
Deze methode tast delicate voedingsmiddelen zoals chocolade niet aan en voorkomt dat ze aan de
pan blijven plakken�
De mate van bereiding kan op elk ogenblik worden aangepast met de “+” en ”–” toetsen op het rechterdisplay�
SUDDEREN
Voor langere bereidingen en langzaam verdampende vloeistoffen, en om de toestand van het voedsel
te handhaven zonder het risico dat het aanbrandt� Deze methode tast het voedsel niet aan en voorkomt
dat het aan de pan blijft plakken�
De kwaliteit en het type van de gebruikte potten en pannen kan van invloed zijn op de prestatie en de
kookresultaten�
De mate van bereiding kan op elk ogenblik worden aangepast met de “+” en ”–” toetsen op het rechterdisplay�
KOKEN*
Omefciëntwaterteverwarmenendegebruikertewaarschuwenwanneerhetbeginttekoken,met
een hoorbaar en zichtbaar signaal�
Terwijl hij wacht op de bevestiging van de gebruiker, laat het systeem het water gecontroleerd sudderen
om spatten en energieverspilling te voorkomen� Wanneer deze functie ingeschakeld is, laat een
hoorbaar alarm de gebruiker weten dat de kookpot leeg is (geen water) of drooggekookt is�
De mate van bereiding kan op elk ogenblik worden aangepast met de “+” en ”–” toetsen op het rechterdisplay�
Voeg eerst zout toe nadat het kookalarm is afgegaan�
BAKKEN IN DE PAN*
Om een lege kookpot of braadpan op te warmen of klaar te maken� Een hoorbaar en zichtbaar signaal
geeft aan dat de ideale temperatuur is bereikt om voedsel in de kookpot of braadpan te doen� Terwijl
hij wacht op de bevestiging van de gebruiker, houdt het systeem de temperatuur van het accessoire
onder controle om schadelijke temperaturen voor de braadpan en energieverspilling te voorkomen�
Gebruik voor optimale condities deze functie met potten en pannen en kruiden aan kamertemperatuur�
De mate van bereiding kan op elk ogenblik worden aangepast met de “+” en ”–” toetsen op het rechterdisplay�
Voor deze functie moeten speciale accessoires worden gebruikt�
Gebruik geen deksel - om te beschermen tegen spatten wordt een antispatzeef aanbevolen�
Het valt aan te raden om olie te gebruiken die geschikt is voor bakken wanneer u deze functie gebruikt,
zoals verschillende soorten zaadolie� Wanneer u verschillende olies gebruikt, let dan heel goed op en
houd toezicht tijdens het eerste gebruik�
GRILLEN*
Deze functie dient voor het optimaal grillen van een variëteit aan voedsel, op basis van hun dikte�
Wanneer de ideale temperatuur is bereikt om voedsel toe te voegen, laat de kookplaat een biep horen�
De kookplaat stabiliseert de temperatuur tijdens het koken en houdt hem constant� Zodra de gebruiker
bevestigt dat voedsel werd toegevoegd, begint het bereiden�
Het valt aan te raden het voedsel voor te bereiden tijdens het opwarmen zodat u het onmiddellijk kan
toevoegen zodra u de biep hoort�